Pogledamo li Instagram profil naše ženske teniske izbornice vidjet ćemo kako njena karijera i život na visokoj nozi ne posustaju. Iva Majoli uspjela je odoljeti ne samo teretu godina već i svim lošim stvarima koje su joj se događale u prošlosti poput golemih dugova zbog Tenis centra Iva Majoli na Cmroku, dugovanjima s prijetnjom odlaska njenog luksuznog stana u srcu Zagreba na bubanj, gubitka tvrtke, propalog partnerstva s Dankom Končarem i još puno toga. No, iako je ona uspjela isplivati njen brat i nekadašnji trener nikako da dođe na zelenu granu. O tome svjedoči i zadnji primjer prinudne naplate potraživanja koje mu visi nad glavom kao Damoklov mač. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom listopada prošle godine objavili smo članak: 'DUŽNIČKE MUKE Bratu Ive Majoli prijeti ovrha nad imovinom, zadužen je do guše, kako će izdržati zagrebačku zimu ako ostane bez plina'. U podnaslovu je istaknuto: 'Drago Majoli zv. Dado obilježio je uspješnu karijeru svoje sestre kao njen trener, no godinama ga kronično muče razna neplaćanja što navodi na zaključak kako ima ozbiljnih financijski poteškoća'. No, kraj prošle godine nije označio kraj dubiozama brata Ive Majoli. Zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja poslala ga je na Općinski građanski sud u Zagrebu. Iz ovršnog spisa vidljivo je kako ta tvrtka iz sastava Zagrebačkog holdinga od njega potražuje iznos od 506,67 eura, odnosno 3.817,51 kn uvećano za zakonske zatezne kamate koje teku od 20. srpnja 2023. pa do isplate. Već su mu obračunali kamate u iznosu od 16,13 eura.

Od njega očekuju da plati dospjeli dug u roku od osam dana od dana dostave rješenja o ovrsi, zajedno s troškovima postupka u iznosu od 25 eura, odnosno 188,36 kn uvećano za zakonske zatezne kamate koje teku od dana donošenja rješenja o ovrsi pa do isplate. U spisu se nalazi i izvadak iz poslovnih knjiga prema kojima Dado Majoli za stan u središtu Zagreba duguje za račune od kolovoza 2022. zaključno s travnjem 2023. kad je dug poslan u ovršni postupak. Rješenje o ovrsi donijela je zagrebačka javna bilježnica Jasna Štefčić. Drago Majoli može se žaliti u roku osam dana od dana primitka rješenja ali prigovor mora obrazložiti. Inače, dok Dado Majoli grca u neplaćenim nagomilanim računima njegova sestra sve je uspješnija.

Sudeći po njenim objavama na Instagramu u Zagrebu je s obitelji proslavila Božić u Esplanadi a potom je bila na mondenim mjestima i događanjima u rasponu od New Yorka do Australije, odnosno na Australian Openu. Iz Ivinog IG profila vidljivo je kako je njena vjerna pratiteljica koja joj lajka i komentira objave Marijana Matthäus, s profila Marijana Mateus, bivša supruga srbijanskog tajkuna Miodraga Kostića s kojim ima 3 djece te bivša supruga Lothar Matthäusa. Ivina prijateljica Marijana ujedno je svekrva Damira Ahmetova, sina ukrajinskog oligarha, političara i jednog od najbogatijih poduzetnika u Ukrajini i Europi. Ahmetov je vlasnik poslovne korporacije «System Capital Management» i nogometnog kluba Šahtar iz Donjecka.

Njena kći Dajana Kostić udala se u proljeće 2016. za Rinatovog sina kad je imala 26 godina. Ta nam, na Instagramu vidljiva konekcija,  pomaže da demistificiramo i zagrebačko druženje na Badnjak 2021. bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović s Marijanom Matthäus o čemu smo pisali u članku: 'Tajna veza Kolinde, ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova i srpskog tajkuna Miodraga Kostića'. S obzirom da Iva Majoli ima i dalje moćne svjetske veze a i živi na vsokoj nozi zacijelo neće dopustiti da njen brat ostane bez vode ili da Vodoopskrba i odvodnja provede ovrhu nad imovinom njezinog brata što je predviđeno ukoliko ne plati dospjele dugove.