Stara je priča kako psi i gospodari nalikuju, ali sve češće imamo prigodu vidjeti i da supružnici godinama sve više sliče, barem po ponašanju ili manirima, jedno drugome. Uvjerili smo se u to snimajući ljetovanje jedne od najmoćnijih Hrvatica i njezinog supruga koji čini vrh hrvatske strane u vodećoj naftnoj kompaniji u Hrvatskoj. Iako u Petrčanima posjeduju vilu, oni preferiraju kupanje i sjedenje u hotelu Pinija u Petrčanima ali svjedočili smo, kako su, tijekom šetnje s plaže do vile, Martina i Niko češkali po leđima skoro na istim pozicijama. Iznenadilo nas je da se vodeći hrvatski direktor i Inaš Niko ne libi u javnosti počešati i po stražnjici.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Ranim jutrom  jedna od najmoćnijih hrvatskih menadžerica, šefica Podravke Martina Dalić, otrči turu od Petrčana do Falkensteinerovog resorta u Punta Skali. Nije to mala ruta pa ne čudi da smo se tijekom snimanja Dalićke na toj lokaciji uvjerili kako pri povratku s te podugačke rute šefica Podravke i zastenje od umora. No, ovaj put snimili smo supružnike Dalić, nakon kupanja dok su pili piće u Piniji. Bilo je predvečerje i mnogi su gosti već bili 'skockani' za večere. No, supružnici Dalić odlučili su popiti piće u beach baru hotela Pinija. Niko je netremice gledao animatore odjevene u životinjske i druge kostime dok je Martina, po običaju, bila zaokupljena zurenjem u svoj mobitel.

U sličnom izdanju već smo ih snimili na zagrebačkoj špici. Sudeći po tom elementu očito je situacija u Ini stabilna dok hrvatski član Uprave, što je Niko Dalić, na odmoru ne mora pratiti nikakve vijesti niti primati ili slati poruke. Sudeći po vremenu koji pak Martina Dalić provodi usmjerena na mobitel mogli bismo zaključiti kako, ukoliko se ne radi o privatnim porukama ili mailovima, u Podravki situacija baš i nije posve bajna dok prva dama Podravke ni na odmoru nema mira. No, možda Dalićkina prilagodba na čelnu poziciju u našoj najvećoj prehrambenoj kompaniji i ne ide baš uzlaznom putanjom pa zato i na odmoru mora biti više prisutna u virtualnom nego u stvarnom svijetu, borova, plavetnila mora, opojnih mirisa morskih čestica ali i mediteranskog bilja.

Iako šetnicom uz more od hotela Pinija u Petrčanima do vile Dalićevih inače ne caruju komarci niti drugi leteći napasnici navečer ipak je nešto izmučila moćne supružnike. Naime, oni su se pri povratku stalno češali. Martina se češala po polovici leđa. Skoro na istom mjestu potrebu za češanjem imao je i Niko Dalić. No, njegovi su prsti u jednom trenutku krenuli i prema stražnjici. Stara narodna kaže da se svatko svrbi tamo gdje ga najviše češe. Očito je i Daliće nešto zasvrbjelo ali uzročnika ili više njih nismo uspjeli odgonetnuti.