Na zadnjim saborskim izborima Kisović je dobio samo 692 preferencijalna glasa ali to nije spriječilo Peđu Grbina da misli kako je on idealni SDP-ov kandidat za metropolu

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Ne kažu bezveze kao fotografija govori tisuću riječi. Imperijalov paparazzo uvjerio se kako jedna foto priča može ispričati više o nekom čovjeku, u konkretnom slučaju kandidatu vodeće oporbene stranke za gradonačelnika Zagreba, ispričati više od raznih političkih govorancija, intervjua ili analitičkih prikaza. Iako u III izbornoj jedinici kao kandidat Restart koalicije SDP-ov Joško Klisović nije uspio ući u Sabor  aktualni predsjednik SDP-a Peđa Grbin smatra kako je on idealni kandidat te stranke za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu.

Kritičari kažu kako nije idealni izbor budući da mu nedostaje prepoznatljivost i ankete pokazuju kako puno građana metropole ne zna uopće za njega iako je godinama prisutan kako u visokoj hrvatskoj politici tako je nekoć bio i ugledan diplomat. Klisović je oženjen i otac dvoje djece. Nakon što je prestao njegov saborski mandat imao je više vremena za dnevne izlaske. Zahvaljujući tome Imperijalov je paparazzo napravio jedinstvene snimke Joška Klisovića u opuštenim trenucima. Naime, Klisović je prošle godine dok su dani bili još toliko topli da smo mogli imati kratke rukave i sjediti u zagrebačkim kafićima.

U popularni kafić u Dežmanovom prolazu Klisović je došao u društvu svog mobitela. Od njega se nije odvajao sve dok mu nije prišla atraktivna i mlada konobarica. Njoj je Klisović podario posebnu pažnju - tako da joj je osim sramešljivih pogleda uputio i nekoliko ljubaznih riječi. Nazočnost konobarice očito je toliko dojmila pomalo sramežljivog Klisovića da nije ni primijetio kako za njegovim stolom vrapci kolo vode. Naime, Klisović je bio okupira prvo mobitelom a potom je svu tu pažnju s mobitela usmjerio na mladu damu. Vrapci su imali toliko prostora da su mogli neometano piti iz Klisovićeve šalice, jesti keks s tanjurića i popiti Klisovićevu vodu.

Neki piarovski stručnjak zacijelo bi se oglasio i  rekao kako se radi o empatičnom političaru koji je veliki ljubitelj životinja a posebnu plemenitost iskazuje prema vrapcima. Koji doduše nisu na grani već skoro na njegovom dlanu, odnosno pladnju. Poznato je da su vrapci, koliko god udomaćeni, ipak i plahe životinje, odnosno ptice. Izreka kaže bolje vrabac u ruci nego golub na grani. U slučaju Klisovića, dajemo mu preporuka da za kampanju izabere slogan 'Bolje Klisović u Zagrebu nego....na grani' (dopunite sami).

Osim toga slike koje smo snimili svjedoče kako je Klisović sretnik jer su mu vrapci pravili društvo i dijelili s njim kavu i keks u vrijeme dok hara korona a ne ptičja gripa pa nije bilo opasnosti po njegovo zdravlje. Naime, stručnjaci i dalje tvrde kako su koronu prenijeli šišmiši a znamo da oni obitavaju u špiljama a ne na terasama zagrebačkih kafića pa nema opasnosti da se na Klisovićevo iće i piće sruče šišmiši s nekog stropa kao vrapčići s grane.