Protekli mjeseci bili su više nego stresni za Nikolinu Ristović. Najteže optužbe na njen račun izricao je Viktor Ristović zv. Miša Grof, otac njenog iznenada preminulog muža Vidoja Ristovića. Miša Grof je iz Beograda svoju snahu optuživao čak i da je u smrt gurnula njegovog sina jer je prekomjerno trošila i financijski ga iscrpljivala preko granica njegovih mogućnosti. Grof je tvrdio kako je Nikolina trošila milijune za život na luksuznoj nozi, za uređenje vile, za silna putovanja a da je njegov nesretni Vidoje morao čak plaćati i troškove života Nikolinine punoljetne kćeri iz prvog braka. Optužio je udovicu Ristović čak i da je inscenirala krađu skupog nakita koji se dogodio u vili koju su iznajmili kraj Trogira pretprošlo ljeto i zbog koje je prerano preminulog Ristovića sustigla optužnica na splitskom Županijskom sudu. No, sudski dokument otkriva kako Nikolina Ristović ima financijskih problema sličnih onima koji su prethodili njezinom ranijem osobnom bankrotu. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U listopadu 2020. godine objavili smo članak naslovljen s: 'IAKO SU TV VODITELJICI MNOGI ZAVIDJELI NA VJENČANJU U MONACU I DIJAMANTNOM PRSTENU:  Nikolina Pišek bankrotirala 13. kolovoza 2020. i utvrđeno je da nema imovinu - Na Općinskom sudu u Zagrebu oprošteni su joj dugovi u iznosu 15.462,66 kuna jer je sud utvrdio da od 2017. ne prima plaću niti ima primanja'. Navode iz tog teksta tada je sasvim ležerno za jedan portal komentirala Nikolina (ex Pišek) Ristović kao da je takvi službeni podaci nimalo niti ne uznemiruju. No, iako je Nikolina naviknula da javnosti ponudi uvijek sjajniju stranu svoga života i ličnosti nije joj bilo nimalo lako proteklih mjeseci.  Potkraj svibnja ove godine objavili smo članak koji je ilustrirao teški životni trenutak u kojem se našla voditeljica. Radilo se o članku pod naslovom: 'SMRT NA VISOKOJ NOZI Nikolina Pišek nakon pokopa muža Vidoja Ristovića u tuzi i golemim dugovima za vilu s bazenom, hipoteka upisana i na poznatog odvjetnika - Nakon što je ispratila supruga na posljednje počivalište u Beogradu pred poznatom voditeljicom teška je i neizvjesna egzistencija te vraćanje rata i kamata za luksuzni dom u Podsljemenu'. No, sada je unatoč tomu što su joj neki pozavidjeli a neki ju zlurado komentirali zbog objave ležernih slika s Kraljičine plaže u Ninu Nikolina zapela u nove nevolje.

Naime, već u samom zaglavlju dokumenta koji je poslan na Općinski građanski sud u Zagrebu piše: 'Ovršenik nije podmirio dospjelo potraživanje te se radi naplate tražbine ovrhovoditelja iz vjerodostojne isprave i troškova ovoga postupka predlaže donijeti rješenje o ovrsi'. Iz daljnjeg teksta je jasno kako se Nikolinu Pišek tereti za neplaćene režije za vodu za vilu u zagrebačkoj podsljemenskoj ulici Polanjščak. Ovrhovoditelj je zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja. Ristović im duguje 428,64 kune uvećane za zakonske zatezne kamate koje teku od 12. veljače 2022. pa do isplate po kamatnoj stopi koja se određuje za svako polugodište. Pozvana je da u roku 8 dana izmiri dugovanje zajedno s troškovima postupka inače joj prijeti ovrha općenito na imovini. Trošak odvjetnika i javnog bilježnika iznosi dodatnih 312,50  kuna. Zagrebačku komunalnu tvrtku zastupa odvjetnica Željka Karlović a ovrhu vodi zagrebački javni bilježnik Ivan Tadić. U svakom slučaju ako udovica Ristović želi spokojan nastavak započetog godišnjeg odmora morat će riješiti zaostale dugove. Inače, prema evidenciji Ristović Vodoopskrbi i odvodnji duguje za vodu za lipanj i srpanj prošle godine.