U travnju 2011. za '24 sata' ekscentrična splitska dizajnerica Olgica Pinky Hathaway (48) izjavila je kako bi se promijenila jedino kad bi je zakon natjerao na to. Njezine modne kreacije često u ružičastoj boji i s šljokicama nosile su brojne natjecateljice za miss na raznim izborima u Splitu i okolici. Zbog osebujnog stila prozvali su je hrvatskom Lady GaGom. Nekima je zapela za uho njena izjava kako ne želi privlačiti pozornost javnosti. Tako je za 24 sata izjavila: 'Možda izgledam kao da nisam na zemlji. No odgajam troje djece, Scarlett O’Haru, Michelle i Ronalda'. Splitska dizajnerica zbog svog stila svašta je preživjela pa tako i napad na splitskoj ulici kada su je zamijenili s narodnjačkom folk zvijezdom Jelenom Karleušom. Zacijelo nije nikakva reklama za hrvatski turizam ni tp što su Olgicu Pinky napali i u Dubrovniku. I to šakom u leđa. Olgica je aktivna na društvenim mrežama i tamo se vidi da je ponosna na svoje troje, sada već odrasle djece ali i što je postala baka nakon što je njena Scarlett rodila dijete. No, osebujnu Olgica sada muče nevolje svih nevolja građana Hrvatske - dospjeli dugovi zbog kojih je završila na sudu pod prijetnjom bankrota. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na Općinskom sudu u Splitu sudska savjetnica Slavena Lukić odlučivala je u jednostavnom postupku stečaja nad imovinom Pinky Olgice Hathway. Prijedlog je došao od splitske podružnice Financijske agencije. Tako je 3. veljače 2023. objavljen oglas u kojem se navodi kako je isti taj dan FINA podnijela prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja Pinky Olgicom Hathaway te da ona nije dostavila popis svoje imovine. Samim tim sud smatra kako je izjavila 'da nema imovine iz koje se mogu namirivati njezini vjerovnici'.

Stoga su pozvani svi vjerovnici 'da u roku od 45 dana od objave oglasa ospore popis imovine koji je potrošač dostavio i/ili da obavijeste sud o imovini potrošača koja bi se mogla unovčiti kao stečajna masa u slučaju da jednostavni postupak stečaja potrošača bude otvoren te da dostave dokaze na kojima temelje svoje tvrdnje'- piše u dokumentu. Poziv za očitovanje o stečaju s obrascem za popunu imovine i obveza kreatorici je poslan na kućnu adresu u splitsku Bernardinovu ulicu ali ga ona nije osobno preuzela pa je završio na sudskoj ploči. Inače, na toj adresi, prema podacima s web stranice Grada Splita Olgica Pinky Hathaway korisnica je gradskog stana za koji plaća najam.