U travnju ove godine Vjekoslava Bach urednica Zagrljaja ljepote proslavila je 50.-i rođendan. Svi su mediji izvijestili tko je od poznatih došao uputiti čestitke TV voditeljici pa je tako istaknuta nekadašnja miss Jugoslavije i Pipi djevojka Ana Sasso. Vjekoslava ima puno pratitelja na društvenim mrežama što ne čudi jer su svi u moderno doba željni ljepote i glamura. Njezine fotke i objave svjedoče kako Zagrepčanka koja je bračnu sreću pronašla s beogradskim poduzetnikom Željkom Vasićem vodi uzbudljiv život više društvene klase. Vjekoslava si može priuštiti putovanja, mondena mjesta, skupe krpice i tretmane ljepote. Doduše, puno toga ne mora financirati izravno iz džepa s obzirom na karakter njene emisije. Naime, mnogi iz industrije ljepote imaju potrebu oglašavati se u emisijama poput Zagrljaja ljepote pa ne čudi da su joj vrata brojnih salona i estetskih ordinacija širom otvorena. Voditeljica je osoba modernog uma i duha pa ne čudi da je proteklih godina hrabro iskušala brojne zahvate, neki će reći i da je pretjerivala, ali ona najbolje zna kakav je look željela postići kada je posegnula za korektivnim zahvatima. No, iako se čini kako je Vjekoslava hrvatska inačica slavnih i bogatih voditeljica, ipak nema te uspješne osobe u Hrvatskoj za kojom se ne vuku repovi dugova i ovrha pa je tako i u Vjekinom slučaju. Slijede detalji...

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Agencija za naplatu potraživanja i kreditiranje Eos Matrix zacijelo je jedna od onih čija pismena lede krv u žilama prezaduženih Hrvata. Ne možete se ničemu dobrom nadati kada vam upute pošiljku jer se najvjerojatnije može raditi samo o ovrsi zbog neplaćenog duga (ili više njih). Takva nezgoda upravo je snašla i Vjekoslavu Bach Vasić. No, pošiljku s ovršnim sadržajem nije osobno zaprimila pa je ista završila na sudskoj ploči. Iz sadržaja dokumenta može se saznati kako joj prijeti ovrha zbog dugova za telekom usluge. U prijevodu, najvjerojatnije za račune za mobitel i združene paket usluge. Bach Vasić nije podmirila više računa a ukupni iznos duga za koji ju se tereti iznosi 869,21 kuna uvećan za zakonske zatezne kamate u iznosu 50,42 kn pa je tako terete ukupno za 919,63 kn. Inače, za prvi neplaćeni račun od 301,30 kunu kamate teku od svibnja 2021., za drugi neplaćeni račun od , 298,90 kuna teku od lipnja 2021. a za treći neplaćenih račun od 269,01 kuna od srpnja 2021. godine.

Od poznate voditeljice traži se da dug podmiti 'u roku od osam dana od dana dostave rješenja o ovrsi, zajedno s odmjerenim troškovima postupka u iznosu od 375,00 HRK uvećanim za zakonske zatezne kamate koje teku od dana donošenja rješenja o ovrsi pa do isplate po stopi koja se određuje za svako polugodište, uvećanjem prosječne kamatne stope na stanja kredita odobrenih na razdoblje dulje od godine dana.....'. U protivnom prijeti joj ovrha općenito na imovini. Zanimljivo je kako u troškovima postupka sudjeluje odvjetnik sa 150 kuna a javni bilježnik sa 185 kuna, a pridodani su i troškovi dostave. Mora se primijetiti da je Bach imala sreće jer ima odvjetničkih ureda i bilježnika koji ovrhe neusporedivo više naplaćuju jer Hrvatska nema zakon koji propisuje jedinstvene tarife. No, zacijelo će voditeljica pohitati platiti dug kako bi izbjegla daljnja, financijska represivna postupanja Eos Matrixa.

Uostalom, Vjekolava Bach Vasić je vrlo hrabra i odlučna žena koja je to dokazala i kada se suočila s teškim problemom na adresi stanovanja. O tome smo pisali više u našem ranijem članku pod naslovom: 'AGONIJA ZAGREBAČKE TV VODITELJICE Vjekoslavi Bach Vasić prijetio smrću u policijskoj postaji, završio u Remetincu - Protiv Srđana Poljaka, branitelja s PTSP-om i susjeda TV voditeljice podignuta je optužnica a spis dokazuje kako i kod nas susjedski odnosi mogu zadobiti elemente pakla'. U tom je postupku Vjekoslavu zastupao poznati zagrebački odvjetnik Milko Križanović koji je bio jedan od uzvanika na proslavi njenog 50-og rođendana na kojem su među ostalim bili i kirurg te suprug Ane Sasso - Hrvoje Tomasović, glazbenik Kiki Rahimovski, direktor Arene Zagreb Sretan Šarić, violinist Mario Rucner i brojni drugi.