Otkad je odbjegli Zdravko Mamić u Mostaru prozvao više osječkih sudaca te počeo iznositi detalje oko mita koje im je dao ne stišava se bura u Hrvatskoj. Mediji su objavili imovinske kartice prozvanih sudaca a među njima prednjači osječki sudac Ante Kvesić. Ekskluzivno otkrivamo kako je njegova kćer Sanja putovala svijetom na razini sestara Kardashian.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zdravko Mamić je na presici u Mostaru objavio kako je osječkom sucu Zvonku Vekiću dao više od 500 tisuća kuna koje je dotični sudac trebao podijeliti s Darkom Krušlinom i Antom Kvesićem. Kao motiv podmićivanja naveo je činjenicu da je Vekić bio predsjednik Vijeća, a Kvesić član Vijeća koji su mi potvrdili optužnicu. Mamić je javno izavio kako je sudac Ante Kvesić od njega  dobio u nekoliko navrata preko 55.000 eura.

Sucu sam u Dubaiju kupio upravo ove Louis Vuitton cipele. Nosi li ih ili su spremljene na sigurno?‘Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju brzo i u cijelosti, reket i plaća im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u shoppingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sucu kupio upravo ove Louis Vuitton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite? - napisao je Mamić u svojoj Facebook objavi.

Istražili smo neke nepoznate detalje iz života suca Ante Kvesića i došli do otkrića kako njegova 35-godišnja kćer Sonja, sudeći po njezinim Instagram i objavama na drugim društvenim mrežama, živi na visokoj nozi i svijetom putuje na razini sestara Kardashian i to unatrag 5 godina. Ona je inače registrirana obrtnica. Naime, u svibnju 2016. u osječkoj Ulici kardinala A. Stepinca kći prozvanog suca Vekića otvorila je obrt za uljepšavanje, šminkanje i manikiranje.

Nazvala ga je Studio Con2R. Inače, na adresi gdje je registrirala obrt njezin otac Ante i majka Zdenka posjeduju više stanova. U sjeni Mamićevih prozivki ponovno je aktualiziran slučaj kada je supruga suca Ante Kvesića, Zdenka, prisilno hospitalizirana na psihijatriji, odnosno u Vrapču, 2013. godine. Da se o njezinom slučaju nije pisalo i da se nisu angažirali iz HHO-a i Udruge B.a.b.e. pitanje je kako bi taj slučaj završio.

Nakon izlaska s psihijatrije Zdenka Kvesić je na televiziji govorila o strašnom iskustvu vezanja za krevet ali je i rekla kako će se rastati. No, sudeći po imovinskoj kartici suca Ante Kvesića u kojem se navodi i njegova osobna ali i imovina supruge, te sudeći po Mamićevim riječima kako je plaćao put u Dubai ne samo sucu već i Kvesićevoj ljubavnici i njezinoj kćeri, očito da do te rastave nije došlo. 

Vratimo se sada stilu života kćeri suca Ante Kvesića. O njoj su kao uspješnoj vizažistici koja je došla iz Osijeka na studij prava u Zagreb a onda otišla u svijet ljepote pisali brojni ženski magazini. Naravno, nikad nitko nije ni spomenuo kako je ona kćer osječkog suca niti je to bilo u kontekstu. U nekim medijima napisano je kako je ona Sonja Pašalić ali da je poznatija pod ranijim prezimenom Vekić. Za portal Zadovoljna.hr Sonja Kvesić pričala je o svojim svjetskim putovanjima a među brojnima spomenula i i put na Bali te u Amsterdam.

Pravi uvid u stil života na visokoj nozi kćeri suca Ante Kvesića možemo dobiti pregledom njezinih profila na Facebooku, odnosno još više na Instagramu. Naime, na ovo drugoj društvenoj mreži Sanja Vekić objavljuje fotografije iz svih najpoželjnijih i, jasno, najskupljih svjetskih destinacija. U siječnju 2016. bila je u Meksiku i snimala se i ispred astečkih piramida. Potom je u travnju  iste godine bila na grčkom Santoriniju a potom u srpnju na Malti i snimala se na brojnim lokacijama.

U listopadu 2016. slikala se ispred Louvrea ali i brojnih drugih pariških znamenitosti poput Monmartrea i Latinske četvrti  te sve objavila na Instagramu. Potom je u istom mjesecu pohodila i London i snimila se u Tate galeriji, Brick Lane, posjetila Shoereditch, Camden Market...U travnju 2017. posjetila je Dublin i objavila slike Georges Street Arcade ali i više fotografija Klifovi Mohera, odnosno glasovitih morskih litica koje se nalaze na jugozapadnom rubu regije Burren u okrugu Clare u Irskoj.

Prema Instagram objavama 6. kolovoza 2017. bila u  tanzanijskom Nacionalnom parku Jozani Chwaka Bay a 9  kolovoza 2017. godine bila je u ljetovalištu Pwani Mchangani u sjevernom Zanzibaru. Poslije te afričke turneje snimila se u automobilu sa svojim ocem 20. kolovoza i napisala Kupres o čemu svjedoči njezina objava na Instagramu. U prosincu iste godine, sudeći po Instagram objavama, bila je u Londonu. U veljači 2018. obišla je bečki Zimski vrt Palmenhaus Burggarten. U lipnju 2018. posjetila je London iste godine u kolovozu obišla je Japan i pohodila Fushimi Inari-taisha u Kyotu, Tokyo te brojne sushi restorane i druge japanske znamenitosti.

Sudeći po njezinim Instagram objavama u rujnu 2018. bila je u Maroku, obišla je YSL muzej, Marrakechu. Idući mjesec, u studenom pohodila je libanonski Aishti, galeriju koja kombinira umjetnička djela s brendiranom odjećom. Sudeći po njezinoj Instagram objavi u siječnju 2019. bila je u Singapuru. Ispod slike je napisala Marina Bay Sands. U veljači 2019. bila je na Filipinima. U travnju 2019. s prijateljicom je boravila u Hotelu park u Rovinju. U kolovozu 2019. bila je s prijateljicom u Veneciji.

U studenom 2019. bila je u meksičkom Tulumu i odsjela u Kući svojih snova ili kako je napisala na španjolskom La casa de mis suenos. Posjetila je i glavni meksički grad Mexico City. U srpnju prošle godine posjetila je Budimpeštu. Između svjtskih destinacija na Instagramu objavljuje slike iz Zagreba i Osijeka, s Jadrana, Rijeke, Opatije, konavaoske plaže Pasjače koja je najpopularnija domaća plaža za objave na Instagramu... ali i iz Venecije... 

Putovanja je još bezbroj ali ne stanu u kraći tekst. S obzirom na to da je osječka obrtnica i vizažistica Sonja Kvesić uspjela u nekoliko godina proputovati skupe destinacije postavlja se pitanje financiranja istih. Naime, Sonja Kvesić, sudeći po obavama na njezinom Instagram profilu @sonjche proputovala je kao svjetska selebritica. Možda Mamić ima i na to odgovor?