Otkad se Zagrepčanka rodom iz Kaštela ukazala u RTL-ovom popularnom showu 'Ljubav je na selu' njezine izjave objavljivane su u brojnim medijima. Zadnji put Story je pisao kako je podržala Severinu što je vidljivo u njenim objavama na društvenim mrežama. Nema što nismo saznali o toj atraktivnoj frizerki, Dalmatinki sa zagrebačkom adresom, napućenih usana i u teretani isklesana tijela a koje rado pokazuje u oskudnoj odjeći. Tako su mediji pisali da je odlučila upisati fakultet, usvojiti dijete, da je bila kuma kolegici iz showa Ireni Slopšek kad se udala za Kamerunca, o negativnoj energiji jednog od farmera - Radoslava itd., itd., itd.....Uglavnom njezinih 7 sudjelovanja učinile su je kandidatkinjom - rekorderkom showa 'Ljubav je na selu', postala je poznata diljem Hrvatske iako ljubavnu sreću u tom formatu nije pronašla. No, netom se ta atraktivna zagrebačka frizerka koja je prevalila 40-u našla kao i brojni znani i neznani građani Hrvatske pred osobnim bankrotom. Stisnuli je dugovi koji su dospjeli u faze ovrha i dugotrajna blokada. To je još jedna potvrda kako smo mi daleko od Amerike u kojoj slava i popularnost stoje uz bok i lovi pa se ljudi trude biti što slavnijima jer im je to spas od dužičkih muka. Kod nas definitivno nije tako a kakve je sve dugove napravila Ines slijedi u nastavku.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prije nego što je postala apsolutna rekorderka showa 'Ljubav je na selu' Ines Petrić poslovala je kao frizerka. Inače kod nas vlada uvjerenje kako rijetki propadaju u toj branši no i to se u ovom slučaju pokazuje kao velika iluzija. Ines je poslovala i preko salona Love's u Cankarevoj ulici u Zagrebu a usluge njenog salona reklamirane su i online. Tako je pisalo kako je 'Ines vrlo marljiva, ali uvijek raspoložena osoba sa kojom je, kažu svi, jako ugodno surađivatI'. No, sudski registar svjedoči kako je privatni biznis Ines Petrić završavao stečajem. Tako je tvrtka In-Floridus koju je osnovala sa Zakirom Čauševićem iz Kladja poslovala od 2011. do 2018. kad je izbrisana iz sudskog registra. Ugašena je još jedna tvrtka fatalne Ines 'Kosa - šminkanje' d.o.o. preko kojeg je držala salon u Cankarevoj ulici u Zagrebu. Tu je tvrtku osnovala u siječnju 2013. a u stečaj je otišla u prosincu 2017. godine. No, Ines je očito igračica koja se ne da lako pa je tako osnovala i treću tvrtku kojoj su među osnovnim djelatnostima bile frizerske usluge. Tako je u siječnju 2019. osnovala s 10 kuna 'Grad modela', tvrtku sa sjedištem na kućnoj adresi u Donjem Vrapču u Zagrebu. No, ta je tvrtka, prema posljednjem izvješću predanom Fini napravila dug u toj poslovnoj godini u iznosu od 175,19 eura.

Taj iznos duga zanemariv je prema onome za što Ines Petrić privatno terete njeni vjerovnici i zbog čega je pozvana da se očituje o provedbi osobnog bankrota. Naime, Financijska agencija RH pozvala ju je 'da se očituje o suglasnosti za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača nad imovinom potrošača'. U pozivu joj piše: 'Cilj jednostavnog postupka stečaja potrošača jest da se poštenog potrošača oslobodi od obveza prema određenim vjerovnicima. Unovčenje imovine potrošača i raspodjela vjerovnicima provodi se ako je sud utvrdio da je vrijednost imovine potrošača veća od 1.327,23 EUR.Sukladno članku 79.a stavku 2. Zakona, temeljem podataka upisanih u Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje ispunjeni su uvjeti za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača te su u trenutku slanja ovog Poziva evidentirane neizvršene osnove za plaćanje radi prisilnog ostvarenja tražbina u iznosu do 2.654,46 EUR s osnova glavnice u neprekinutom razdoblju dužem od tri godine.

Pozivamo Vas da se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva očitujete jeste li suglasni da se pred nadležnim općinskim sudom provede jednostavni postupak stečaja potrošača nad Vašom imovinom. Očitovanje se daje na obrascu koji je dostavljen uz ovaj Poziv, a popunjeni obrazac Očitovanja dostavlja se neposredno ili putem pošte na adresu Financijske agencije navedenu u zaglavlju ovog Poziva. U navedenom roku od 15 dana od dostave ovog Poziva dužni ste u Očitovanju dostaviti popis svoje imovine te možete podnijeti prijedlog da se jednostavni postupak stečaja potrošača provede i u odnosu na vjerovnike koji su nakon slanja ovog Poziva povukli osnove za plaćanje iz Očevidnika redoslijeda osnova za plaćanje. Ako se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva ne očitujete jeste li suglasni da se provede jednostavni postupak stečaja potrošača, smatrat će se da ste s istim suglasni te će Financijska agencija nadležnom općinskom sudu podnijeti Prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača' - piše u pozivu.

Ines se, kao i svi koji se nađu u sličnoj situaciji, a njih je puno i među poznatim osobama o čemu svjedoči naša lista bankrot, može obratiti Savjetovalištu Financijske agencije na mail i besplatni info telefon. Nadalje se u dokumentu vidi kako ima dugove 'u ukupnom iznosu od 3.918,46 EUR (u koji iznos su uračunati troškovi i kamate), a u koji iznos su također uračunate tražbine radi osiguranja ili radi naplate novčane kazne ako su iste evidentirane u Očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje'. Na prvom mjestu popisa vjerovnika Ines Petrić je Porezna uprava Zagreb i to s datumom ovrhe od 14. siječnja 2021. godine. Potom slijedi ovrha zagrebačkog javnog bilježnika Mladena Bureca u ime Zagrebparkinga. Tu su i ovrhe zagrebačkih javnih bilježnica Renate Kutije Kušpilić i Senija Škrinjar Kos. Zatim slijedi ovrha javne bilježnice Suzane Serda Pavlović u ime GYMS4YOU d.o.o.

Facebook profil fatalne zvijezde 'Ljubav je na selu' svjedoči kako je ona sate i sate provodila u teretanama te tvrtke uvježbavajući trbušnjake, stražnje mišiće, bicepse......rastežući se uzduž i poprijeko a na snimkama je vidljivo kako je postigla zavidan elasticitet za svoje godine. No, među Inesinim vjerovnicima je i ovrha od kolovoza prošle godine agencije za naplatu dugova EOS MATRIX. Podsjetimo kako je prošlo ljeto najavljen njezin trijumfalni sedmi ulazak u taj show. Tako je početkom kolovoza Večernji objavio naslov: 'REKORDERKA SHOWA Fatalna frizerka Ines sedmi put stiže u 'Ljubav je na selu': 'Bila bi apsolutna laž da kažem da mi to ne laska'. U članku su podsjetili na sljedeće: 'Zagrepčanku Ines Petrić gledatelji su prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića....'

Dakle, dok je Ines tražila farmera svog života doma su joj se nagomilali dugovi i ovrhe. Kako živimo u zemlji u kojoj se prašta sve osim minusa na računima tako će se i Ines morati pozabaviti svojim osobnim bankrotom. Sudeći po Facebook objavama i slikama Ines Petrić se proteklih godina naradila oblikujući frizure brojnim znanim i neznanim, radila je i za brojne slavne pa tako i pokojnu legendu Tošu Proeskog, uređivala je sudionice izbora za Kraljicu Hrvatske, snimala se s pokojnim Milanom Bandićem a šef HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak dao joj je sočni cmok u obraz nakon frizure. No, sve to očito nije dovoljno u našoj zemlji da se može preživjeti bez dugova od svojih deset prstiju + 7 nastupa u RTL-ovom showu 'Ljubav je na selu'.