Ladišić je izgledao relaksirano i čini se da je uživao obilazeći police u Konzumu, a neki koji su ga prepoznali u šali su se pitali kako to da on kupuje u Konzumu koji je u Fortenovi Pave Vujnovca, Ladišićeve omiljene profesionalne mete, a ne u obližnjem Sparu. Naime, tik do Kaptol centra nalazi se hotel Akademija s velikim marketom Spara u prizemlju. I na koncu Ladišić je punog ruksaka zadovoljan napustio Konzum i dobro naoružan hranom dočekao neradni vikend kada je većina trgovina u metropoli i diljem Hrvatske bila zatvorena. Naime, spojio se blagdan Sveta tri kralja s Vladinom odlukom da trgovine mogu biti otvorene samo 16 nedjelja u godini. To je značilo da rade samo rijetke trgovine na kolodvorima, zračnim lukama, i rijetko koji market. No, vitalni Ladišić tome je doskočio kupnji u petak. Izanalizirali smo gdje se najdulje zadržao, kakvu kategoriju namirnica preferira a što izbjegava u širokom luku kao i dodatak koji je imao na glavi tijekom cijelog šopinga. Slijede detalji...

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U petak navečer, 5. siječnja, mnogi Zagrepčani su pohrlili u trgovine kako bi napunili svoje košarice hranom i pićem te mirno dočekali prvi neradni vikend počevši u subotu na Sveta tri kralja. Među tim Zagrepčanima bio je i poznati novinar i aktualni direktor programa N1 Televizije Tihomir Ladišić. On se negdje iza 17 sati s ruksakom na leđima i slušalicama u ušima hitrim korakom zaputio prema Konzumu u Kaptol centru. Njegov pohod na police bio je vrlo zanimljiv. Činilo se da preko slušalica prima upute što kupiti. Svi koji dijele savjete naglašavaju kako se ne treba zadržavati ispred polica s jung foodom već da se treba fokusirati na police s voćem i povrćem. S obzirom da se Ladišić najdulje zadržao na policama s povrćem čini se da je ili sam orijentiran na zdravu prehranu ili slijedi nečije upute što da donese doma. Minuciozno je popularno TV lice motrilo na veličinu i oblik krumpira, pedantno ih odlagao u vrećicu, u kojoj se već nalazio poveći gomolj celera.

Nije se ni osvrnuo na police nakrcane koštunjavim voćem, nije podlegao ni čarima azijskih i ostalih egzotičnih delicija, ali je zato dosta vremena potrošio birajući smrznute proizvode. Također pažljivo je razgledao police s kruhom te se odlučio na okrugli polubijeli kruh produljenog roka trajanja. Ladišić je izgledao relaksirano i čini se da je uživao obilazeći police u Konzumu, a neki koji su ga prepoznali u šali su se pitali kako to da on kupuje u Konzumu koji je u Fortenovi Pave Vujnovca, Ladišićeve omiljene profesionalne mete, a ne u obližnjem Sparu. Naime, tik do Kaptol centra nalazi se hotel Akademija s velikim marketom Spara u prizemlju. No, zlobnici će reći da se Ladišić držao poznate izreke Sun Tzua koja glasi "Drži prijatelje blizu,a neprijatelje još bliže.".

I na koncu Ladišić je punog ruksaka zadovoljan napustio Konzum i dobro naoružan hranom dočekao neradni vikend. Vjerojatno je doma imao zalihe nekog pića za nazdraviti koje mu je preostalo još od Božićnih i Novogodišnjih blagdana dok nije niti jedan alkoholni ali ni bezalkoholni napitak ponio sa sobom iz Konzuma. No, stara je istina da slika govori više od riječi pa će nekoliko slika koje smo imali prigodu snimiti dočarati kako izgleda Konzum šoping nacionalne TV zvijezde.

Zvijezda N1 televizije dokazao je kako je u top tjelesnoj formi jer se najdulje zadržao klečeći pred policama s povrćem, očito se tajna njegove kondicije i skriva u kombinaciji gomolja krumpira i celera