Sarajka koja se udala za brata TV voditeljice Hane Tabaković očito je zlatna koka svome poduzetnom suprugu koji je zadnjih godina otvorio dvije privatne tvrtke i kupio stan u podsljemenskoj novogradnji.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Regionalna influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković preko svoga Instagram profila sebe u svakoj objavi naziva "opet najljepša". Zapravo koristi hashtag #opetnajljepša na svim svojim fotkama, pa su mnogi mislili da se to odnosi na njezino ogromno samopouzdanje kada je riječ o fizičkom izgledu. Međutim, za srbijanski portal Clip.rs početkom 2018. rekla je da se na Instagramu trudi pokazati kako je dobar čovjek, i da se "opet najljepša" odnosi na njezino srce. 

Poznata Sarajka inače je već desetljeće hrvatska snaha. Njezina veza s Tarikom Tabakovićem, sinom dugogodišnjeg bivšeg pravnika u hrvatskom Saboru Sulejmana Tabakovića započela je 2010. godine, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Zagrebu na maloj ceremoniji nakon koje su otišli s prijateljima tulumariti na Zrće. Medeni mjesec proveli su u Turskoj.  "On mene neće varati jer sam kompletna žena, lijepa sam, bit ću dobra majka, komunikativna, sposobna i što je najvažnije – dobra u krevetu", rekla je svojedobno za Red Carpet Hana.

Brak je što na daljinu što na blizinu potrajao 10 godina. Prošle godine mediji su se raspisali o obitelji Tabaković budući da se udavala televizijska voditeljica Hana Tabaković. Ona je naime sestra Haninog muža Tarika. Na njezinom vjenčanju prošlog lipnja za Borisa Baksu nisu se pojavili ni njezin brat Tarik a niti njegova regionalno poznata supruga. Bila je to očito točka na i sukoba koji kulminiraju godinama.

Hana Hadžiavdagić i njezin suprug Tarik, dali su 2012. intervju za sarajevsku televiziju Hayat u kojem su se osvrnuli i na njihov odnos s njegovom sestrom. Tarik je sestri tad javno zahvalio što ga je upoznala s Hadžiavdagićkom, no bh. influencerica i TV voditeljica imala je nešto drugačije riječi o šogorici. "Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora", rekla je Hadžiavdagić i dodala da ju je šogorica jako povrijedila. 

Hana Tabaković ubrzo joj je odgovorila preko hrvatskih tabloida. "Tarika volim najviše na svijetu i žao mi je što je ispalo tako da me Hana blati, a on mirno sjedi i šuti. Boli me to jer za mene krv nije voda", rekla je tada Hana. Tko zna kakve će sve razmjere poprimiti sukob dviju Hana i to sve zbog jednog Tarika, brata i supruga. Štogod da se dogodi - očito će doživjeti medijsku pompu jer Hadžiavdagićka sa svojim atraktivnim i seksi slikama ima brojnu Insta i Face sljedbu.

No, pogledamo li njezine zadnje objave, uključujući i slike iz Gorskog Kotara koje je objavila prošli tjedan, vidjet ćemo kako je Hana osim seksi krpicama i obnaženom tijelu na minusima i snijegu vjerna svom prokušanom hashtagu #opetnajljepša. Ne bi nas to posebno dotaknulo da nismo vidjeti kako je njezin suprug Tarik Filipović na tadašnjoj ućnoj adresi u zagrebačkoj Mariborskoj ulici u lipnju 2016. nije osnovao istoimenu tvrtku s temeljnim kapitalom od 10 kuna. U veljači 2018. tvrtku je preselio na svoju sadašnju kućnu adresu u šestinsku ulicu Dedići. Tarik naime živi u podsljemenskoj novogradnji a susjedi su mu neki poznati Zagrepčani.

Tako i supruga pozatog zagrebačkog obrtnika Željka Šelendića, Dragica, te suvlasnik ljekarne Frebel, Hermann Frebel Lobell. Hanin suprug stan u Dedićima površine 94 m2 s terasom od 45 m2 te garažom kupio je kreditom Zabe u prosincu 2011. godine.  Očito je Tariku u biznisu s tvrtkom Opet najljepša očito krenulo dok je u travnju 2018. osnovao i tvrtku O.N. International. I tu je tvrtku s 10 kuna početnog kapitala registrirao na adresi stana u Dedićima. Preko te tvrtke naručuje se asortiman trenirki brenda Opet najljepša.U Sudregu smo vidjeli kako je Tarik bio dvije godine suvlasnik tvrtke Blago i to od studenog 2010. a koja je likvidirana.

Blago je imala sjedište u Plaškovu a osim Tabakovića osnivač je bio Petar Foro iz Trenkova. Tvrtka Opet najljepša ima i web stranicu preko koje prodaje uglavnom sportsku odjeću i trenirke. Ženski model reklamira Hana a muške modele Tarik. Hana i Tarik zasebnno i zajedno poziraju u trenirkama tog brenda. Imaju i unisex model za nju i njega, na jednoj slici poziraju i zajedno u trenirkama koje su nazvali Love paket i koji prodaju po cijeni od čak 1.800 kuna.

Ženska trenirka koju reklamira Hana košta paprenih 9.999 kuna. Zamalo kao svjetski priznati brand iz Los Angelesa Juicy čije trenirke u outlet centrima prodaju za slične iznose. No, očito bračni par Hadžiavdagić Tabaković zna da seks prodaje sve a poglavito na društvenim mrežama pa ne čudi da svaki takav sočni Hanin post izazove regionalnu pažnju. Zadnje što je objavila bio je vulgarni komentar jednog od pratitelja koji je tražio od nje odgovor na pitanje o analnom seksu. Inače, Hana od kako je na javnoj sceni bez ikakvih tabua javno istupa o seksu a prije udaje za Tarika deklarirala se kao biseksualka.