U kratkom životopisu mlađe Ćaćine kćeri piše kako je dr. Bruna Sanader Vukadinović stekla medicinsku diplomu na prestižnom Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, jednom od najpovijesnijih sveučilišta u Europi. Njezino daljnje specijalističko usavršavanje za psihijatriju i psihoterapiju završilo je na Sveučilištu Ludwig Maximilian u Münchenu, Njemačka i sada je certificirani specijalist za psihijatriju i psihoterapiju. Na web stranici londonske Harley Psychiatrists, odnosno Harley psihijatrije piše kako je ona konzultantica za psihijatriju i medicinu spavanja na University College London Hospitals. Istaknuli su kako je iskusna u dijagnosticiranju i liječenju širokog spektra psihijatrijskih stanja te može obavljati konzultacije na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Slijede detalji kako je liječnica Bruna uspjela u britanskoj metropoli dok njen suprug Vedran razvija biznis u Zagrebu nakon što se odjavio iz nebodera u Božidara Magovca i preselio u vilu Sanaderovih u Kozarčevoj....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U hrvatskim medijima mlađa kći bivšeg osuđenog hrvatskog premijera Ive Sanadera zadnji put je osvanula kada se u svibnju 2019. udavala za Vedrana Vukadinovića zv. Vuk. Vjenčanje je bilo na Hvaru a mediji su objavili i kako je Mirjana Sanader blistala od sreće dok je mladenku pratila do oltara. Bivši premijer nije bio na vjenčanju. Potom je objavljeno kako se mlada liječnica Bruna preselila sa suprugom u Njemačku te da će tamo biti na specijalizaciji. Sanaderov zet sin je Dragana Vukadinovića s kojim je bivši premijer često viđen po zagrebačkim restoranima. Brunin svekar je fakultetski obrazovan nogometaš Zagreba, ali je bio i jedan od direktora Hrvatske lutrije. Do 2006. godine bio je direktor tvrtke Alea nova, čiji su vlasnici bili Mat Ramljak, potom Marijan Primorac, ali i Damir Narsete te njihova Prva sportska kladionica. Tvrtku je osnovao Ramljak 2003. godine, a odmah je imenovao Vukadinovića direktorom. Sjedište tvrtke je do likvidacije 2012. bilo u zagrebačkoj Primorskoj ulici, u poslovnoj zgradi čiji su vlasnici povezani sa spomenutim poduzetnicima.

Marijan Primorac je u javnosti poznat kao osoba koja je Sanaderu na vrhuncu moći kupila blindirani BMW, koji je nakon izbijanja afere vraćen u tvornicu. Brunin suprug Vedran Vukadinović od prosinca 2012. bio je vlasnik i direktor tvrtke Alea igre, sa sjedištem u zagrebačkom naselju Travno, u Ulici Božidara Magovca, gdje ima i stan. Bivši vlasnik i direktor te tvrtke bivši je nogometaš Mladen Pinko, a riječ je o tvrtki koja se prije zvala Danved. Vedran se i prije preuzimanja Alea igre bavio zanimljivim aktivnostima, tako je registrirao domenu hacienda.hr kao fizička osoba, no zatim ga je tužio Luka Tomljenović, sin bivšeg, ratnog, pomoćnika MUP-a Željka Tomljenovića o kojem smo prethodno pisali. Radi se o članku pod naslovom: 'OD NABAVE ORUŽJA DO DVORCA I OTOKA Drugi najbogatiji Hrvat je bivši zamjenik ministra policije Željko Tomljenović - Brat supruge bivšeg Sanaderovog ministra posjeduje zamak i zgradu u Zagrebu, otok na Kornatima, tvrtke s milijunskim prometom a fiktivno je prijavljen u Širokom Brijegu'.

Uglavnom, Luka Tomljenović  je preko svoje tvrtke bio vlasnik vodičke Haciende pa je Carnetu podnio tužbu za zloporabu domene te je Sanaderov zet Vedran izgubio sudski spor. Tvrtka Alea igre svojedobno je bila sudionica konferencije pod imenom London Affiliate Conference (LAC) 2016 – GamingMeets.com u Londonu. Riječ je o konferenciji koja okuplja tvrtke uključene u kockarski biznis. Brunin suprug posluje od svibnja 2019. i preko tvrtke Job for you. S ortacima Bornom Koružnjakom i Davorom Jankolijem u travnju prošle godine osnovao je tvrtku Letsbooq.  Na web stranici te tvrtke vidljivo je sljedeće: 'Booqiraj uslugu i riješi stvar. Booq je aplikacija za Booqiranje bilo kojih usluga. Bez traženja preporuka, zivkanja okolo i nepotrebnog gubljenja vremena' - piše na web stranici tvrtke Letsbooq'. Na Trgovačkom sudu u Zagrebu vidljivo je kako se Vedran Vukadinović u kolovozu 2020. preselio sa novozagrebačke adrese, točnije iz nebodera u Ulici Božidara Magovca u vilu Sanaderovih u Kozarčevoj ulcii, dakle kod punice Mirjane. 

No, u domaćim medijima sve dosad ostalo je nezabilježeno kako se Sanaderova mlađa kći preselila u britansku metropolu. Otkrili smo kako ima nekoliko angažmana te da je cijenjena u svojoj struci. Bruna Sanader Vukadinović trenutačno ima 32 godine. Kao i njena starija sestra Petra koja gradi karijeru glumice i producentice u New Yorku gdje je i studirala prošla je obiteljsku agoniju tijekom godina suđenja i utamničenja njenog oca. Njeno ime je na službenim stranicama londonske Kraljevske bolnica za integriranu medicinu. Ta je ustanova poznata kao  specijalizirana bolnica alternativne medicine i dio je NHS Foundation Trust University College London Hospital. Najveći je pružatelj komplementarne medicine u javnom sektoru u Europi. Istaknuto je kako je psihijatrica Bruna Sanader Vukadinović stručnjakinja za nesanicu i poremećaje spavanja.