Otkako je, nakon gubitka na izborima, fotelju župana Bjelovarsko-bilogorske županije početkom lipnja ove godine prepustio novom HDZ-HSLS-ovom županu Marku Marušiću, Damir Bajs aktivirao je saborski mandat pa je sve češće u Zagrebu. Iako je sparni kolovoz a Bajsova supruga Dalmatinka rodom iz Srime kod Vodica, par je još uvijek na vrućem asfaltu metropole. Šuška se i kako Bajsova supruga, neurologinja koja radi u Općoj bolnici Bjelovar, dodatno pazi na supruga otkad je ponovno u atraktivnoj saborskoj fotelji.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na portalu Imperijal.net u lipnju ove godine objavili smo fotografije Damira Bajsa koje su snimljene tijekom njegovog druženja u Samoboru s atraktivnom damom. Bajs je tada bio na kremšnitama u samoborskom Livadiću. Mlada dama Bajsu je nešto živahno tumačila a on je sve pratio sa iznimnom pažnjom. Pažnja bi mu popustila tek kada bi se primio mobitela.

No, ove kolovoške nedjelje snimili smo Damira Bajsa u zagrebačkom Kaptol centru. Sjedio je na terasi u popularnoj Kali i to u društvu supruge Smiljane Sunare koja mu je podarila kćer. Ne bi se moglo reći da je Bajsova pažnja bila na nekoj razini. Naime, on je tijekom kave najveći dio vremena pridrijemao. Činilo se da se beskrajno dosađuje. Njegova ga je supruga ispočetka pokušala animirati razgovorom ali potom je i sama odustala i prebirala po mobitelu.

Bajsovo zamalo potpuno utonuće u svijet snova nije moglo spriječiti ni naše snimanje. Kao da je saborski zastupnik te nedjelje otplovio u neku svoju nirvanu. Što je to privremeno eutanaziralo hrvatskog dužnosnika - ponajbolje zna on sam. No, prilažemo fotografije i prethodnog čvenka s nepoznatom damom uz ovaj tekst tako da javnost samo prosudi s kim je to živahniji saborski zastupnik Damir Bajs - sa suprugom Smiljanom ili pak anonimnom i atraktivnom damom.

Damir Bajs nedjeljnu kavu u zagrebačkoj Kali sa suprugom skoro je prespavao

Fotke dokazuju da je s većom pažnjom slušao nepoznatu damu prošle godine na kremšnitama u Samoboru

Bajsova supruga Smiljana Sunara barem ne može nikome reći kako ju suprug opsjeda pažnjom i usredotočenošću na nju