Facebook stranica Planet Berni i dalje svjedoči kako je taj frizerski salon nekad imao zlatne dane. U njegu su na šišanje dolazili slavni Hrvati a zacijelo jedan od najpoznatijih klijenata Bernarde Čanžar zvane Berni bio je Zdravko Mamić. Atraktivna brineta šišala je i legendarnog pjevača Vladu Kalembera s kojim je i pozirala u salonu a sve je objavljeno u foto galeriji na Face profilu Planeta Berni. Na vrhuncu moći Bernarda je imala i skupi stan na elitnoj lokaciji, Stube Ivana Kozarca, u neposrednoj blizini vile osuđenog bivšeg premijera Ive Sanadera. No, iako joj sudovi tamo godinama šalju razne ovrhe, opomene, poziv da se očituje o provedbi osobnog bankrota i slično, Bernarda je taj stan prodala i to ni više ni manje već Milanovićevoj savjetnici iz afere Pismohrana čiji je muž bio partner pokojnog brata predsjednika Zorana Milanovića. Bernardi su se kola strmoglavila kada je njen dečko Goran Sudarević optužen za otmicu tadašnjeg zeta najmoćnijeg odvjetnika, sada već pokojnog Marijana Hanžekovića. Naime, tadašnji suprug vlasnice medijske kuće Hanza Medije Ane Hanžeković tada Čorak a sada Krznarić, zagrebački poduzetnik s Dubai adresom, Krešimir Čorak i sam je dolazio kod Bernarde na šišanje ni ne sluteći kako dečko njegove šišačice s ekipom planira njegovu otmicu radi otkupnine. Kada se Sudarević dao u bijeg zbog njega se u nevolji našla i Bernarda koja je s njim otišla preko granice. No, Bernarda se vratila u Zagreb, Sudarević je pobjegao u Južnu Ameriku otkud je izručen u Hrvatsku, tu je doživio suđenje, prvo je nepravomoćno oslobođen pa na kraju i osuđen. Proteklo desetljeće tako je u agoniji proživjela i nekad slavna i kod elite omiljena Bernarda kojoj je Financijska agencija poslala netom poziv da se očituje o provedbi osobnog bankrota nad njom. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na početku mali podsjetnik na kronologiju događanja koji svjedoče kako je jedna svojedobno kod elite popularna a danas posrnula frizerka bila u središtu krajnje intrigantnih događaja, najprije zbog svoje veze s otmičarom Goranom Sudarevićem a potom i zbog neobične okolnosti da u njenom bivšem stanu danas živi ni manje ni više do Milanovićeva savjetnica čiji je muž bio partner pokojnog Milanovićevog brata Kreše a istodobno poznat i po tome da je u Albaniji prozvan kao dio korupcijske hobotnice premijera Rame koji je blizak s našim predsjednikom. Prvo smo u svibnju 2021. objavili članak pod naslovom: 'NEMOGUĆE HRVATSKO PRAVOSUĐE Nevjerojatna oslobađajuća presuda u slučaju najpoznatije zagrebačke otmice'. U podnaslovu tog članka naveli smo: 'ODO Zagreb uložio žalbu na oslobađajuću presudu Goranu Sudareviću i ostalima na suđenju za iznudu Krešimira Čorka, bivšeg zeta pokojnog Marijana Hanžekovića'.

Potom smo u lipnju 2021. objavili članak od naslovom: 'TAJNA VEZA PANTOVČAKA I SLUČAJA OTMICE Milanovićeva savjetnica iz afere Pismohrana kupila luksuzni stan od ranije uhićene Mamićeve frizerke'. U podnaslovu tog članka naveli smo: 'Martina Ciglević poznata je i kao supruga Hrvoja Čabrajića koji se spominjao kao ortak pokojnog Milanovićevog brata i kojeg albanski mediji dovode u korupcijski kontekst s Milanovićem zbog posla u Albaniji od 16 milijuna eura'. Ime Bernarde Čanžar spomenuli smo i u veljači 2022. u članku pod naslovom: 'OVRŠENI ZBOG REŽIJA Iva Majoli, Alan Bjelinski, Mamićeva frizerka, Jozo Brkić - završili na sudu zbog vode'. U podnaslovu smo naveli: 'Zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja neumoljivo je krenula u naplatu višemjesečnih dugovanja, naša teniska izbornica s Maldiva odletila za Rusiju pa se sada ne može baviti starim dugovima'.

Podsjetimo da smo ime nekadašnjeg dečka posrnule frizerke Bernarde Čanžar spomenuli i u članku u srpnju 2021. pod naslovom: 'TEMPIRANA BOMBA ZA PREDSJEDNIKA? Hoće li uhićeni Igor Maksimiljanović propjevati o 3,25 milijuna eura koji povezuju njega, Milanovićevog brata i roditelje'. Naime, u podnaslovu tog članka navedeno je: 'Dokument eksplicitno dokazuje kako su za isti, nikad vraćeni kredit, založeni stan predsjednikovih roditelja Stipe i Đurđe Milanović te Igora Maksimiljanovića koji je pao zbog posla s Bandićem'. Tako je tu još jedna čudna koincidencija - poveznica aktera priče oko Bernarde Čanžar i njezinog bivšeg dečka otmičara Gorana Sudarevića. Naime, Igor Maksimiljanović, dugogodišnji ortak pokojnog brata hrvatskog predsjednika istodobno je bio dečko Sanje Duggan, svojedobno najbogatije hrvatske udovice i jet seterice a koja je završila u braku s Krešimirom Čorkom, nakon što se rastao od Hanžekovićeve kćeri i bio žrtvom otmice dečka Bernarde Čanžar.

Tko zna kakve je sve tajne elite u svom salonu saznala, odnosno pokupila, Bernarda Čanžar dok je šišala hrvatske elitaše a prije nego što je njezin tadašnji dečko pao zbog pokušaja otmice Kreše Čorka koji se, kao što je gore navedeno, i sam šišao kod Bernarde. No, naizgled sjajna hrvatska stvarnost zapravo u konačnici uvijek pokaže svoje dubiozno, bankrotno lice, pa ne čudi da je tako i Bernarda Čanžar nakon tog slavnog perioda, vrhunca moći kada je živjela u blizini tadašnjeg premijera a sada osuđenog Ive Sanadera, doživjela nakon niza ovrha samo poziv Financijske agencije da se očituje o osobnom bankrotu. Vidljivo je to iz odluke sudske savjetnice specijaliste s Općinskog građanskog suda u Zagrebu Ane Ćosić. Ona je 18. rujna odlučivala o jednostavnom postupku stečaja nad imovinom potrošača Bernarde Čanžar, odnosno o prijedlogu Financijske agencije da se taj postupka provede. Naime, Financijska Agencija je 15. rujna 2023. tom sudu podnijela prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja nad imovinom Bernarde Čanžar uz čije ime i dalje piše adresa Stube Ivana Kozarca, odnosno adresa stana u kojem živi sadašnja Milanovićeva savjetnica Martina Ciglević a koja je široj javnosti postala poznata kroz aferu Pismohrana.

Iz sudskog dokumenta vidljivo je kako Bernarda Čanžar 'nije sudu dostavila popis svoje imovine, pa se smatra da je izjavio da nema imovine iz koje se mogu namirivati njegovi vjerovnici'. Stoga su pozvani svi njeni vjerovnici 'da u roku od 45 dana od objave oglasa ospore popis imovine koji je potrošač dostavio i/ili da obavijeste sud o imovini potrošača koja bi se mogla unovčiti kao stečajna masa u slučaju da jednostavni postupak stečaja potrošača bude otvoren te da dostave dokaze na kojima temelje svoje tvrdnje' - piše u sudskom dokumentu. Spomenimo i to da je FINA pokušala prije Božića prošle godine provesti i ovrhu nad Mercedes A klase u vlasništvu ovršenice Bernarde Čanžar ali je ta ovrha obustavljena. Tako ova priča svjedoči kako se osobe koje u nekom trenutku zabljesnu kao top face u svojim profesijama vrlo brzo mogu naći pred nepremostivim preprekama i životnim nedaćama. Inače, na Facebook profilu frizeraja Planet Berny i dalje se vidi jedna od zadnjih objava od kraja siječnja 2017.

Na slici je nasmiješena atraktivna Bernarda Čanžar u društvu klijenta Vlade Kalembera.No, već u sprnju 2017., sudeći po sudskoj ploči, nad tvrtkom Berny Bernarde Čanžar otvoren je i zatvoren stečajni postupak na Trgovačkom sudu u Zagrebu. Jedna je slika iz studenog 2015. i na njoj je friško ošišani Ibrica Jusić. Uz sliku piše: 'Tjedan započinjemo s dragim Ibricom'. Prethodno se u istoj frizerskoj stolici vidi i slika nasmiješenog trenera svih trenera, pokojnog Miorlsava Ćire Blaževića. Objava je od 20. svibnja 2014. i na njoj piše: 'I u salonu Berny su počele pripreme za Brazil. Pozdravlja vas Ćiro'. Na kraju navedimo da u foto galeriji nema nijedne slike iz salona Zdravka Mamića iako je i on u vrijeme Bernardine frizerske popularnosti bio jedan od redovitih klijenata. 

Facebook profil Bernardinog salon Planet Berni i danas svjedoči kako je posrnula frizerka imala nekad slavne klijente, na slikama iz salona su pokojni Ćiro Blažević i dubrovački trubadur Ibrica Jusić

Reci što misliš!