Šesti dan traje potraga za nestalom Marijanom Seifert pobjednica regionalnog Big Brothera iz 2011. godine. Tijekom noći napustila je dom u zagrebačkoj Savici u Lastovskoj ulici i zaputila se u nepoznato. Njen muž je alarmirao policiju i objavio oglas na svom Facebook profilu koji je nekoliko dana potom zatvorio. Vjerojatno je bio zatrpan raznim porukama i komentarima a neumoljiva životna stvarnost pred njega je postavila kao prioritet brigu o malenom sinčiću koji je rođen potkraj listopada 2020. godine. Marijaninim misterioznim nestankom zacijelo su najviše pogođeni ne samo Karlo i sinčić, njeni roditelji koji su svoj očaj podijelili s javnošću već i njena kći tinejdžerica koju je dobila u prvom braku sa šibenskim pomorcem.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Bezbroj je pitanja i dilema što je moglo navesti Marijanu Seifert, nekadašnju najveću BiG Brother zvijezdu, da usred noći 27. travnja napusti svoj zagrebački dom i krene u mračnu noć. Nakon njenog nestanka objavljeno je kako je policija dobila dojavu građanina koji je torbicu s mobitelom pronašao na Savskom mostu u blizini kvarta gdje je Marijana živjela. Od tada već šesti dan traje potraga policije, vatrogasaca ali i pojedinih građana no zasad nema nikakvih rezultata. Već smo pisali o njenom nestanku kao i činjenici da ljudi iz cijele regije na društvenim mrežama postavljaju pitanja što se dogodilo s njom ali i kako policija zna kako je bila odjevena kada se iskrala usred noći. Na društvenim mrežama brojni imaju svoje teorije što je moglo prethoditi njenom nestanku ali ima i raznih tumačenja kako nepoznatih tako i nekolicine onih koji tvrde da su poznavali Marijanu.

Jedna je komentatorica napisala kako je policija saznala za Marijaninu odjeću pregledom snimki nadzornih kamera. Puno je onih koji misle kako vrtlog reality showa negativno utječe na karakter i sudbinu sudionika pa se tako pogube u stvarnom životu i poslije teško funkcioniraju. Nije isključeno kako je na Marijanin život ostavila traga činjenica da je napravila javni preljub tako što se ispod plahti zbližila s drugim sudionikom Nikolom Nemeševićem Nemešom koji će postati njen osmomjesečni suprug nakon izlaska iz kuće Velikog Brata. Mnogo je onih koji tvrde da su Marijana i Nemeš jedno drugome bili fatalni ali da njihova ljubav nije preživjela upravo zbog tog fataliteta.

S druge strane ima puno onih koji nestanak promatraju iz perspektive Marijane kao majke pa se ne mogu načuditi što ju je motiviralo da ostavi svoje dvoje dječice, kćer za koju je napisano kako ju je obožavala i malenog sinčića kojeg je zacijelo voljela. Nakon što je njen suprug Karlo Seifert, sin uglednih zagrebačkih stomatologa o čemu smo pisali, zatvorio svoj Facebook račun na kojem je godinama bio aktivan i imao intrigantne objave što smo predstavili u ranijem članku, pogledali smo je li možda svojom profilnom slikom na mobitelu želio poslati poruku kako se osjeća. Utvrdili smo kako je nekoliko dana nakon Marijaninog nestanka Karlo imao na WhatsAppu sliku na kojoj stoji na obali i promatra trening vaterpolista.

Suprug nestale Marijane je uz posao prodajnog agenta u telekom tvrtci i vaterpolski trener. I uistinu vidjeli smo kako je došlo do promjene profilne slike na zaslonu Karlovog mobitela. Naime na istoj aplikaciji stavio je sliku sebe kako sjedi dok u naručju drži malenog preslatkog sinčića. Slika je to koja govori sama više od svake riječi. Prvi dan nestanka 27. travnja Karlo je medijima izjavio kako se nada Marijaninom povratku i kako nitko neće biti sretniji od njega. Zacijelo je tom slikom poručio kako muž i sin čekaju da im se vrati supruga, odnosno majka Marijana Seifert. Pridružujemo se nadama i željama obitelji i brojnih Marijaninin pristaša na društvenim mrežama koji se nadaju sretnom svršetku i njenom povratku obitelji i u dom gdje ju čekaju suprug i dvoje djece.