Zadnjih mjeseci udovica Nikolina Ristović koju mnogi znaju po djevojačkom prezimenu Pišek istupa u javnosti i kako bi podijelila ogorčenje nečijim komentarom na društvenim mrežama ili pak u stvarnom životu. Zadnji put se tako okomila na jednu komentatoricu koja je neugodno komentirala Nikolininu objavu na Instagramu, odnosno sliku nje i kćeri. Rezolutno je tada ustala TV voditeljica u zaštitu svoje mlađe kćeri Une Sofije koju je dobila u braku s pokojnim beogradskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem. Neki mediji su tako početkom kolovoza objavili njezine riječi: 'OVAKVI PSIHOPATI SU TRULEŽ NAŠEG DRUŠTVA'. Naime, Nikolina Pišek tada je bila zgrožena gnjusnim komentarom hejterice o izgledu njene kćeri, odnosno usporedbom da sliči na Nikolinu ali prije operacije. Tada je toj komentatorici poručila: ''Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prijevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentirati jednu savršeno normanu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njezine majke. Koju vas nitko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?. No, očito i dalje sadržaji na mobitelu ne ostavljaju ravnodušnom atraktivnu Nikolinu. Svjedočili smo jednom takvom trenutku. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prekrasno i sunčano popodne 6. rujna mnoge je stanovnike metropole izmamilo na terase. U središtu Zagreba, u kafiću u Martićevoj ulici, u neposrednoj blizini popularne Bookse sjedila je voditeljica u ljetnoj haljinici, besprijekorno uređene frizure i obuvena u sportske tenisice. Pokraj nje ležao je njezin kućni ljubimac. Pišek je bila u društvu nepoznatog mlađeg muškarca sportski odjevenog. Voditeljica je bila suverenog držanja i visoko podignute glave sve dok joj njezin sugovornik nije pokazao nešto na zaslonu mobitela.

Gledala je u njegov mobitel s iznimnom pažnjom, skoro pa šokirana. Potom se Nikolinin sugovornik pozdravio i krenuo dalje. No, kada je izašao iz vidokruga TV voditeljice stao je na cesti i brzo uzeo mobitel u ruke i počeo nešto tipkati. Nismo mogli identificirati tko je muškarac pa ćemo ga zvati Mr. Anonmni, koji je kao golub pismonoša, pokazao popularnoj voditeljici intrigantne vijesti koje su nju prikovale za stolac.