Bivša Miss turizma Hrvatske 2000. Ivančica Pahor osigurala je sebi buran izlazak na medijsku pozornicu kada se u noćnom klubu Mint slikala s herojem Vatrenih Joškom Gvardiolom. Koliko joj je pripadnica ljepšeg spola pozavidjelo kada su je vidjeli skockanu u seksi večernjoj haljini i blistavog osmijeha dok stoji pokraj pomalo zbunjenog Gvardiola. Dok su mediji nagađali je li se našoj nogometnoj zvijezdi ispunila tiha patnja pa je pronašao stariju curu kakve je rekao da voli, Ivančica je prekinula sve dileme kada je izjavila kako za njega ima kćer. Potom se brzo medijima i društvenim mrežama proširila snimka Ivančice Pahor dok pomalo zbunjeno stoji pokraj Ante Prkačina i u mikrofon u nekoj narodnjačkoj atmosferi pjeva ustaški hit Juru i Bobana te refren 'Evo zore, evo dana'. Objavljeno je kako se radi o snimci s novogodišnjeg dočeka. No, Hrvatska je domovina prezaduženih, ovršenih, bankrotiranih pa ne čudi da su ti dani slave iza bivše misice koju je stisnula ovrha. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom kolovoza prošle godine objavili smo članak kako je bivšu miss Ivančicu Pahor snašla sudbina Nikoline Ristović dok je uživala s papigom i pozirala na Jadranu. Radilo se o ovrsi koja joj je pokucala na vrata i to zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje. Potom je Ivančica Pahor postala zvijezda medija jer je na svom TikTok profilu objavila zajedničku snimku s Gvardiolom o čemu smo pisali. Nije trebalo proći dugo pa da potvrdimo kako je govorila istinu i da uistinu za Joška ima kćer koja mu paše po godinama. To smo objavili u članku pod naslovom: 'Ivančica Pahor govorila je istinu - za Joška Gvardiola ima senzacionalno lijepu kćer Unu, nije ga planirala za sebe već poželjela za zeta'. Skoro nije bila medija u Hrvatskoj koji potom nije objavio kako je Ivančica Pahor s Antom Prkačinom slavila uz budnicu 'Evo zore, evo dana'.

No, nakon ovrhe koja joj je stigla iz HEP Elektre Ivančica će zacijelo malo predahnuti od slave i krenuti u rješavanje nagomilanih dugova. Tvrtka koja isporučuje mjesečne račune za struju bivšu misicu ali i poduzetnicu koja ima vlastitu liniju hand made nakita tereti za dug u iznosu od 1.036,96 kn uvećan za zakonske zatezne kamate. Radi se o ukupno tri neplaćena računa pa se i kamate obračunavaju na svaki zasebno. Prvi neplaćeni račun iznosi  408,26 kn i teče od od 23. prosinca 2021. godine, drugi račun iznosi  60,26 kn i teče od od 12. prosinca 2021. a treći iznos od 568,44 kn teče od 26. travnja 2022. pa do isplate po kamatnoj stopi koja se određuje za svako polugodište.

Ivančica Pahor pozvana je da u roku od osam dana od dana dostave rješenja o ovrsi plati dospjeli dug zajedno s odmjerenim troškovima postupka u iznosu od 500 kn uvećanim za zakonske zatezne kamate koje teku od dana donošenja rješenja o ovrsi pa do isplate. Rješenje o ovrsi na Općinski građanski sud u Zagrebu stiglo je s ovjerom zagrebačkog javnog bilježnika Mladena Ježeka. U slučaju da bivša misica ne plati ili ne uspije prisilna blokada sredstava s računa onda joj slijedi ovrha općenito na imovini. No, zacijelo će Ivančica Pahor poduzeti sve da izbjegne tu drastičnu mjeru. Vjerojatno je tako već riješila i prethodnu ovrhu o kojoj smo pisali u članku prošlog kolovoza.