Policija je mjesecima češljala teren oko rijeke Save i zagrebačkog mosta na kojem je prolaznik pronašao torbicu s dokumentima sudionice popularnog reality showa. U evidenciji nestali.hr Marijana Seifert vodi se od 27. travnja 2022. što je ujedno i datum njenog nestanka. Tamo piše kako se udaljila s mjesta stanovanja iz Lastovske ulice u nepoznatom pravcu. U medije su polako curili detalji iz njezinog života pa tako je iz kruga najuže obitelji stigla vijest kako je bila pred rastavom od zagrebačkog HDZ-ovca Karlo Seiferta s kojim je dobila sina Aleksandra. O trenucima prije nestanka, odnosno druženju s prijateljima u drugom stanu, progovorile su anonimno i osobe s kojima je bila prije nego što se vratila doma u večeri nestanka. Na druženju gdje se konzumirao alkohol bila je do sitnih sati. Mediji su objavili i kako su se navodno čuli krici u noći njenog nestanka ali i da je muž mijenjao iskaz. Najustrajniji u potrazi za Marijanom ili njenim tijelom bio je otac pobjednice Big Brothera 2014. Ivo Kovačević koji je više puta tražio da policija vodi aktivniju istragu. No, on je preminuo u šibenskoj bolnici 30. prosinca 2022., otkriven mu je smrtonosni rak pluća koji mu je brzo uzeo život pa tako nije dočekao vijesti o svojoj kćeri. O Marijani je javno govorila i njena sestra Maja Kovačević koja je također krenula Marijaninim stopama reality showa. Ona je dok je bila u srpskoj reality 'Zadruzi' iznosila neke detalje o životu svoje slavne sestre prije nego što je nestala. Za Marijanom dalje ne može tragati njen otac koji je napustio ovaj svijet. No, nije on jedina osoba koja je zauvijek sklopila oči pa nije dočekala vijest o tome je li Marijana živa ili mrtva. No, jedna smrt dogodila se prije Marijaninog nestanka a možda upravo ta smt može pružiti novi mogući detalj u istrazi što je sve prethodilo Marijaninom nestanku s ovog svijeta. Smrt Marijaninog bivšeg 'muža'. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kada se prije devet godina Marijana Čvrljak, tada mlada supruga šibenskog pomorca i majka malene djevojčice ukazala u regionalnom Big Brotheru koji se snimao u Beogradu i kada se javno pred kamerama zaljubila u Beograđanina Nikolu Nemeševića Nemeša te s njim stupila u kući Velikog brata u intimni odnos svi su bili iznenađeni. No, taj je šok javne prijevare muža pridonio boljoj gledanosti showa a Marijanu su zbog njezinog postupka gledatelji nagradili pa je tako iz showa izašla kao pobjednica s golemim novčanim zgoditkom. Kada je izašla iz BB kuće Marijana se rastala pa stupila u kratkotrajni brak s Nemešom koji se ubrzo i raspao što je sve bilo dostupno ljudima diljem regije koji su pratili Marijanine turbulencije. Kada je Marijana nestala njezina sestra Maja Kovačević tvrdila je kako je njena sestra patila zbog svih tih javnih komentara i da ona privatno nije bila ista osoba kao pred TV kamerama. Nakon Nemeša Marijana se zaljubila pa udala za vinkovačkog konobara Tomislava Grizelja zvanog Gricko.

Da je on treća Marijanina bračna sreća objavili su mediji nakon što je on u rujnu 2019. na društvenoj mreži objavio 'Moja žena i ja, prijatelja dva'. O tome je tada pisao 24 sata i to u kontekstu da se vinkovački konobar Tomislav Grizelj Gricko time pohvalio na društvenoj mreži. List je tada podsjetio kako su Tomislav i Marijana prije veze bili dugogodišnji prijatelji. 'Da planiraju vjenčanje, otkrili su još u studenom prije dvije godine' - objavio je tada 24 sata. U članku je pisalo i kako je rođeni Vinkovčanin objavio 'fotografiju s pobjednicom šeste sezone realityja showa 'Big Brother' Marijanom Čvrljak (33), na kojoj Kninjanku oslovljava kao žena, a ne više kao djevojku'. No, nakon toga Marijana je počela raditi u Zagrebu gdje je upoznala svog posljednjeg muža Karla Seiferta kojem je rodila sinčića. Kako je Karlo unuk vaterpolske legende Aleksandra Seiferta sinu su dali ime po slavnom djedu. Marijana je sve do nestanka živjela sa svojim suprugom iz ugledne zagrebačke obitelji, kćeri iz prvog braka i sinčićem.

Zašto je nestala - što se sve prelomilo u njoj te kobne travanjske noći, sve je ostalo jedna velika enigma. No, tu nije kraj enigmi. Naime, vijest kako je Marijanin bivši 'muž' Tomislav Grizelj Gricko preminuo 28. ožujka 2022. u 41.-oj godini života i to nakon duge i teške bolesti, kako piše u osmrtnici, baca moguće novo svjetlo na Marijanin nestanak. Plava osmrtnica s križem svjedoči kako je Tomislav Grizelj - Gricko iza sebe ostavio ožalošćenu obitelj: majku, sestre, nećake, bake, stričeve, šogore te ostalu tugujuću obitelj. Gricko je 2 godine prije smrti dospio u medije. Naime, on se prijavio u 'Brak na prvu' kako bi pronašao novu ženu. Naslov članka u 24 sata glasio je 'Bivši Marijanin dečko traži ženu u realityju: Želi u 'Brak na prvu'. Tada je naime prvi put objavljeno kako Gricko nije Marijanin bivši muž već bivši dečko. Navedeno je i kako su se upoznali u call centru gdje su oboje radili te da ju je on tješio nakon rastave od Nemeša. 

U medijima je u prosincu 2019. objavljeno i 'kako je Marijanin vjenčani kum bio 28-godišnji Porečanin Patrik Radman, javnosti poznat kao kandidat showa "Ljubav je na selu" iz 2014. godine. On je bio taj koji je upoznao Marijanu s Tomislavom prije četiri godine. No i mirni Patrik iznenadio je prije koju godinu svojim životnim pozivom, jer je nakon "Ljubavi na selu" postao porno-zvijezda'.  Bio Gricko bivši muž ili bivši dečko sama formulacija da je preminuo nakon duge i teške bolesti pobuđuje sumnju ima li njegova smrt veze s Marijaninim nestankom. S obzirom da je Marijana prema svim prethodnim medijskim objavama bila s Grickom bliska godinama to onda znači da su bili u vezi i dok je on bolovao od teške bolesti. To nas navodi na zaključak kako ni taj period Marijaninog života nije bio lagan barem ne onako kako su to tada prikazivali mediji.

Naime, Marijana je već tada imala medijski status osobe koja skače iz veze u vezu, iz braka u brak. No, što je puna istina teško da ćemo ikad saznati jer su brojni akteri ove turbulentne životne priče već pod zemljom. Mislimo na Marijaninog oca koji je imao više informacija od javnosti, njezinog bivšeg Gricka koji već dulje od godinu dana počiva na vinkovačkom groblju a samo bog zna kakva je Marijanina sudbina od noći njenog nestanka. U svakom slučaju i ova priča pokazuje kako sve što započne pod svjetlima reflektora, završi pobjedom u reality showu ne mora imati sretni kraj već može lako postati cjeloživotna noćna mora.