Imperijal je u zadnjem broju objavio priču o ultra bogatom zadarskom oporbenom političaru koji druge optužuje za pljačku a istodobno prodaje preko oglasnika vile, apartmane, oružje, zaštićene životinjske vrste....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Imperijal je u zadnjem broju objavio priču o ultra bogatom zadarskom oporbenom političaru koji druge optužuje za pljačku a istodobno prodaje preko oglasnika vile, apartmane, oružje, zaštićene životinjske vrste.... Danas je policija upala u vilu zadarskog županijskog vijećnika Marka Pupića Bakrača zbog prijetnji koje je na društvenim mrežama izrekao na račun zadarskog župana Božidara Longina. Pupić Bakrač već dugo na svojim profilima Longina naziva Bobi i montira ga kao psa. U jednoj od kritičnih objava je napisao: 'Političaru, dužnosniku HDZ-a s psećim nadimkom, sprema se kineski ražanj'.

Aluzija je više nego jasna i prijeteća, jer pseći nadimak je Bobi kako je Pupić Bakrač godinama nazivao Longina a poznato je kako Kinezi jedu pse pa je time termin ražanj posve nedvojben. Godinama je Pupić Bakrač prozivao protivnike kao pljačkaše. U tekstu u Imperijalu razmatrali smo kako bi za takve prozivke osoba trebala imati neupitan moralni i materijalni integritet. Zapitali smo se kako Pupić Bakrač koji je akumulirao nesrazmjerno bogatstvo proteklih godina, i koji preko interneta prodaje vlastite vile, apartmane, silne pokretnine uključujući i oružje i zaštićene životinjske vrste, može prozivati, primjerice HDZ-ovce kao kradezeovce kada je i pitanje njegove imovine upitno.

Naime, Pupić Bakrač proteklih je godina akumulirao imovinu vrijednu desetine milijuna kuna a koja uključuje: dvije vile u Zadru, apartmansku vilu na Pagu u Dinišnjici, imanje u unutrašnjosti Hrvatske, brojne stanove u zagrebu uknjižene na članove najuže obitelji. K tomu je preko internetskih oglasnika prodavao i oružje, municiju, zaštićene vrste poput kornjača, puhova, patuljastih majmuna pa se postavilo pitanje ima li uopće dozvole za sve te trgovine. Preostaje nam vidjeti što će sve isplivati na svjetlo dana kada policija obavi pretres vile u kojoj je živio najžešći a ujedno i najbogatiji zadarski kritičar HDZ-a.

Pretres vile je zadarski portal Znet doveo u vezu s otkrićima u zadnjem broju Imperijala što možete vidjeti na donjem linku:

http://www.znet.hr/2020/10/sluzbeno-u-tijeku-pretres-kuce-inspektora-i-vijecnika-marka-pupica-bakraca/