Mama falit ćeš mi!' - tako je glasio video na YouTube kanalu Marca Cuccurina kada se 7. rujna 2021. obratio svojoj publici u crnini. Marco se vrlo dirljivim riječima oprostio javno od svoje pokojne mame Sanje koja je preminula u 53.-oj godini života. Na početku videa Marco je prvo govorio kako će objasniti razlog zašto ga nije bilo neko vrijeme i da sa svojim pratiteljima želi podijeliti jednu tužnu vijest no da ne zna kako da to priopći jer se plaši da će se rasplakati. Rekao je kako se njegova mama tri mjeseca borila za život u bolnici i da je vjerovao kako će se oporaviti, da će s njom podijeliti dojmove o svom novom videu, pokazao je tetovažu na engleskom koja znači snaga i koju je dao istetovirati samo za svoju mamu. Marco je na početku videa u suzama rekao kako mu je žao da mama neće biti na njegovom vjenčanju. Inače, prošle je godine Marco kada se preselio u Zagreb i davao intervjue za medije ispričao kako je dobio ime. 'To je moje pravo ime, smatrao sam da je dovoljno zvučno i da nema potrebe izmišljati novo. Ime mi je dala moja najmilija majka Sanja, a dobio sam ga po djedu koji se također zvao Marko. Zbog talijanizacije u Istri pretvorili su sve u kompliciraniju verziju s puno ‘c’ , no mi i imamo talijanske korijene - priča 20-godišnjak koji je u svoju prvu pjesmu, umjesto talijanskog, odlučio uklopiti španjolske izraze. Inače, Marco je dobio ime po svom djedu s majčine strane pokojnom Marku Pranjiću. Naime, njegova se majka djevojački prezivala Pranjić. Vidljivo je to i iz osmrtnice koja je objavljena u Glasu Istre.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Večeras je Hrvatska dobila pobjednika showa Zvijezde pjevaju. Da je dobila bitku s teškom bolešću zacijelo bi najponosnija večeras uz roditelje Mie Negovetić bila pokojna Sanja Cuccurin, majka Marca Cuccurina. Nažalost, kao što piše u osmrtnici preminula je 15. kolovoza prošle godine. Iza pokojne Sanje Cuccurin koja je po riječima mlade zvijezde bila njegova velika podrška, u tuzi su osim sina ostali suprug Bruno, brat Darko, svekrva Rita i svekar Sergio, mnoštvo obitelji, prijatelja i ljudi koji su je voljeli. Pokojna Sanja Cuccurin pokopana je u Puli 20. kolovoza 2021. godine u 14 sati. Zanimljivo je kako je pokopana na dan kada bi rođendan, da je živ, slavio legendarni glazbenik Dino Dvornik.

Zacijelo bi na današnji dan bila beskrajno sretna da je uspjela odgojiti sina koji je osvojio srca i glasove publike nastupajući s Miom Negovetić u popularnom showu Zvijezde pjevaju. Marco je više puta izjavljivao kako mu je utjehu i podršku nakon bolnog gubitka majke pružila nona Rita. Inače, pjevački par je pobjedu u finalu izborio pjesmama - 'Odlazak' Arsena Dedića,  'Ljubav nema kraj' Mije Negovetić,  i hitom 'Begin' koji izvodi bend Maneskin. Posebnu pažnju privukla je pjesma Arsena Dedića za koju su Mia i Marco dobili tri desetke. Kao što kaže i samo ime Arsenove pjesme zacijelo ljubav koju Marco ima za svoju mamu nikada umrijeti neće niti imati kraj.