Mnoge gledatelje RTL-a uvijek iznenadi kako zaštitno lice Voyo TV Nikoline Ristović ex Pišek uspijeva zadržati sve vitkiju liniju i mladenački izgled. Godine kao da su za udovicu Vidoja Ristovića samo brojka bez ikakvog stvarnog značenja. No, atraktivna 50-godišnja Zagrepčanka koja je 9 godina bila u braku s bogatim sinom najpoznatijeg beogradskog antikvara Viktora Ristovića zvanog Miša Grof ne samo da uspijeva odoljeti zubu godina već i problema poglavito nakon što je Vidoje zadnji put sklopio oči pogođen infarktom 8. svibnja 2022. godine. Iz braka s pokojnim Beograđaninom Nikolina ima kćer osnovnoškolku kojoj nastoji osigurati što normalniji i sretniji život. Iznenadnom Vidojevom smrću za Nikolinu je nastupilo ozbiljno razdoblje s kojim se hrabro nosi poglavito jer je bila suočena s teškim optužbama svoga svekra Miše Grofa koji ju je optuživao za razne gadosti i iznosio teške optužbe na njen račun. Grof je imao puno primjedbi na financijsku stranu života supruge njegovog neprežaljenog jedinca. Poznato je kako je bračni par Ristović, neposredno prije Vidojeve smrti, planirao useljenje u luksuznu katnicu podno Sljemena. No, velebno zdanje nisu uspjeli do kraja završiti pa je Nikolina najprije pokušala vilu prodati za nevjerojatnih 1,7 milijuna eura. No, prodaja nije uspjela moguće i zato što je na vilu 26. listopada 2022. stavljena zabilježba Vidojeve kćeri iz prvog braka Matee Vidović a temeljem tužbe koju je podigla protiv udovice svoga tate ali i polusestre, Nikolinine kćeri Une Sofije. Raskošna vila bila je oglašena preko agencije Opereta u nizu oglasnika, uključujući i Indexov i to krajem rujna 2022 godine. No, očito potencijalni kupac dubokog džepa koji je za vilu trebao izdvojiti čak 12.808.650 kn, računamo li u tada važećoj valuti, nije htio kupiti mačka u vreći. No, zato je poduzetna i odvažna Nikolina odlučila pronaći podstanara dubokog džepa koji može raskoš u njezinoj i Vidojevoj nesuđenoj futurističkoj vili uživati uz cijenu od 6.000 eura. Pregledali smo fotografije vile i uočili nevjerojatne detalje koji će zacijelo privući pažnju potencijalnih unajmljivača. Tako smo detektirali kako je popularna TV voditeljica uspjela na Županijskom sudu u Velikoj Gorici skinuti omču koju joj je oko vrata stavila tužba prve kćeri njenog pokojnog muža prije godinu dana. Slijede detalji......

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Indexov oglasnik svjedoči kako je zagrebačka agencije za nekretnine Opereta pokušavala prodati nesuđeni raskošni dom supružnika Nikoline i Vidoja Ristovića u Šestinama, površine 420m2 po cijeni od 1.700.000 € odnosno 12.808.650 kn. Taj je oglas objavljen 28. rujna 2022 te dosad prikazan 12.892 puta ali je u međuvremenu istekao. Ipak unatoč tolikom interesu velebno zdanje u elitnoj podsljemenskoj zoni nije uspjelo pronaći svog novog kupca. Nekretnina je u tom oglasu opisana na sljedeći način: 'Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u siječnju. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom izlazom na bazen, 3 spavaće sobe, i prostorom za osoblje. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem dizalica toplina, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sustav, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće. Jedinstvena prilika na tržištu.'. Istaknuta je i površina okućnice - 1.460 m2.

No, potencijalnih kupaca zacijelo je bilo ali ih je vjerojatno odbila zabilježba u vlasničkom listu - tužba kćeri pokojnog Vidoja Ristovića koja je uslijedila ni mjesec dana nakon što je vila oglašena na tržištu. Iz vlasničkog lista i dalje je vidljiva zabilježba - hipoteka vrijedna 400.000 eura upisana 14. svibnja 2021. u korist BKS Bank iz Klagenfurta. Druga hipoteka o kojoj smo pisali u članku od 22. svibnja 2022. pod naslovom: 'SMRT NA VISOKOJ NOZI Nikolina Pišek nakon pokopa muža Vidoja Ristovića u tuzi i golemim dugovima za vilu s bazenom, hipoteka upisana i na poznatog odvjetnika', upisana je na Odvjetnički ured Hraste & partneri u istom iznosu i dalje egzistira. No, zanimljivo je kako je udovica Ristović uspjela u međuvremenu skinuti jednu važnu hipoteku s te vile. Naime, Rješenjem Općinskog građanskog suda u Zagrebu 28.10.2022 upisana je bila privremena mjera osiguranja zabrane otuđenja i opterećenja nekretnine.

No, to je Županijski sud u Velikoj Gorici rješenjem od 13.02.2023. izbrisao što svjedoči o velikom uspjehu na sudu Nikoline Ristović u bici za posmrtnu imovinu svoga umrlog supružnika. No kako i dalje egzistira zabilježba tužbe Vidojeve kćeri iz prvog braka protiv Nikoline i mlađe polusestre, očito taj podatak ipak djeluje odiozno na potencijalne kupce pa vila nije promijenila vlasnika već i dalje kao jedina vlasnica egzistira Nikolina Ristović. Mora se primijetiti kako je to veliki financijski probitak TV voditeljice uzme li se u obzir da je 2020. završila u osobnom bankrotu na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu a tada je konstatirano kako nema imovinu. Vidljivo je to iz službenih sudskih dokumenata koje smo obradili u članku pod naslovom: 'Iako su TV voditeljici mnogi zavidjeli na vjenčanju u Monacu i dijamantnom prstenu:Nikolina Pišek bankrotirala 13. kolovoza 2020. i utvrđeno je da nema imovinu'.

Doduše, zagrebački sud tada očito nije znao kako Nikolina posjeduje sef čemu smo pisali krajem prošle godine u članku pod naslovom: 'Nikolinu Ristović sud traži zbog sefa, ZABA uplatila Ministarstvu financija pristojbu pa slijedi prisilno otvaranje ako se RTL-ova voditeljica ne javi i ne preda ključ'.  Oglas kojim se vila renta za 6.000 eura postavila je agencija Opereta iz Zagreba koja nije uspjela istu prodati. Na kraju je zanimljivo istaći kako je oglas kojim se traži podstanar za vilu Nikoline Ristović oglašen ne samo u Hrvatskoj već i u Srbiji ali i Sloveniji. Ukoliko uspije pronaći bogatog podstanara za vilu u Šestinama financijskim nevoljama Nikoline Ristović doći će kraj. Da ih i ona unatoč slavi i stilu života na visokoj nozi ima, svjedoči i naš prošlogodišnji članak u kojem smo pisali kako ju je sutigla ovrha zbog neplaćenih režija, odnosno računa za vodu.