Druga supruga Marija Mamića zaista se može pohvaliti životom na visokoj nozi. Ako ju život nije mazio u djetinjstvu kada je s 12 godina ostala bez majke i na distanci od biološkog oca sve joj se posložilo poslije tridesete a poglavito nakon što se udala za sina Zdravka Mamića. U prvom braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom koji je igrao za Cibonu i Cedevitu dobila je sina Dominika. Sada u braku s Mamićevim sinom tvrdi kako je prigrlila i njegovo dvoje djece iz braka s Monikom Kravić a par inače živi u luksuznoj vili na zagrebačkom Tuškancu gdje su im prvi susjedi bivša snaha Ivice Todorića Martina Novosel i Zlatko i Piruška Canjuga. No, otkrili smo jednu zanimljivost. U srcu Zagreba, u zgradi koja se nalazi na križanju Varšavske i Gundulićeve, na izlazu iz garaže Centra Cvjetni gdje je Marijeva bivša Monika Kravić registrirala svoj obrt Fokus Media, njezina nasljednica u bračnim vodama Tia Mamić dobila je darovnim ugovorom prošle godine stan od javnosti nepoznatog Zagrepčanina. Slijede detalji......

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U prosincu 2020. godine na sudskoj oglasnoj ploči osvanulo je ime Tije Mamić. Tada smo objavili članak kako se zapravo radilo o legalizaciji nekretninske transakcije. Naime, duga supruga Marija Mamića, ujedno snaha Zdravka Mamića, prodala je stan u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu. Taj stan je posjedovala prije udaje za Marija Mamića. Uz njezino ime tada je bila upisana adresa u zagrebačkoj ulici Hrgovići na Jarunu. No, nakon udaje za Marija Mamića Tia je te manje atraktivne adrese zamijenila prestižnim Tuškancem. Naime, točno nasuprot zagrebačkog Cmroka nalaze se dvije istodobno građene luksuzne vile u kojem je Maminjov sin živio s bivšom suprugom Monikom Kravić i njihovom dvojicom sinova.

Nedavno je Mamićeva bivša osvanula u medijima jer je dobila sina Ivana sa svojim novim izabranikom odvjetnikom Franom Olujićem, sinom poznatog odvjetnika starije garde Željka Olujića. Nakon laska u dinastiju Mamić Tia se uselila kod Marija u luksuzni stan na elitnom Tuškancu. No, vlasnički list zgrade u srcu Zagreba, odnosno na križanju Varšavske i Gundulićeve otkrio nam je važnu pojedinost. Naime, Tia Mamić zagrebačku adresu bila je privremeno zamijenila i adresom u Dubaiju. I to naravno ne bilo kakvom adresom već prestižnom Al Emreef Street u Marini u Dubaiju. Na toj lokaciji inače egzistira prestižni stambeno-poslovno - hotelski kompleks Grosvenor House kategoriziran i kao luksuzni hotel s pet zvjezdica. Imamo li u vidu taj podatak ne čudi da je prošle godine Tia Mamić na Instagramu objavljivala silne fotke u badićima s Dubai plaža na kojima su se u pozadini vidjele skupe destinacije po kojima je taj grad poznat.

Inače, taj grad, meka luksuza za bogataše dubokog džepa, od početka veze Tia i Marija spominjao se kao njihova izabrana destinacija. Tako je prije 4 godine objavljeno kako Mario Tiju nije vodio na bračno putovanje već su otputovali u Dubai. No, Tia Mamić nije samo sretnica koja živi na Tuškancu i koja je bila upisana s adresom u Dubaiju. Prema podacima iz gore spomenutog vlasničkog lista zgrade u srcu Zagreba vidljivo je kako se prethodni vlasnik Zagrepčanin Petar Knežević na taj stan uknjižio u prosincu 2019. godine. No, dalje slijedi više nego zanimljiv podatak. Piše kako se Tia Mamić uknjižila u svibnju prošle godine i to temeljem Ugovora o darovanju od 22. travnja 2021. godine.

Inače, radi se o vrijednom daru jer je posrijedi stan na četvrtom katu,  ukupne površine 114.94 m2. Prosječna građanka Hrvatske teško za života zaradi za jedan stan veličine 30-40 m2 i to u pravilu kreditom. No, u slučaju Tie Mamić njoj je očito procvjetalo otkad je ušla u klan Mamićevih. Podsjetimo kako je svojedobno privukla pozornost javnosti izjavom kako joj njezin tada 8-godišnji sin svakog mjeseca daje za režije. Očito je tada život financirala alimentacijom koju je plaćao bivši Cibonin i Cedevitin igrač koji sada živi u Americi Chris Warren. No, sada je prava sretnica kojoj čak i javnosti neznane osobe daruju stan. Naravno, nije isključeno da je Petar Knežević član njezine uže obitelji. U veljači 2018. Tia Jurčić pažnju javnosti iznošenjem mračnog tereta prošlosti: 'Kada dolaziš iz doma gdje bolest oduzima život svim najbližim članovima obitelji, gdje biološki otac bira alkohol i agresivnost prije svoga djeteta, odrastaš na ulici i vidiš pravo zlo, počneš na sve gledati drukčije' - izjavila je tada Tia.