Iako je vrhunac srpnja kada poznati traže skrovite uvale i pješčana ili sitnošljunčana žala kako bi umorna tijela i duše oporavili pogledom u beskrajno plavetnilo voditelj Potjere još nije napustio vrući asfalt metropole. Sve je postalo jasnije nakon jedne objave na društvenoj mreži njegove do jučer ljubljene Jelene

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Ljubavna idila između bivše misice i manekenke Jelene Katarine Kapa (28), i TV voditelja Joška Lokasa (49) trajala je punih 6 godina. A onda se u lipnju ove godine počelo šuškati da u toj vezi nešto ne štima, što se dalo jasno naslutiti kada je bivša Miss turizma obrisala sve njihove zajedničke slike na društvenoj mreži. Da je tome tako potvrdili su 21. lipnja sada već bivši partneri.

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav", napisala je Jelena na Instagramu, a potpisala je i bivšeg partnera Joška Lokasa.

A nakon što je završila ljubavnu priču s voditeljem Joškom Lokasom bivša misica i manekenka Jelena Katarina Kapa sudeći po zadnjoj objavi na Instagramu, a što prenosi Večernji list ovo ljeto je posvetila sebi. - Zaokupljena ljubavlju prema sebi - napisala je Jelena uz fotografiju koju je objavila i još jednom dobila od pratitelja brojne komplimente. - Bomba! A kad ne izdominiraš zmaju moj? Top si! Ljepotice - napisali su joj. No, Joško je očito puno tužniji od svoje bivše. Barem tako svjedoče naše fotografije.

Lokas je uporno prebirao po mobitelu moguće u nadi neke poruke koja će promijeniti njegov iznenadni samački život