Tri mjeseca otkad je prostrujala vijest kako se rastaju nakon 28 godina braka bivši kapetan Vatrenih i nekadašnja manekenka i poduzetnica snimili smo ju s kćeri na popularnom šetalištu u srcu Zagreba.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U siječnju 2010. Leonarda Boban rodila je svoju prvu i jedinu djevojčicu kojoj su Bobanovi dali ime Ruža. Tada je javnost s posebnom pozornošću pratila bitku malene prerano rođene djevojčice koja je prvih 40 dana života provela u Vinogradskoj na odjelu za nedonoščad. Leonardina i Bobanova sreća bila je neizmjerna kada je Ruža izašla iz bolnice. Čekali su ju 20 godina a dotad su usvojili četvero djece. Leonarda se tada iskazala kao prava lavica jer je prije Ruže preživjela 18 hormonalnih tretmana. Nekadašnji kapetan Vatrenih i njegova supruga proživjeli su zajedno 28 godina prije nego što su objavili kako se rastaju.

Vijest je iznenadila mnoge jer su supružnici zajedno sve te godine djelovali kao skladna obitelj. Par je zadnjih godina s djecom živio u Švicarskoj a svoju vilu u svibnju 2017. prethodno su prodali Luki Modriću koji je vilu prepisao na suprugu Vanju. Par se odlučio sporazumno rastati i o tome nisu iznosili previše detalja u javnosti. Snimili smo Leonardu Boban u vrlo zanimljivom izdanju. Iako je izašla s 11-godišnjom kćeri Ružom i psom na Dubravkin put u popodnevnim satima Leonarda je plijenila pažnju elegantom crvenom plise haljinom s uzorkom. Nije joj bilo jednostavno jer je morala skrbiti istodobno za Ružu kojoj je trebala asistencija dok nije prorolala a tu je bio i psić koji je radoznalo vukao na svoju stranu.

Ništa od toga nije ostavilo nikakav grč na Leonardinom licu, iako je situacija na trenutke bila pomalo napeta Leonarda je to sve odradila sa zen izrazom na licu. Spokojno i kontrolirano. Očito bi mnogim manje iskusnim majkama s takvim držanjem mogla biti primjer. Podsjetimo i kako je prošlo ljeto Leonarda Boban pruvukla pažnju javnosti kada je pozirala za kupaće kostime. Mi smo objavili i foto priču kako je snimila video tijekom života u Švicarskoj i to u izdanju fatalne noćne ptice - zavodnice. Pažnju naših čitatelja privukla je i Imperijalova foto priča o Zvoni Bobanu koji je propušio uspred korone.