Hrvatska je prepuna osoba koje vole živjeti iznad granica svojih financijskih mogućnosti. Lako je utvrditi i da smo nacija čiji pripadnici olako propuste platiti račune zbog čega je svaki dan sve više ovršenih i bankrotiranih. Još jedno poznato TV lice našlo se na neslavnom popisu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na mrežnim sudskim stranicama 7. siječnja ove godine oglašeno je Rješenje o ovrsi Tončice Čeljuske na temelju vjerodostojne isprave. Oglas je to Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Ovrhovoditelj je zagrebački Lind-grad,  tvrtka čija je osnovna djelatnost upravljanje i održavanje, te adaptacije stambenih i poslovnih objekata. Dakle, neugodna vijest - ovrha sustigla je poznatu TV voditeljicu i urednicu emisije 'U svom filmu' Tončicu Čeljusku.

Tako se poznata voditeljica na sudskoj oglasnoj ploči pridružila svojoj kćeri Tihani Čeljuski te bivšem suprugu Zlatku Čeljuski. Već smo objavili kako je Općinski građanski sud u Zagrebu oglasio zaključenje bankrota nad njima. Također, Tončica Čeljuska dugovala jeza pričuvu 10.767 kuna koje je na svojim web stranicama oglasio zagrebači Upravitelj-stan.

Vjerujemo kako će TV voditeljica i zvijezda emisije 'U svom filmu' izmiriti ovrhu u zakonski predviđenom roku kako bi izbjegla daljnje neželjene mjere pljenidbe love s njezinog računa ili ovrhu unovčive imovine. Inače, upišete li ime atraktivne TV voditeljice koju mediji u Hrvatskoj tituliraju čak kao najseksi hrvatsku baku, ukazat će se tekstovi u kojima ona uživa na ljetnim odmorima u turističkim destinacijama, pohodi promocije i IN događanja. Svi znamo kako je riječ o uspješnoj, njegovanoj te voditelji koja voli skupe trendi krpice. No, ipak ovrha nije mala šala, zastupnici ovrhovoditelja uvijek ugrađuju klauzulu 'općenito na imovini ovršenika'.