Na terasi Barbieriesa u zagrebačkom Kaptol centru Mate Rimac sjedio je u društvu trojice mladih muškaraca. U blizini nije bilo njegove supruge Katarine. Što bi rekao stručnjak za govor tijela kada bi analizirao slike na kojima Mate prstima aktivno prelazi preko uha, nosa, brade ali i poklapa očne kapke....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Vlasnik Rimac automobila bio je hit tema dana. U zemlji u kojoj uglavnom dominiraju teme s negativnim predznakom vijest da je neka hrvatska tvrtka preuzela kultni talijanski Bugatti uistinu zaslužuje medijski tretman. Danas smo na HTV-u vidjeli Rimca najprije u emisiji 'U svom filmu' Tončice Čeljuske. Raspuklim glasom HTV-ova voditeljica poticala je Rimca da razjasni svoju tajnu uspjeha a mladi poduzetnik je stalno ponavljao kako je sve prethodne godine lako mogao i propasti. 'Ali niste' naglasila je Čeljuska. Zacijelo HTV-ovoj Tončici nije lako kada u emisiji ugosti nekoga kome je tako krenulo kada su ona, njezina kćer i bivši suprug prošli kroz dužničku agoniju , a i ona sama je ovršena o čemu smo prethodno pisali.

Poslije toga Mate Rimac je gostovao u središnjem Dnevniku. Intervjuirao ga je Branko Nađvinski. Govorio je o preuzimanju Bugattija kao o pobjedničkoj win win strategiji i o tome zašto će Rimac automobili imati većinski udio od 55 posto a Bugatti 45 posto u zajedničkoj tvrtci. No, netom nakon gostovanja kod Nađvinskog u crnoj polo majici Rimca smo snimili u zanimljivom društvu u restoranu Barbieris u Kaptol centru. Vlasnica i direktorica tog restorana je Vanja Halilović djevojka Frane Barbierija, osnivača tog restorana i susjednog kafića Jimmy Whoo.

Nedavno se Vanja našla na meti Ravnateljstva civilne zaštite o čemu smo objavili prethodni članak. Vijest o tome prenijeli su Net.hr, Index, Dnevnik.hr ali zanimljivo je kako je jedino Večernji list prepisao Imperijalovu vijest ne navodeći izvor i obmanjujući čitatelje kao da se radi o njihovom autorskom djelu. Nije to prvi put da Večernji plagira i potkrada Imperijal no to nije tema ovog članka. Zanimljivo je kako kod Barbierija Mate Rimac nije došao sa svojom suprugom Katarinom koju je nakon 6 godina veze u tajnosti oženio prije mjesec dana u Splitu. Dakle, u Barbieris restoran  Mate Rimac je stigao u muškom društvu. 

Tri mlada dečka napeto su ga slušala a na stolu su imali rasprostre crteže i papire. Nije isključeno da se radilo o nacrtima budućeg kampusa koji se nalazi tik do dvorca Kerestinec gdje Rimac automobili planiraju taj projekt. Iako Mate u svim TV istupima kao i snimljenim promo videima ima savršenu pozu bez ikakvih mimičkih pokreta naša kamera ga je snimila u posve drugom izdanju. Naime, Rimac je imao evidentnu mimiku na licu, a da se radilo o posebnim trenucima ganutljivosti moglo se zaključiti i po tome što je u jednom trenutku djelovalo kao da plače i skuplja suze prstima iz očiju. U drugom trenutku Rimac se prstima primio za uho, pa za nos, bradu, ali najdulje se zadržao na očnim kapcima. Djelovalo je kao da najuspješniji hrvatski mladi automobilski poduzetnik svih vremena plače. Možda od sreće. 

Mate je na terasi Barbierisa sjedio u muškom društvu bez supruge Katarine i njegova mimika i pokreti rukom svjedočili su kako nije siguran kao kad je pred kamerama

Rimac je često psrtima dodirivao i uho tijekom večere - inače je, kada gostuje na televiziji ili snima promo videe, 'hladan kao špricer'

Rimac je imao hiperaktivne prste u restoranu Vanje Halilović u Kaptol centru, što bi rekli stručnjaci za govor tijela - što otkriva Rimčevo glađenje brade?

Rimac se u jednom trenutku primio i za nos, da nije najušio neku dobru priliku jer su pred njim na stolu bili rašireni planovi i crteži

I za kraj zapitajmo se je li Rimac možda proplakao od sreće zbog Bugattija u Barbierisu nakon što je nastupio u HTV-ovo Dnevniku?