U vrijeme kada je Željko Kerum bio oženjen i u tajnoj vezi sa sadašnjom suprugom Fani imali su tajno ljubavno gnijezdo na elitnoj adresu u metropoli - Gornjem Prekrižju. No, kada su Fani i Kerum uplovili u bračne vode tajna zagrebačka adresa prestala im je biti zanimljiva pa je taj luksuzni stan kupio Duje Čop. Iako igra za zagrebački Dinamo pa živi u metropoli zanimljivo je kako je uspio akumulirati režijske dugove kroz dulje vremensko razdoblje. No, u Hrvatskoj sve može propasti osim ovrhovoditelja pa su tako zastupnici HEP Elektre preko Odvjetničkog društva Barać-Marinković poslali ovršni prijedlog na Općinski građanski sud u Zagrebu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Potkraj studenog 202o. pisali smo kako je Duje Čop uložio milijune u stan koji je kupio od Saše Horvata, brata Fani Kerum. Iako je stan glasio na njenog brata ta je luksuzna nekretnina bila u medijima označena kao gnijezdo Fani Horvat koji je služio i za njene tada tajne susrete sa tada oženjem Željkom Kerumom. Kao što smo objavili radilo se o stanu na drugom katu površine 114,75 m2 sa spremištem. Čop je stan morao papreno platiti jer je Gornje Prekrižje među najskupljim lokacijama u Zagrebu. U stan je Čop uselio sa svojom zaručnicom Anom Kurobasom s kojom rado pozira na elitnim destinacijama i slike postavlja na svoj Instagram profil.

No, netom je ime poznatog nogometaša oglašeno na sudskoj oglasnoj ploči.Radi se o ovršnom postupku pa je tako Duje Čop zadnji u nizu naših ovršenih nogometaša. O brojnim slučajevima ovrhe koje su provođene zbog režijskih dugova već smo pisali u više navrata. U prosincu smo pisali o zadnjim u nizu ovrha koje su provođene nad Lukom Modrićem i Davorom Šukerom. Prethodno smo pisali o ovrhama koje su sustigle Boška BalabanaDinu Drpića, Igora Cvitanovića, Ahmada Sharbinija i Tomu Šokotu. U svakom slučaju iz brojnosti takvih slučajeva može se zaključiti kako naši nogometaši unatoč debelim kontima ne spadaju u uredne platiše.

Ili naprosto od silnih angažmana i nekretnina ne stignu povesti računa o obvezama koje svaki mjesec pristižu i u njihove poštanske pretince. U svakom slučaju Duju Čopa zagrebačka Elektra tereti da do kolovoza 2021. nije podmirio dug u iznosu 1.379,76 kuna. Čopu je obračunat i dodatni trošak javnog bilježnika i odvjetnika u iznosu 537,50 kuna. Elektra ga tereti za dio duga iz studenog 2020, te mjesečne rate od prosinca iste godine pa sve do srpnja prošle godine. U svakom slučaju želi li Duje Čop izbjeći ovrhu općenito na imovini ovršenika morat će izravnati račune s Elektrom.