Smanjena tjelesna aktivnost i boravak s grickalicama ispred TV-a očito je uzeo strašan danak na tjelesnom stanju nacije pa je tako urušen i fit izgled poznatog modnog kritičara i njegovog izabranika Momčila

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nije lako pratiti sve upute Kriznog stožera poglavito kada Celzijusi padnu ispod ništice a osjet hladnoće povećava nemilosrdni vjetar koji puše ulicama. Usljed ta dva faktora mnogi žrtvuju tjelesnu aktivnost koja je ionako bila reducirana na boravak na otvorenom. Posljedice premalog kretanja a prevelikog boravka ispred televizora u kombinaciji s punim tanjurima - tek ćemo svi osjetiti.

No, našoj kameri nije promaklo kako se i slavni Modni mačak Marko Grubnić prošetao otežan kilogramima viška u društvu svoga partnera Momčila Gurovića. Iako je Momčilo, kao što to i priliči njegovom imenu, znatno viši i markantniji od svoga izabranika, korona je i na njemu ostavila posljedice u vidu zadebljanih bedara. O tom dijelu tijela, kad se radi o Grubniću, kamera je neumoljiva. Iako muškarci imaju u pravilu mišićnu masu a salo pretežito talože na trbusima a ne na bokovima - kod Grubnića se dogodio fenomen - naime on se udebljao u toj tipično ženskoj zoni bedara.

Možda je za sve kriv Fast Food ili obilje grickalica uz ležernu momačku zabavu ispred TV-a? No, u svakom slučaju svi koje je pogađao, uznemiravao ili ponižavao modnik delikt bespoštednog kritičara Marka Grubnića, sada imaju razloga za dašak satisfakcije. Naime, savršenstvo ne stoluje u tijelu Marka Grubnića. On je u stvarnosti ipak bliže prosječnom muškarcu njegovih godina ovog podneblja više nego fotošopiranom, odnosno retuširanom, izdanju kako nam se prikazuje na društvenim mrežama.