Na službenoj web stranici finalist Supertalenta predstavlja se na sljedeći način. 'Magic Leon ili pravim imenom Leon Žilavi rođen je 30. svibnja 1995. godine u Našicama. On nije samo još jedan mađioničar nego nešto puno više. Magic Leon je profesionalni mađioničar za cijelu obitelj sa više od 10 godina iskustva i preko 3000 nastupa'. Dalje navodi kako je jedan od originalnijih mađioničara na Balkanu. Proteklih godina specijalizirao se i za dječje rođendane. Magic Leon na službenoj stranici ističe kako je i popularni YouTuber i influencer kojeg prati više od 220.000 ljudi na društvenim mrežama. 'Nakon mnoštva odrađenih humanitarnih nastupa, također je nastupao pred bivšim Hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem u Zagrebačkom HNK. Sudjelovao je na raznim mađioničarskim natjecanjima i osvajao zlatne medalje', - istaknuo je magični Leon. Potrudili smo saznati nepoznate detalje o mladom 27-godišnjaku koji je osvojio publiku i žiri, pobrao pljeskove i utro si put na iluzionističkoj stazi. Kod nas ništa očito ne može bez politike pa ne čudi da je Leon direktor u privatnoj tvrtci svoje mame, vijećnice Domovinskog pokreta u Slatini. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nakon plasmana najprije u polufinale a potom u finale Supertalenta Magic Leon zacijelo je zadobio meteorsku slavu. No, do nastupa u popularnom showu itekako je morao sate i sate marljivo vježbati. Osim iluzionističkih trikova mađioničar Leon morao je privući pozornost javnosti na sebe. Osim društvenih platformi za promociju lika i djela koristio se i radnjama koje bi neki nazvali gerila marketing. O tome svjedoči i službena web stranica Grada Zagreba. Tamo smo iskopali zanimljiv podatak koji svjedoči kako Magic Leon ili Leon Žilavi ima osim iluzionističkih i neke druge ambicije. Naime, na webu Grada Zagreba pronašli smo njegovu nominaciju za prestižnu nagradu Grada Zagreba. Citirano obrazloženje iz točke 23. podtočke 23.: 'Predlažemo da Gradonačelnik gospodin Milan Bandić dodijeli Medalju Grada Zagreba mladom iluzionistu, autoru humoristične fotomontaže objavljene na društvenim mrežama pod nazivom „Nove fontane gradonačelnika Milana Bandića“' - piše u uvodu nominacije nakon čega je navedeno: Leon Žilavi,  rođen 30.05.1995. a zatim OIB, zagrebačka adresa, mobitel te razlog nominacije. Naime, Magic Leon nominirao se za nagradu zbog 'originalne autorski dosjetljive i duhovite fotomontaže koja je odmah po objavljivanju na društvenim mrežama postala popularna u čitavom Zagrebu a i šire'. Zanimljivo je da je tada imao tek 18 godina.

Potom je navedeno nekoliko promo informacija o Leonu uz dodatak da se također bavi 'humorističnim fotomontažama i video prilozima na društvenim mrežama, gdje je već stekao veliku popularnost duhovitim komentarima tekućih događaja u Zagrebu i Hrvatskoj. Autorska fotomontaža „Nove fontane gradonačelnika Milana Bandića“ odmah po objavljivanju na internetu izazvala je oduševljenje građana i postala popularna u čitavom Zagrebu. Povodom iznenadnog nastanka velike rupe usred kolnika Slavonske avenije početkom travnja 2016. Leon Žilavi je vrlo duhovitom fotomontažom povezao nastalu rupu i fontane te lik gradonačelnika Milana Bandića uz tekst „Eto problem riješen“. Poanta šale je da je gradonačelnik sposoban čak i od rupe u kolniku napraviti u kratko vrijeme nešto prekrasno poput fontane. Ovom je dosjetkom na humorističan, dobronamjeran i simpatičan način Leon Žilavi opisao Milana Bandića kao gradonačelnika koji je uvijek u pravo vrijeme osobno prisutan na svakom važnom mjestu i koji u kratkom roku rješava sve nastale probleme u gradu, ujedno se našalivši i na račun njegove posvećenosti projektu fontana kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, kao istinskom ukrasu Zagreba koje građani od milja još zovu i „Bandićeve fontane“ - istaknuto je na webu Grada Zagreba.

Dakako da Leon Žilavi nije dobio tu nagradu ali je uspio napraviti karijeru mađioničara i animatora. Osim toga dao se i u poduzetništvo. Tako je direktor u maminoj tvrtci Rollysoft koja posluje na njihovoj kućnoj adresu u Slatini. Tvrtka se uspješno bavi tiskarskim uslugama pa tako izrađuju i pozivnice. Inače, tvrtku je 2016. osnovao Leonov tata Orlando Žilavi koji na LinkedInu navodi kako je direktor u Rollysoft. Orlando je bio direktor od lipnja 2018. kad je direktorica postala Snježana, Leonova mama, da bi mađioničar postao direktor u rujnu 2020. godine. Zanimljivo je kako na nekim društvenim mrežama ime Leonovog oca nabrajaju među čudna imena i prezimena a netko je čak otvorio i Facebook stranicu s imenom Orlando Žilavi koju je profilirao kao fiktivni lik. Navedimo i kako je Leonova 50-gdodišnja mama Snjezana vijećnica Domovinskog pokreta u Slatini. Osim što je vlasnica privatne tvrtke kojom sada upravlja njen uspješni sin, Snježana (Kardoš) Žilavi predsjednica je Gradskog pjevačkog društva "Zrinski". Ujedno je i u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine pa je zato obiteljska tvrtka Žilavih Rollysoft na popisu onih s kojima ne smije poslovati ta agencija.