Fanovi nogometne reprezentacije i javnost željna priča o ljetnim avanturama ili pak detaljima odmora naših Vatrenih već su saznali kako trenutačno najbolji svjetski stoper Joško Gvardiol i polivalentni prvotimac Eintrachta iz Frankfurta Kristijan Jakić uživaju u vili Hedonica u Zagvozdu u Imotskoj krajini. Da ga ne bi lovili najbolji detektivi svijeta (da se našalimo) potrudio se sam Gvardiol pa je slike iz odmora u toj vili sam postavio na svoj Instagram profil. Isto je učinio i Jakić. Već smo pisali kako je domaćica u toj senzacionalnoj vili Marina Popić. No, sad je procurilo kako je domaćin naših Vatrenih i Antonio Popić o kojem šira javnost, za razliku od poslovne i menadžerske scene, sve do Gvardiolovog boravka u Hedonici baš i nije puno znala. Otkrivamo nepoznate detalje iz života ovoljetnog domaćina Gvardiola i Jakića koji potječe iz Imotskog, suvlasnik je nekadašnjeg modnog diva Varteksa a na  poslovnu scenu stupio je kao Agrokorov menadžerski kadar. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prve dane svog više nego zasluženog ovogodišnjeg odmora Vatreni Joško Gvardiol, sudeći po njegovom Instagram profilu, proveo je udobno zavaljen u ljuljačku na prostranoj terasi uz bazen luksuzne vile Hedonica u Zagvozdu kraj Imotskog i 8 km od Makarske. Na istom profilu Joško je objavio i sliku kraj bazena dok njegov kompanjon s odmora i nadolazeća zvijezda Vatrenih Kristijan Jakić skače na glavu u vodu. Odigrali su i partiju bilijara sudeći po Jakićevoj IG objavi. Dečki su potom posjetili Modro jezero koje je fenomen Imotske krajine. Ljeti presuši pa domaći i njihovi gosti odigraju nogometnu tekmu. Joško je na prištedi zbog ozljeda, broji zadnje dane odmora, pa tako ne bi zaigrao niti da je jezero presušilo. No, očito se domaćin vatrenih, nekadašnji menadžerski lav Todorićevog Agrokora Antonio Popić trudi dečkima pružiti što više uvida u ljepote Imotske krajine.

Gdje ih je sve vodio, možda saznamo idućih dana ako se dečki odluče objaviti još slika sa svog odmora 2023. Uočili smo zanimljiv detalj na dresu koji je Kristijan Jakić odjenuo za posjet Modrom jezeru. Jako je imao dres  Doncic 77 što je ime srpsko-slovenskog košarkaškog reprezentativca koji igra za NBA ligu. To je Dončićev dres za Dallas Maverick. Dončić je nesporna zvijezda u deželi i SAD-u i šire a znan je i po tome što je tužio vlastitu majku pa odustao od spora. Naime, Dončić je svoju mamu Mirjam Poterbin tužio želeći joj osporiti pravo na korištenje njegovog brenda no na kraju je tužbu povukao. Jakić je na glavi imao šiltericu okrenutu naopačke a na njoj ispisano ime svog Instagram profila. Gvardiol je pak za posjet Modrom jezeru odjenuo crveni dres Pippen 33. Radi se o dresu umirovljenog NBA košarkaša Scottieja Mauricea Pippena. U svojoj NBA karijeri Pippen je igrao za Chicago Bullse, Houston Rocketse i Portland Trail Blazerse. Izabran je u 1. krugu NBA drafta 1987. godine. Vrhunac karijere doživio je u Bullsima zajedno s Jordanom.

Gvardiol je premlad pa je Pippen za njega legenda koja se oprostila od košarke dok je on još bio dijete. Poznato je i kako je Pippen doživio osobnu tragediju jer se u travnju 2021. oprostio od svog preminulog najstarijeg 33-godišnjeg sina. Zanimljivo je i kako su Gvardiol i Jakić najprije obojica postavili sliku na Instagram profile gdje su tagali svog domaćina Antonia Popića a potom su tu istu sliku istodobno i maknuli.  Antonio Popić je 32-godišnji poduzetnik iz Imotskog, inače magistar ekonomije, koji je u biznis krenuo u bivšem Agrokoru u razdoblju od 2014. do 2017. godine. Dakle u doba kada je Todorić bio još u snazi prije sloma i Fortenove. U svibnju ove godine Popić je stekao 536.289 dionica Varteksa tj. 10,6 posto glasačkih prava u temeljnom kapitalu izdavatelja. Inače, Popić je u Zagrebu na uglu Bukovačke i Petrove ulice otvorio restoran dalmatinske kuhinje na žlica na  Juhica koji je nažalost propao. U privatnom biznisu je inače sa suprugom Marinom Popić koja je i navedena kao domaćica u luksuznoj vili Hedonica na booking.com o čemu smo već pisali.

Radi se o prethodnom članku objavljenom pod naslovom: 'ZA VATRENE ODLIKAŠE Luksuzna vila Hedonica u Zagvozdu u kojoj odmara Joško Gvardiol s Kristijanom Jakićem prodavala se za  795.000 €, cijena je potom pala ali sad će im se pozlatiti'. Na web stranicama imotskog samostana i župe 25. kolovoza 2018. objavljeno je kako se Antonio Popić, sin Marka i Agneze, rođene Čelić oženio za Marinu Milišu, kćer Mate i Marije Čondić. Mate Miliša je bivši košarkaški reprezentativac, koji je igrao i u SAD-u te radio i za Atlantic Trade a sada se bavi ozbiljnim poljoprivrednim biznisom koji uključuje i nasade badema. No, još nismo uspjeli provjeriti je li Marina njegova kćer, odnosno je li Gvardiolovo i Jakićev domaćin Antonio Popić zet upravo tog slavnog bivšeg košarkaša.

Reci što misliš!