Hrvatska Financijska agencija putem sudske oglasne ploče 11. prosinca uputila je poziv bivšem suprugu Indire Vladić, sada Levak, poziv na dostavu adrese. Kada Fina nekome uputi takav poziv očito je da je tražena osoba pred procesom osobnog bankrota zbog akumuliranih dugova kroz dulje vremensko razdoblje.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Mujkića se poziva na dostavu adrese za primanje pismena. U dokumentu piše:  'Sukladno članku 79.c stavku 6. Zakona o stečaju potrošača (NN 100/15, 67/18), obzirom da iz evidencije Ministarstva unutarnjih poslova proizlazi da potrošač nema boravište niti prebivalište u Republici Hrvatskoj, Financijska agencija poziva potrošača Narcisa Mujkića da u svrhu uručenja Poziva kojim ga se poziva na očitovanje vezano za provođenje jednostavnog postupka stečaja potrošača prijavi adresu za primanje pismena ili adresu boravišta ili adresu prebivališta pred Ministarstvom unutarnjih poslova. Objava ovog Poziva na e-oglasnoj ploči sudova trajat će 60 dana'.

Pitanje je hoće li Indirin bivši suprug ali i bivši partner bivše plesačice Colonije Sare Dobranić s kojom ima kćerkicu Reu ikada prijaviti svoju novu adresu na Floridi. Kao što smo već pisali, Mujkić je na Floridi promijenio ime u Marcus X Schweizer i oženio se Amerikankom bosanskom porijekla Senadom Adžem. Tim je brakom očito stekao i pravo na američko državljanstvo jer se registrirao pod novim imenom i prezimenom i kao glasač na Floridi. Ovo ljeto krstario je Jadranom s novom suprugom ali očito će ubuduće koristiti američku putovnicu tako da ga njegovi vjerovnici u rasponu od Zagrebačke banke pa nadalje nikada neće uspjeti privesti na sud da plati dugove.

Inače, iza sebe je Mujkić u Hrvatskoj prije preseljenja u Ameriku, odnosno prvo u Chicago a potom na Floridu, ostavio brojne repove ali i sudsko priznanje krivnje u slučaju izvlačenja novaca u optužnici za Coloniju. Iza njega su ostali i neuspješni poslovni pothvati koje je obavljao preko tri tvrtke:  H. M. Auto koja je spominjana u kontekstu šverca automobila, tvrtke Colonia za koju je procesuiran te tvrtke koja se zvala po njegovom pokojnom ocu koji je izgorio kda se zapalio njegov Ferrari na izlazu iz Zagreba - Rešad Mujkić d.o.o.

Prije 12 godina Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je još optužni prijedlog protiv ljubitelja sportskih automobila Narcisa Mujkića zbog krijumčarenja i preprodaje skupocjenih automobila, a početak suđenja zakazan je za listopad iste godine. Tužiteljstvo je Mujkića teretilo da je  tijekom svibnja 2000. nabavio neoriginalne prometne dozvole Republike Italije, ovjerene neoriginalnim pečatom, i to za Mercedes ML 320 i dva motocikla marke Honda, te krivotvorene pečate Carinarnice Zagreb. Zatim je krivotvorene dokumente predao u zagrebačkoj policiji kako bi registrirao vozila, a u PUZ-u su mu izdali prometnu dozvolu i knjižicu vozila.

Optužen je i da je tijekom 1999. i 2000. u dogovoru s kompanjonom prokrijumčario i preprodao Mercedes 300D i Audi TT. Mujkić je nepravomoćno bio oslobođen optužbe zbog poticanja na krivotvorenje isprava. Osim Mujkića, tada je optužen i Darko Petruša koji mu je u Donjoj Bistri navodno izrađivao neoriginalne carinske deklaracije pomoću kojih je tadašnji suprug poznate pjevačice registrirao automobile. protiv njega je vođen i drugi postupak koji se vodio zbog krijumčarenja automobila uz pomoć krivotvorenih dokumenata. Na Općinskom sudu, naime, u rujnu 2008. sudilo se njemu No, mujkić je jednim potezom iza sebe ostavio svoju burnu poslovno-sudsku prošlost te inakrniran u Marcusa X Schweizera s novom suprugom, agenticom za prodaju skupih nekretnina, započeo novi život.