Puno hrvatskih tinejdžerica, mladih cura ali i onih koje i nisu baš u cvijetu mladosti vjeruju kako su za uspjeh dovoljne ljepota, titula miss ili da put do života na visokoj nozi vodi preko imućnog ženika. Neke misle kako su im za uspjeh potrebne brojne estetske operacije. A što reći za one koje sve to postignu pa završe ovršene, deložirane, bankrotirane... Upravo taj se niz nakon medenog mjeseca koji je slavila okružena luksuzom u Dubaiju dogodio Annie Šukunda Gavrilović. Prvo je postala Miss, potom je napravila silne zahvate da je postala totalni vamp i neprepoznatljiva, udala se za 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića, živjela s njim u vili na Zamorskom bregu iz koje su nedavno deložirani. No, prije bankrota i deložacije oboma su zaprijetile silne ovrhe. K tomu bila je na listi Facebook prijatelja kako monstruma Haralda Kopitza koji je prije samoubojstva u zatvorskoj ćeliji ubio svoja tri mala anđela, svoju djecu tako i osuđenog Fantoma s Trešnjevke. Da tu ne bude kraj nevoljama osim što je Financijska agencija netom zatražila osobni stečaj nad Šukundom i Općinski kazneni sud potvrdio je optužnicu protiv njenog muža. Ako bračni par Šukunda izdrži ovaj tsunami nevolja onda bi se mogli kandidirati za par godine. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom prošlog mjeseca objavili smo članak pod naslovom: 'DRAMA IZA LUKSUZNIH KULISA Muž bivše Miss koju je pratio monstrum Kopitz agresivno razbacao policajce tijekom deložacije iz vile u Zagrebu, na kraju je svladan, nisu mu pomogle ni divlje mačke s kojima je spriječio ranije pokušaje - Nezaposleni zagrebački poduzetnik Miroslav Gavrilović zaradio je optužnicu zagrebačkog državnog odvjetništva zbog napada na službene osobe, dok se odvijala prava filmska drama bivša misica i njegova supruga Annie Šukunda bila je u krevetu ali i galamila na policiju'. Nedugo potom osuđen je i Fantom s Trešnjevke, stanovnik Zagorja koji je uporno uhodio stanovnice Trešnjevke a jednu je posebnu imao na piku. I on je imao u fokusu bivšu hrvatsku Miss. O tome svjedoči  članak pod naslovom: 'VOAJER IZA BRAVE Na zatvor osuđeni Fantom s Trešnjevke FB prijatelj s fatalnom misicom koja se nakon drame s policijom družila s bivšim ministrom Tomislavom Ćorićem -  Darko Krsnik (42) iz Pregrade osuđen je zbog nametljivog ponašanja te se mora javiti u Remetinec na izdržavanje kazne, njegov Facebook profil otkrio je nevjerojatne veze i linkove na poznate osobe'

Jesu li Annie Šukunda Gavrilović i Darko Krsnik imali i nešto više od Facebook prijateljstva i kako je uopće došlo do njihove relacije - nije nam poznato. Bivša Miss inače je nedavno bila u medijima zbog partije šaha s bivšim ministrom, sada viceguvernerom HNB-a Tomislavom Ćorićem. No, sudska ploča nesmiljeno svjedoči o tome kako je bivša hrvatska Miss Supranational Annie Šukunda već dulje vrijeme u financijskim problemima iako to ni na koji način nije vidljivo na njezinim profilima na društvenim mrežama. Primjerice, na Instagramu je opetovano objavljivala slike u najluksuznijim ambijentima i na kojima je bilo vidljivo kako je potrošila cijelo bogatstvo samo na svoj izgled, odnosno skupe estetske zahvate i brendiranu odjeću. Vjerojatno se kao i inače radi o tipičnoj hrvatskoj navadi života na visokoj nozi znatno iznad mogućnosti. Prve naznake takvog života vidljive su bile već iz članka koji objavljenog u veljači prošle godine pod naslovom: 'SUPRUŽNICI ŠUKUNDA - GAVRILOVIĆ Bivša misica trošila lovu na estetske zahvate i Dubai pa mužu i njoj stigle ovrhe u Zagrebu - Annie Šukunda Gavrilović svoje pratitelje na Instagramu impresionira životom na visokoj nozi na svjetskim destinacijama, no zbog dugova je s 13 godina starijim mužem dospjela na ZG sud'.

Iako je bivša misica odlučna u namjeri da svoj život prema vani prikazuje prestižnim činjenice govore suprotno. Tako joj je na adresu vile iz koje su netom deložirani ona i suprug Miroslav Gavrilović Financijska agencija RH 10. svibnja poslala je zahtjev za očitovanjem o provedbi stečajnog postupka nad njom. Financijska agencija očekuje da se Šukunda Gavrilović na temelju članka 79.b stavka 1. Zakona o stečaju potrošača ... očituje je li suglasna za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača nad imovinom potrošača. 'Cilj jednostavnog postupka stečaja potrošača jest da se poštenog potrošača oslobodi od obveza prema određenim vjerovnicima. Unovčenje imovine potrošača i raspodjela vjerovnicima provodi se ako je sud utvrdio da je vrijednost imovine potrošača veća od 1.327,23 eura. Sukladno članku 79.a stavku 2. Zakona, temeljem podataka upisanih u Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje ispunjeni su uvjeti za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača te su u trenutku slanja ovog Poziva evidentirane neizvršene osnove za plaćanje radi prisilnog ostvarenja tražbina u iznosu do 2.654,46 EUR s osnova glavnice u neprekinutom razdoblju dužem od tri godine. 

Pozivamo Vas da se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva očitujete jeste li suglasni da se pred nadležnim općinskim sudom provede jednostavni postupak stečaja potrošača nad Vašom imovinom.... U navedenom roku od 15 dana od dostave ovog Poziva dužni ste u Očitovanju dostaviti popis svoje imovine te možete podnijeti prijedlog da se jednostavni postupak stečaja potrošača provede i u odnosu na vjerovnike koji su nakon slanja ovog Poziva povukli osnove za plaćanje iz Očevidnika redoslijeda osnova za plaćanje. Ako se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva ne očitujete jeste li suglasni da se provede jednostavni postupak stečaja potrošača, smatrat će se da ste s istim suglasni te će Financijska agencija nadležnom općinskom sudu podnijeti Prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača' - piše u tom pozivu. Bivša misica može se obratiti Savjetovalištu Financijske agencije na mail ili info telefon. Istaknuto je i kako Šukunda Gavrilović u neprekinutom razdoblju od 3822 dana ima  neizvršene osnove za plaćanje u ukupnom iznosu od 1.268,44 eura (u koji iznos su uračunati troškovi i kamate).

Bivša misica, prema Fininoj evidenciji, ima ovrhu koju je izdao javni bilježnik Ivan Marković u ime KBC Zagreb, duguje tvrtci Smolčić i partneri te Poreznoj upravi Sisak. Preostaje nam vidjeti hoće li Šukunda Gavrilović dati svoju suglasnost za provedbu osobnog bankrota ili ne. Nažalost, nevolje nikada ne dolaze same. Bračnom paru Šukunda - Gavrilović tek predstoji bitka protiv ovrha koje su legle i na račun Miroslava Gavrilovića. K tomu netom mu je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu potvrđena optužnica za jedno ozbiljno kazneno djelo. Njegova odvjetnica tražila je odbacivanje te optužnice ali ista nije odbačena pa mu predstoji prava sudska bitka. Muž Annie Šukunda Gavrilović od tog se kaznenog djela pokušao obraniti tvrdnjama kako je bez ikakvih primanja. No, teško je u to povjerovati kad je par nesebično dijelio s javnošću trenutke svojih proplih blistavih života na top svjetskim destinacijama poznatima po skupoći i luksuzu.