Svi koji su iskusili ljubav, poglavito nakon bračnih brodoloma, znaju cijeniti te čarobne trenutke kada iskri među partnerima i kada se srodne duše sjedine u novim ljubavnim trenucima. Obično poznate osobe taje ljubavne veze sve dok se nekim slučajem ne razotkriju golupčići, bilo na nekom tajnom sastanku ili pak nekom misterioznom dojavom. Pravo je čudo da je bivša supruga Ognjena Vukojevića sama odlučila sa javnošću podijeliti sretnu vijest kako je zaljubljena i da je pronašla svoju srodnu dušu. Na svom Instagram profilu objavila je prije 16 tjedana prvu od tri slike gdje je zagrljena sa svojim novim izabranikom. Atmosfera na slikama je čarobna. Sve frca od Amorovih strelica a paru su stizali i brojni srčeki. Zanimljivo je kako je jedno srce nakon objave njihove prve ljubavne fotografije Andrei na Instagram stiglo osobno od njene nove ljubavi Prosolija. No, kako Prosoli ima privatni račun nije nam poznato je li i on na svom IG-u objavljivao slike sa slavljeničkim balonima i čašama kao njegova nova ljubav. Zanimljivo je kako je par uspio, unatoč tomu što su oboje poznati, izbjeći masovnu objavu te sretne ljubavne vijesti. Čak su i prošle godine bili zajedno na raznim mondenim događanjima na kojima se Krešimir Renzo Prosoli pojavio kao marketinški gazda a Andrea Ćupor kao marketinška predstavnica HTS-a. Vjerojatno je ključ u nesumljivom ugledu i moći koju kod medija uživa Prosoli budući je on zadnjih godina ključni igrač koji medije opskrbljuje marketinškim novcima bilo da dolaze od proračunskih ili korisnika iz realnog sektora. Slijede detalji blistave ljubavne priče koja sve skeptike može lako uvjeriti kako je sve moguće kada Kupid, bog erotske ljubavi, požude i ljepote, umiješa svoje prste.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U lipnju 2020. godine u tiskanom izdanju tabloida Imperijal objavljena je fotoreportaža u kojoj je glavni lik bio bivši Vatreni Ognjen Vukojević. Snimljen je kako s darom u ruci i sinčićem Lukom hita prema zagrebačkom restoranu Baltazar. Članak je objavljen pod naslovom: ' 'Uhvaćen' na djelu VUKOJEVIĆ SA SINOM I DAROM HITAO U BALTAZAR'. U članku se razmatrala mogućnost je li tog 20. lipnja pretprošle godine Vukojević sa sinčićem Lukom imao sastanak u restoranu Baltazar možda i s Andreom Ćupor. U ruci je nosio brižno upakirani dar. Možda se Vukojević tada našao s nekom prijateljicom ili pak novom izabranicom srca svog -  e to je moglo znati samo osoblje tog restorana. Inače, umirovljeni hrvatski nogometni reprezentativac često se može vidjeti u zagrebačkoj Medvedgradskoj ulici kao i na susjednoj Novoj Vesi.

To ne čudi kad se zna da mu je jedan od omiljenijih restorana ManO koji se nalazi u Gliptoteci u Medvedgradskoj ulici a u čijoj neposrednoj blizini Vukojević posjeduje i luksuzni stan u novogradnji kupljen u novoj modernoj interpolaciji udaljenoj svega stotinjak metara od tog restorana. Mediji su nakon burne rastave Ognjena Vukojevića od njegove bivše supruge i majke njegovog sina, bivše misice Andree Ćupor više puta objavljivali njene slike s javnih mjesta ali je uvijek bila sama. Naime, u svibnju 2020. godine u nogometno - estradnim krugovima odjeknula je vijest da nogometaš Ognjen Vukojević i njegova supruga Andrea Ćupor više ne žive zajedno. Kako su neki mediji neslužbeno doznali iz krugova bliskih nogometašu i bivšoj misici, par se i službeno sporazumno rastao deset dana nakon incidenta koji se dogodio početkom svibnja te godine.

Andrea se sa sinom iselila iz njihovog obiteljskog doma i unajmila stan, a Ognjen je ostao u njihovu obiteljskom stanu na Tuškancu i redovito viđa sina. Da je tome tako uvjerio se i naš snimatelj 20. lipnja 2020. kada je snimio nogometaša Vukojevića u društvu sa svojim sinčićem Lukom u ulici Nova Ves u blizini poznatog zagrebačkog restorana Baltazar. S obzirom da je tog 20. lipnja u jutarnjim satima, kada je snimka i nastala, u Zagrebu bilo oblačno i prilično svježe za to doba godine Vukojević je bio toplo odjeven i žurno je sa sinčićem koračao prema Baltazaru. Vukojević je jednom rukom držao sina za ruku a u drugoj je nosio dar nepoznatoj osobi s kojom je očigledno imao sastanak u restoranu Baltazar, gdje su otac i sin ušli. Je li u restoranu bila Andrea Ćupor koja je možda čekala preuzeti sina od bivšeg supruga, ili se Vukojević našao s nekom prijateljicom ili pak novom izabranicom srca svoga, znaju samo djelatnici restorana. Podsjetimo, 7. svibnja 2020. godine protiv nogometaša podignuta je kaznena prijava jer je prijetio supruzi. Prema toj prijavi, Vukojević je tog dana nešto iza 23 sata u pripitom stanju prijetio supruzi, a prijava je došla od osobe iz kruga obitelji koja ga je policiji prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Vukojevićevoj tadašnjoj supruzi zasmetala je njegova alkoholiziranost i on je tada počeo vikati na nju, a kako je Ćupor tada ispričala istražiteljima, navodno joj je izrekao i prijetnje smrću koje su se odnosile i na ostale članove obitelji.

Andrea je tada htjela nazvati policiju, ali suprug joj je pokušao uzeti mobitel iz ruke i odgurnuo ju je. Ubrzo je reagirala i policija i uhitila je bivšeg nogometaša kojem je tada izmjereno 0,6 promila alkohola u krvi. Tada je Vukojević prenoćio na Oranicama, a nakon ispitivanja kod dežurnog suca pušten je na slobodu uz određene mjere opreza. Naime, nije se smio vratiti u obiteljski dom i nije se smio približiti supruzi na manje od 200 metara. Samo 20 dana kasnije kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, a ukinute su i mjere opreza, točnije Ognjen je pravomoćno oslobođen svih optužbi. Ljubavna priča bivše Miss Hrvatske i nogometaša počela je 2008. godine i trajala je do 2010. godine. U tom periodu veza im je jedno vrijeme bila i na daljinu jer je Vukojević tada igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andrea je tada još živjela u Zagrebu.

Poslije se Andrea doselila Ognjenu u Kijev i tada je govorila kako se odlično slažu i uopće se ne svađaju, a za brak je rekla kako je samo pitanje vremena jer su u ozbiljnoj vezi. Ipak, 2010. godine par prekida, ali četiri godine nakon prekida shvaćaju kako ne mogu jedno bez drugoga i opet su u vezi. Vjenčali su se 2016. godine u crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a Ognjenu je kum bio Eduardo da Silva. U prosincu 2016. godine rodio im se i sin Luka. Nemili obiteljski incident dogodio se nekoliko dana prije Andrejinog 40.-og rođendana. U to je vrijeme radila kao šefica marketinga u Hrvatskoj pošti. Inače je ekonomistica po struci a poslovala je i preko ugašenog obrta Aurea koji je imao sjedište u Kolarovoj ulici na zagrebačkoj Peščenici. Potom je u javnosti stvoren dojam kako su nakon bračnog brodoloma bivši supružnici ostali u prijateljskim odnosima. Donijeli su i zajedničku odluku kako o svom odnosu ne žele govoriti za medije.

Ipak, u medijima je odjeknulo kada je Andrea vratila djevojačko prezime i odrekla se prezimena svog bivšeg muža. No, bivša supruga Ognjena Vukojevića ušla je u novu ljubavnu vezu i to je odlučila podijeliti sa svim svojim pratiteljima na Instagramu. Njen izabranik je trenutačno najpotentniji igrač na marketinškoj sceni. Radi se o moćnom vlasniku uspješne marketinške agencije Real Grupe, Krešimiru Renzu Prosoliju. I ona kao i Andrea ima brak iza sebe i sina srednjoškolca. Prvu objavu Andrea Ćupor imala je u travnju ove godine. Prethodno je na Instagram profilu objavljivala samo svoje slike te one zajedničke sa sinom. Uz hashtage #lovelife, #lovestory i #soulmate, dakle ljubavna priča i srodna duša objavila je zajedničku sliku s Prosolijem. Iza njih su bili crno, bijeli i zlatni baloni, par je bio zagrljen, ona je imala u ruci šampanjsku čašicu a on s nekim žestokim pićem.

Na tu objavu stigla su brojna 'srčeka' a jedno je došlo s Instagram profila Krešimira Prosolija. Monika Sablić, supruga bivšeg nogometaša Gorana Sablića, modna kreatorica te Andrejina prijateljica poslala je 3 vatrice, a neizostavna urednica Sandra Njavro paru je poslala srce. Potom je Andreja objavila zajednički ljubavnu sliku s Prosolijem iz dvorca Miljane i to prije 10 tjedana. Zatim je imala nekoliko objava u  'mama' izdanju sa sinom a potom je objavila i zadnju objavu s Prosolijem. Iza njih je bio veliki plakat Trag u beskraju s Oliverovom slikom. Naime, Prosoli, odnosno njegova agencija bili su organizatori tog  događaja. U Jutarnjem je tako objavljen hvalospjev pod naslovom 'TRAG U BESKRAJU‘ Real grupa pohvalila se uspjehom projekta u čast Oliveru: ‘Dojmovi su odlični, vrhunac je bio koncert u Veloj Luci‘ Projekt je zamišljen kao hommage velikanu hrvatske glazbe Oliveru Dragojeviću i njegovom stvaralaštvu'.

U članku se navodilo sljedeće: 'Organizacija i produkcija projekata i događanja teme su za koje imamo profesionalno isprofiliran tim uz naš primarni agencijski posao. Godinama smo već ključan partner na uspješnim produkcijskim pričama. Radimo s istaknutim suradnicima na kulturno-umjetničkim manifestacijama od nacionalnog značaja koji jačaju interes javnosti za znanost, umjetnost i uspješne hrvatske ličnosti i priče. Naše poslovanje se transformira ne samo zbog prilagodbe promjenama na tržištu i globalno, nego i zbog naše želje da damo svoj doprinos i u drugim sferama' – izjavio je Krešimir Renzo Prosoli, vlasnik i CEO agencije Real grupa. Prosoli se zadnjih godina pozicionirao kao marektinški gazda broj 1. u Hrvatskoj. Transferira stotine milijuna kuna kako iz proračuna tako i od privatnih oglašivača u medije.

Možda je navedeno razlog zašto ljubavna vijest na Instagram profilu Andreje Ćupor nije naveliko odjeknula u hrvatskim medijima. No, nikoga nakon te objave ne treba čuditi ako paru uskoro ne zazvone i svadbena zvona. Naime, Prosoli je kupio i katnicu od partnera sina Luke Bebića u marketinškom biznisu čemu smo posvetili zasebnu objavu. Radilo se o članku iz ožujka ove godine pod naslovom: 'VLASNIK REAL GRUPE U EKSPANZIJI Marketinški gazda br. 1 Krešimir Renzo Prosoli uknjižio nekretninu ortaka sina Luke Bebića - Vedran Dragović godinama je bio marketinški miljenik državnih tvrtki zajedno s Antom Bebićem i Mislavom Lizatovićem, zanimljivo je kako je njegova katnica na atraktivnoj lokaciji postala vlasništvo trenutno najpotentnijeg marketinškog vlasnika i direktora'. Izgledno je kako bi Prosoli uskoro mogao intenzivirati radove na preuređenju te vile kako bi njegova izabranica imala gnijezdo dostojno krune koju je nekada s ponosom nosila.