Očito zvijezda Real Madrida od silnih nekretnina i života na više adresa ne stigne pohvatati sve račune koji pristižu u kasliće njegovih luksuznih nekretnina.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Punomoćnik zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje Eduard Omahen preko javnog bilježnika Kristiana Hukelja poslao je na Općinski građanski sud u Zagrebu prijedlog ovrhe nad kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije. Traži se da u roku osam dana plati iznos od 217,67 kuna s pripadajućom zakonskom kamatom. Ovrha se predlaže općenito na imovini ovršenika koja može postati predmetom ovrhe. Modriću su zaračunati i dodatni troškovi ovršnog postupka u iznosu 220 kuna. Radi se o neplaćenom računu za travanj prošle godine. Modrića se tereti za dug koji je nastao u njegovom stanu u zagrebačkoj četvrti luksuznih vila na Šalati.

Naime, naš najbolji igrač kupio je dva luksuzna stana u elitnoj Babonićevoj ulici 29. listopada 2016. godine. Istodobno je kupio stan na prvom katu 55,85 m2, zajedno s terasom i parkiralištem te vrtom  površine 208,62 m2 ali i susjedni stan površine 143,94 m2, zajedno s terasom, lođom, parkingom u dvorištu i vrtom površine 189,55 m2. U istoj zgradi u tom kvartu elitnih urbanih vila Modrić je kupio i garažu. Snimka iz zraka otkriva kako na spomenutoj lokaciji postoji i bazen koji nije upisan u zemljišne knjige. Prije četiri godine Modrićeva supruga Vanja uknjižila se kao vlasnica luksuzne vile s bazenom na zagrebačkom Pantovčaku koja je dotad bila vlasništvo Leonarde Boban, donedavne supruge Zvonimira Bobana te njihove malodobne djece.

Vila s dvorištem prostire se na ukupno 5018 m2 od čega na samu vilu otpada 286 m2. Vjerojatno se u slučaju Modrića ne radi o izbjegavanju plaćanja već o činjenici da najveći dio godine živi u luksuznoj vili u Madridu sa suprugom Vanjom i djecom. U Hrvatskoj Modrić posjeduje još i luksuznu vilu u Punta Skali kraj Zadra ali očito netko tamo vodi računa da redovito plaća komunalne račune. Prošle godine jedna je ovrha sustigla Modrića zbog neplaćenih računa za stan u Maksimirskoj ulici koji je netom poslije i prodao o čemu smo objavili članak. Nedavno smo pisali kako ga je ovršio i utamničeni donedavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i te netom prije svoga uhićenja.