Iako šira javnost nije čula za Andresa Marinovića to ne znači da taj jahtaš i poduzetnik s repovima iza sebe ne poduzima sve da si osigura zvjezdani status. Od trenutka kad je na superjahti Erolia ugostio kapetana Vatrenih Luku Modrića iz pozadine radi i svoju promociju preko profila na društvenim mrežama. Nije propustio objaviti sliku sebe kako grli našeg kapetana Luku a dok je na Erolii boravio Modrić i Andresovi pratitelji na Instagramu preko njegovih storyja imali su dublji uvid u to luksuzno krstarenje. Inače, kada slavne osobe zakupe tako luksuzne superjahte u paketu dobiju i apsolutnu diskreciju. No, Andres Marinović, nekadašnji londonski bankar koji je zatvorom platio pokušaj da izigra tamošnje zakone, očito ne misli kako bi boravak naših Vatrenih na Eroliji trebao biti obavijen velom tajnovitosti. Nakon Luke Modrića na Eroliu su se ukrcali naš trenutačno najplaćeniji nogometaš koji iz milanskog Intera odlazi u Saudijsku Arabiju Marcelo sa suprugom Silvijom i djecom. I dok je Brozović objavio sebe i suprugu na svom Instagram profilu dok krstari na Eroliji nije objavljivao slike djece, kako ni taj detalj skupog krstarenja ne bi bio nezabilježen potrudio se razigrani domaćin Andres Marinović. Inače, poznato je kako roditelji malodobne djece moraju dati svoju pisanu suglasnost za svaku objavu njihove malodobne djece no nije nam poznato je li Marinović isto zatražio od Broza i njegove supruge. Posebno je intrigantno da je snimku Brozovićeve djece Andres Marinović objavio s bombom, što je Marcelova tetovaža ali i nadimak, ali i očito neprimjerenim refrenom iz Grdovićevog hita 'Bolje živim nego ministar'. Velikim slovima, grafički rečeno verzalom, Andres je preko videa Brozovićeve djece napisao ''PIJEM, PUŠIM, LOŠE MI SE SPREMA...'. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kada smo u travnju prošle godine objavili članak o Modrićevom i Brozovićevom domaćinu na jahti Erolia malo tko je znao tko je akter te priče. Radilo se o članku pod naslovom 'Najbogatiji Kinez iz Hong Konga Lo kupio vilu u Trogiru od Andresa Marinovića kojeg su osudili u Londonu za bankarske prijevare - Upućeni se pitaju zašto je vlasnik ultra skupog posjeda u jednoj od najskupljih četvrti na svijetu - The Peak, uložio 50 milijuna kuna u hrvatsku tvrtku u kojoj je prošle godine potpisao gubitak veći od 3,45 milijuna kuna'. No, ovog ljeta ime Andresa Marinovića je nezaobilazno vezano uz naše Vatrene zvijezde sve dok mediji i javnost prate luksuzna krstarenja na superjahti Erolia. Iako u tim medijskim objavama nije istaknuto ime Andresa Marinovića to ne znači da taj bivši osuđeni bankar iz londonskog Cityja nije tamo jedna od ključnih figura. Da je on zapravo domaćin i master tog preskupog krstarenja koje iznosi od 160.000 eura pa naviše može se saznati s njegovog Instagram profila. Marinović je tamo već objavio pregršt dokaza da je on glavni, ponosno pozira u službenoj majici posade Erolije, još ponosnije kraj našeg kapetana, a ne može se ne primijetiti njegov trijumfalni izraz na licu dok pozira s našom Vatrenom Epic bombom, Marcelom Brozovićem.

U uvodu tog članka iz travnja prošle godine naveli smo 'Lin Shing Simon Lo registrirao je 2016. tvrtku u Splitu Green Terrace, vlasništvo je povjerio svojoj tvrtci iz porezne oaze - Britanskih Djevičanskih Otoka - a osim sebe kao direktora namjestio osobu imena Cyrille France koji je dobio OIB nakon što se prijavio na recepciji SCT Marine u Trogiru. Preko te tvrtke Kinez je kupio vilu sa zemljištem tik do mora čiji su prethodni vlasnici bili hrvatski povratnici iz Čilea, obitelj Marinović. Najkontroverzniji član te obitelji svakako je Andres Marinović koji je 2003. godine osuđen kao broker u Londonu na dvije godine zatvora zbog višemilijunskih makinacija s novcima britanskih ulagača. Marinović je u Hrvatskoj živio na visokoj nozi, ulagao u brojne nekretnine te se bavio luksuznim charterom preko sada već ugašene tvrtke Blue Yacht. Živio je u vili Kralja Tomislava u Trogiru tik do mora. No, vrijedni posjed s misterioznim motivima kupio je prebogati Kinez koji je vlasnik Mongolia Energy Corporation i Vision Values Holding....'.

Uz taj smo članak objavili i sliku Andresa Marinovića zagrljenog s Mariom Mandžukićem te naveli kako je izgledno da je na Marinovićevoj jahti Novela gost bio Mandžo. Tu je sliku Marinović objavio na svom Face profilu. Očito Marinović negdje u sebi duboko vjeruje kako je sjajno da ima prigodu ugostiti zvijezde takvog formata ali da i njegova zvijezda ne tamni već sjaji na nebu poznatih. No, ne znamo da li će svi njegovi gosti na Eroliji gledati blagonaklono na činjenicu da dok oni ljetuju Andres na svom Instagram profilu objavljuje sliku njihove djece i njihovih prijatelja dok trčkaraju po jahti te silaze s palube. Poglavito se postavlja pitanje hoće li svi skupa s njim dijeliti oduševljenje izborom pjesme kojima potpisuje takve IG storyje. Zacijelo neće svi blagonaklono gledati na te ili slične  kadrovi njihove razigrane djece preko kojih ide refren  slavne Grdovičeve kavanske pjesme poput: 'Živim, živim, a ničega nema, pijem, pušim, loše mi se spremani me briga nek sam zdrav neću biti bogat star bolje živim nego ministar Ni me briga nek sam zdrav iako sam podstanar bolje živim nego ministar....'. Tko zna, možda Andres Marinović uskoro objavi i pikantne memoare.