Dulje od desetljeća traje veza seksepilne voditeljice i trenerice Renate Sopek i Sergeja Bulića. Prije 13 godina Večernji je pisao o njihovom odmoru na najvišoj razini u dubrovačkom luksuznom hotelu. 'Okružena raskoši dubrovačkog hotela Rixos Libertas i pažnjom zaručnika Sergeja Bijelića, lijepa Renata Sopek odmara se od najnapornije joj radne godine. Dane provodi u opuštenoj atmosferi, a fitness je neizostavni dio čak i ljetne priče. Izležavaju se uz hotelski bazen, plivaju u moru, navečer na terasi slušaju živu glazbu'- pisao je Večernji. Mediji su puni raznih objava iz prethodnih godina koji svjedoče kako su Renata i Sergej imali puno zajedničkih trenutaka ali i zajednički poslovni pothvat u kolovozu 2015. s noćnim klubom u Splitu koji je neslavno završio. Iako je u travnju ove godine za medije Renata komentirala svoju vezu sa Sergejem koja još nije okrunjena pred oltarom a niti zajedničkim životom ili djecom, njezine objave na Instagramu, odnosno slike na kojima nema nigdje ni traga ni glasa Sergeju, zorno govore više od riječi. Kao da je Renatina ljubav propao u zemlju nakon što mu je početkom lipnja zaprijetio osobni bankrot. No, ako na Instagramu nekadašnja voditeljica a današnja promotorica projekta Aktivna Hrvatska ne objavljuje više slike s dečkom upalo nam je u oči kako nije propustila priliku s pratiteljima podijeliti sliku s hrvatskim predsjednikom. Dodajmo da je splitski sud netom objavio novost vezano uz osobni bankrot Sergeja Bulića. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom lipnja ove godine objavili smo članak pod naslovom: 'MINUS NA KVADRAT Dečku Renate Sopek prijeti osobni bankrot, dubiozna sudbina snašla je Sergeja Bulića nakon što im je firma Zbivalište otišla u stečaj s 834.588,39 kn duga - Godinama mediji pišu detalje o vezi seksepilne TV voditeljice i trenerice te poduzetnog Splićanina, 2015. zajedno su držali i lounge bar Teatar na splitskom Zvončacu koji je neslavno propao, no ipak nitko nije slutio ovo'. U tom članku je navedeno kako su Renatinom zaručniku financijski problemi kulminirali otkako je sa svojom zaručnicom imao zajednički projekt sa splitskim noćnim klubom. Na Općinskom sudu u Splitu viši sudski savjetnik-specijalist Elvir Cerić odlučivao je 17. srpnja u jednostavnom postupku stečaja nad imovinom potrošača Sergeja Bijelića.

Kao što smo već istaknuli u prethodnom članku osobni stečaj nad njim traži splitska podružnica Financijske agencije. U službenoj objavi piše kako je 27. lipnja 2023. tom sudu podnesen prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja nad Bijelićevom imovinom. No, u traženom roku od 15 dana zaručnik Renate Sopek nije dostavio popis svoje imovine, pa se smatra da je izjavio da nema imovine iz koje se mogu namirivati njegovi vjerovnici. U službenoj objavi piše: 'Pozivaju se vjerovnici potrošača da u roku od 45 dana od objave oglasa ospore popis imovine koji je potrošač dostavio i/ili da obavijeste sud o imovini potrošača koja bi se mogla unovčiti kao stečajna masa u slučaju da jednostavni postupak stečaja potrošača bude otvoren te da dostave dokaze na kojima temelje svoje tvrdnje'.

Prije objave članka pogledali smo Instagram profil Renate Sopek i među mnoštvom fotografija nismo uspjeli pronaći nijednu zajedničku sliku sa Sergejem. No, zato smo među brojnim objavama lako uočili onu od prije 21 tjedan i set od tri slike na kojima Renata Sopek pozira u Uredu predsjednika tik do Zorana Milanovića. Uz tu objavu piše: 'Projekt Aktivna Hrvatska i ove se godine održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Zorana Milanovića, koji je danas razgovarao s našim timom i vodstvom Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu'. Očito je voditeljica procijenila kako za njen Instagram imidž nije optimalno da se publicira s dečkom koji je zaglavio u financijskim nevoljama.