Danas, 2. rujna u večernjim satima snimili smo hrvatskog EU zastupnika Ivana Vilibora Sinčića u popularnom i trendy restoranu Kala u središtu metropole. Sinčić je djelovao potpuno posvećen finim zalogajima i pićima i bio je okružen brojnim pripadnicama ljepšeg spola. U društvu nije bilo niti jednog punoljetnog muškarca osim njega. Hrvatski EU parlamentarac djelovao je prije kao neki mladi bankar koji je izveo svitu kolegica na skupu večeru. Zbog toga nam je upala u oči njegova večerašnja objava s velikim naslovom: 'HRVATSKU VODE PATOLOŠKI LOPOVI I BUDALE'. Neupućeni sljedbenici mogli bi pomisliti kako je to Sinčić smislio negdje u briselskom uredu ili pak duboko zabrinut zbog situacije u Hrvatskoj i svijetu a ne između dva sushi zalogaja i fine kapljice.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zadatak medija je demaskirati političare poglavito one koji se furaju na visoku politiku i prodaju demagogiju kako su tu zbog ugroženih hrvatskih građana i kako su toliko zabrinuti nad njihovom i globalnom sudbinom da ne stignu ni predahnuti. Ivan Vilibor Sinčić je kao čelnik Živog zida zacijelo svoje mjesto na političkoj pozornici zadobio kao aktivist i osoba u kojoj su građani prepoznali nekog borca protiv nevolja i prijetnji koje ih sustižu. No, vremenom su mnogi shvatili kako Sinčić nije nikakvo utjelovljenje modernog pravednika niti neka moderna varijanta borca za pravdu jer se proteklih godina saznalo kako i on ali i njegova supruga itekako vole živjeti ne kao ovršeni i deložirani već kao viši hrvatski društveni slojevi. Postalo je to očito kada su isplivale dimenzije njihove vile ali i iznosi za koje je procurilo kako ih je trošila Vladimira Palfi, Sinčićeva supruga i stranačka desna ruka.

Večeras je naša kamera imala prigodu snimiti Sinčića na jednoj skupoj večeri u razvikanom restoranu u Kaptol centru kamo dolazi tzv. hrvatska elita. Teško bi se mogao naći Sinčićev glasač koji sebi može priuštiti večeru u restoran Kala a zacijelo su za njega glasovali brojni oni koji sebi ne mogu priuštiti niti piće na takvim mjestima. No, Sinčić zna da njegova izborna baza nije elita pa zato na društvenim mrežama ne objavljuje sliku sebe s takvih mjesta. Za svoje političke sljedbenike on čuva sasvim drugačije vizualne prezentacije i kukavne govore. Jedan takav je objavio na Facebook profilu dok je fino papao u skupoj Kali. Slijedi Sinčićeva Fejs objava:

'Najveći problem u Hrvatskoj je apsolutni nedostatak odgovornosti. Mjesecima sam upozoravao da su sankcije Rusiji najveći promašaj i da ćemo snositi posljedice upravo mi, dok će Rusija zarađivati više nego ikad. Nijedan jedini zastupnik u Hrvatskom saboru nije se usprotivio toj suludoj politici, takva kratkovidnost kakva postoji u Hrvatskom saboru je nevjerojatna.Sva naša politika se svodi na jednu jednostavnu uzrečicu; vidla žaba da potkuju konja, pa i ona digla nogu. Vidjeli hrvatski političari da SAD uvodi sankcije, to sigurno mora biti dobro. I što sad? Građani, ako žele živjeti dostojanstveno, moraju shvatiti da nam je potreban drastičan zaokret u vođenju zemlje. Ili neka nas i dalje pljačkaju dok se smrzavamo i skapavamo u vlastitoj državi. Što se INA-e tiče, jadan onaj tko od HDZ-a očekuje išta osim pljačke, a beskorisnost SDP-a koji je sa prodajom Bijelih noći započeo devastaciju INA-e, nema smisla komentirati. Jednako će tako završiti i Brodosplit.'

To je Sinčić objavio dok je sa svojim 'haremom' večerao u skupom restorani. Ako su hrvatski političari žaba koja je vidjela konja da ga potkivaju pa i ona digla nogu - onda je Sinčić vidio tzv. HR elitu da večera u Kali pa je i on potrčao da potroši svoju vrhunsku plaću EU parlamentarca na svoje sljedbenice kojih očito ima dovoljno da su dva stola morala biti spojena. A građanima koji su mu omogućili poziciju EU zastupnika namijenio je svoje plitke političke umotvorine. Tako je Sinčić postao neka vrsta francuske carice Marije Antoanete - ona je poručila sljedbenicima da jedu kolače ako nemaju kruha a Sinčić im nudi pamflete umjesto kruha.