Mediji u Srbiji godinama pišu o stilu života i nekretninama Nede Ukraden. No, zanimljivo je kako je Neda kao zmija noge sakrila podatak da je ponosna vlasnica trosobnog stana u zagrebačkoj novogradnji. Kada je podigla tužbu protiv RH, Grada Imotskog te brojnih članova obitelji Ukraden i Kadijević navela je svoju zagrebačku a ne beogradsku adresu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U cijeloj regiji odjeknula je vijest s portala Imperijal.net kako je Neda Ukraden prošle godine tužila RH, Grad Imotski te brojne susjede i rodbinu kako bi se uknjižila na svoju djedovinu u Imotskom. Vijest su mnogi portali korektno prenijeli ali dobar dio njih plagirao je Imperijalovu vijest i proglasio je osobnim otkrićem. Budući smo prvi doznali za Nedinu tužbu i to objavili tako premijerno objavljujemo i nastavak te priče. Naime, Neda tužbu nije podignula kao osoba s beogradskom adresom već kao Zagrepčanka. Naime, iz tužbe je bilo vidljivo kako tužbu podiže Neda Ukraden a uz njezino ime stajala je adresa jedne zagrebačke novogradnje.

Pretragom zemljišnih knjiga otkrili smo kako je slavna pjevačica ponosna vlasnica trosobno stana kupljenog u toj zgradi još prije 9 godina. Neda je naime trosobni stan na 8. katu površine 74,69 m2 s dvije garaže kupila od jedne zagrebačke tvrtke 30. svibnja 2011. godine kada je i uknjižila vlasništvo. Prosječna vrijednost kvadrata na toj lokaciji, s obzirom da se radi o modernoj novogradnji, je najmanje 2.000 eura. Neda je uz stan kupila i dvije garaže, pa je jasno kako je u zagrebačku nekretninu uložila najmanje milijun kuna u kešu.

U objavljenom članku o Nedinoj tužbi naveli smo kako je medijima pričala da najbolje spava u rodnom Imotskom. Zato smo se i pitali je li Neda tužbu podigla da bi imala miran san. Drugi pak to rješavaju kupnjom madraca i opreme za spavanje. S otkrićem zagrebačkog Nedinog stana postavlja se pitanje je li možda Neda najbolje spava u Zagrebu, kada je u hrvatskoj metropoli, spava li najbolje u Beogradu kada je u Srbiji, odnosno gdje spava li možda najblje na Ilidži gdje je do rata živjela u svojoj sarajevskoj vili.

Kupnjom zagrebačkog stana Neda je sustigla Gorana Bregovića na regionalnoj razini. Naime, i Goran ima nekretnine u svim gradovima koje naziva svojom emocionalnom domovinom: Sarajevu, Beogradu i Zagrebu. Još da Neda kupi nekretnine u Parizu kao i Brega, onda bismo ju s pravom nazvali Neda Internacionale. Uostalom, glazbenici mogu pokazati put posvađanim političarima na ovim prostorima, ako se oni mogu svugdje dobro osjećati, možda je vrijeme i da se zakopaju ratne strasti i sjekire.