U predvorju Iadere, Falkensteinerovog hotela s 5* u Punta Skali kraj Zadra naša poznata influencerica i supruga Vatrenog Matea Kovačića prije dva dana izložila je svoje krpice za bebe. Luksuzni hotel joj se zahvalio stikerom 'welcome home' na Instagramu. Svi koji prate Izabel na društvenim mrežama i koji su vidjeli njezin subotnji IG story pomislili su kako je možda emitirala snimku od ranije jer je njezin Mateo upravo zaigrao u dresu novog kluba. Većina je pomislila kako je Izabel zasigurno uz Matea a da je ta objava kadrova iz Falkensteinerovog hotela, s bazena i SPA zone zacijelo nastala ranije ali ju je influencerica odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima sa zakašnjenjem. No, ti su se prevarili jer je Izabel story očito emitirala u realnom vremenu. U to smo se osobno uvjerili jer smo uspjeli snimiti nekoliko fotografija Izabel Kovačić. Iako su mediji netom objavili kako se ona ne odvaja od svoje preskupe Hermesove torbe, tzv. Birkinice koja košta od 9.000 eura mi smo se uvjerili kako Izabel za izlazak na morsku šetnicu odijeva sasvim obične a ne neke suludo skupe komade. No, naše snimke otkrile su još neke zanimljive detalje koje Izabel ne dijeli sa svojim pratiteljima kada pozira u namještenim i unaprijed pomno osmišljenim izdanjima. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Iako se danima nagađalo kako će dva Vatrena od ove sezone zaigrati u dresu Manchester Cityja i doći pod skute Pepa Guardiole ipak je izostao transfer Joška Gvardiola za taj klub. No, za City debitirao je Mateo Kovačić u dresu s brojem 8. U prvom nastupu za novi klub odigrao je prvih 45 minuta na lijevoj strani veznog reda u prijateljskoj utakmici u Yokohami s domaćim japanskim prvoligašem Marinosima. Manchester City u njoj je pobijedio s 3:2 nakon što je već nakon 37 minuta bio u rezultatskom minusu 0:2. Potom su pogotke za europskog prvaka postigli Stones u 40., Alvarez u 43. i Haaland u 52. minuti. No, dok je Mateo trčao po terenu i dokazivao se u novom klubu dotle je njegova Izabel boravila u Falkensteiner resortu u Punta Skali kraj Zadra. Kao što smo u uvodu istaknuli u predvorju luksuznog hotela Iadera koji se nalazi u sklopu tog resorta Izabel je izložila svoje krpice za bebe od organskog pamuka prirodnih boja koje plasira pod imenom Lunilou. Iako su mnogi koji tu našu poznatu influencericu prate na društvenim mrežama pomislili kako ona nije uz svoje krpice, odnosno kolekciju, ipak su se prevarili.

Izabel i odmara u Falkensteinerovom kompleksu a u nedjeljnu večer, malo prije 21 h, odlučila je izaći van na morsku šetnicu uz plažu sama samcata. S njom nije bio ni Mateo a ni njihov sinčić Ivan. No, Izabel je očito bila itekako povezana s nekim od svojih najdržih budući da mobitel nije ispuštala iz ruke. Doduše jeste u jednom trenutku ali to je bilo samo nekoliko sekundi koliko joj je bilo potrebno da popravi svoju frizuru, odnosno dok prstima nije prošla kroz svoju dugu plavu kosu. Inače, za izlazak na šetnicu Izabel je odjenula običnu bijelu pripijenu majicu koja je poznata kao potkošulja te lagane široke hlače šarenog uzorka. Na njoj te večeri ništa nije bilo naštimano niti uljepšano, Izabel je bila prirodna i esencijalna verzija same sebe.

Točno onakva kakvu preferira da bi trebala biti njena Lunilou kolekcija odjeće za bebe, točnije rečeno, kolekcije nje i njene sestre Ivane Čirjak jer se tu radi o zajedničkom sestrinskom biznisu. Nešto više o tome pisali smo u ožujku 2021. u članku pod naslovom: 'BOGATAŠI IZ LUKSUZNOG SRCA ZAGREBA Mateo i Izabel Kovačić kupili 546 m2 u Ban centru a dobili i bespovratnu EU lovu za privatni biznis - Tvrtka Sorelle supruge našeg reprezentativca dobila je iz Fonda za regionalni razvoj EU bespovratna sredstva za izradu web stranice'.