Kraj srpnja donio je četvrti val vrućina. Nakon nekoliko sunčano-oblačno-kišnih dana na zadarskoj obali upržilo je sunce. Zato je HDZ-ov političar imao majicu koja ga je štitila od prekomjernih zraka. No, svoje kćeri preplanule od sunčanja izložio je poslijepodnevnim zrakama sunca. Dok smo prolazili čuli smo kako se mladi hrvatski političar oprašta od djece riječima kako tata mora ići na put.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Ovog lipnja mediji su objavili snimku Vladimira Šeksa i njegove mlađahne pratilje kako se šeću rivom između Petrčana i Punta Skale. Ne čudi da su snimljeni na toj lokaciji jer na pola puta između ta dva popularna ljetovališta bivši predsjednik Sabora i 'tata-mata' hrvatskog pravosuđa ima lijepu kuću za odmor prvi red do mora. Nakon smrti njegove druge supruge, zagrebačke liječnice Anice Ressler, kuću vlasnički po pola dijele Šeks i Aničin sin, odnosno Šeksov posinak, mladi lav HDZ-a Karlo Ressler.

Očito je prvi dio ljeta kada su manje vrućine Šeks boravio na moru sa svojom misterioznom, znatno mlađom pratiljom. Tijekom srpanjskih vrućina u kući očito ljetuje mlada zagrebačka odvjetnica Karla Ressler s troje djece. Naime, supruga hrvatskog europarlamentarca treće je dijete rodila tijekom zagrebačkog potresa u kojem je bio oštećen i njihov stan u središtu Zagreba pa je tako objavljeno da su spas nakon potresa potražili u kući u Petrčanima.

Očito je kuća na moru prirasla Resslerovima dodatno tih potresnih dana kada je Zagreb zbrajao posljedice i štete pa su i njihove dvije starije kćeri dom na moru doživjele više od ljetnog odredišta. Ipak za Karla Resslera ne bismo mogli reći da je morski vuk u pravom smislu te riječi. Naime, vidjeli smo kako je brižni tata koji pazi da se njegove mezimice ne poskliznu prije ulaska u more. Hrvatski europarlamentarac nije se odvajao od najmlađe kćeri. Inače, godinama je ljetna destinacija Vladimira Šeksa u medijima spominjana kao mjesto gdje se okupljaju moćni HDZ-ovci.

Tako je Šeksa redovito posjećivao predsjednik HDZ-ove zadarske županijske organizacije Božidar Kalmeta ali dolazili su mu osim lokalnih HDZ-ovaca i njegovi stari prijatelji poput Branimira Glavaša ili pak Petra Šale. Lijepa katnica koja je vidjela brojna poznata politička imena prostire se na 415 m2. Ressler je postao suvlasnik u svibnju 2018. nasljedstvom od pokojne majke. Zanimljivo je kako je ona u zemljišnim knjigama upisana kao Anica Resler Šeks (dakle s jednim s) a njezin sin s dva s u prezimenu. Uz Šeksovo ime upisano je pak Vladimir Aleksandar Šeks. Aleksandar je i ime Šeksovog oca.

Upisana je i zabilježba 'Na temelju čl. 141 st.4 Zakona o gradnji (NN 175/03) zabilježuje se da je stambena zgrada izgrađena na čest.br. 1428 upisana bez priložene uporabne dozvole'. Dakle, iako je Šeks imao moć i na nacionalnom ali i lokalnom nivou ipak nije uspio do kraja legalizirati svoju i Karlovu kuću za odmor. U zemljišnim knjigama katnica je upisana kao kuća u Punta Skali pa na kraju ostaje dilema pripada li taj lokalitet Petrčanima ili Punta Skali.

Ovako izgleda obiteljsko ljetovanje hrvatskog europarlamentarca na muliću ispred vile koja glasi na Šeksa i Resslera

Kraj srpnja donio je četvrti val vrućina pa je Karlo Ressler na plaži imao majicu dok je kćeri izložio u cijelosti UV zrakama

Karlo Ressler kćerima je na plaži priopćio kako mora ići na put

Vila Šeks - Ressler nalazi se prvi red do mora između Petračana i Punta Skale

Bočne strane vile otkrivaju stvarnu kvadraturu kuće za odmor koja ima i prekrasno okruženje - mediteranski vrt s palmama i oleandrima

Via moćnih HDZ-ovaca nalazi se u neposrednoj blizini lučice u kojoj su privezane manje brodice i gumenjaci

Reci što misliš!