Većina medija u Hrvatskoj sa zanimanjem je pratila uređenje vile za zagrebačkom Horvatovcu u kojoj je Milan dao urediti i rekreacijske sadržaje za sina Aleksandra. No, prošle godine Milan se odjavio s Horvatovca i preselio u VMD kompleks u Kraljevićevoj ulici gdje su mu susjedi brojni poznati i bogati Hrvati.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Vila na zagrebačkom Horvatovcu utkana je u kolektivnu svijest hrvatskih čitatelja i po jednom nemilom incidentu. Naime, svojedobno je široko odjeknula vijest kako je ispred zagrebačke vile Milana Popovića tadašnji Severinin suprug Igor Kojić ostavio neki nepoznati predmetk koji je u nekim medijima označen kao upozorenje bogatom poduzetniku. Da li pod utjecajem tog događaja ili iz nekih trećih razloga Milan Popović preselio je i sjedište svoje zagrebačke tvrtke Celanova s adresu na Horvatovcu u novosagrađen VMD kompleks u Kraljevićevoj ulici u Zagrebu ali i sebe prijavio na to adresi.

Prema podacima iz vlasničkog lista vlasnik više nekretnina na toj adresi je Popovićeva tvrtka. Celanova je kupila u veljači 2019. kupila poslovni prostor površine čak 427,40 m2 u prizemlju tog novosagrađenog poslovno-stambenog VMD kompleksa. Preko iste tvrtke Popović je u svibnju 2019. kupio i peterosobni stan površine 273 m2 na osmom katu. Severinin bivši kupio je u istom kompleksu 6 garaža.

Taj je luksuzni stan u rujnu prošle godine prodao Ivani Mikulić iz Strizivojne. Za neupućene riječ je o dugogodišnjoj djevojci Maria Mandžukića. U siječnju ove godine objavljeno je kako će Mandžo sa sobom u Milano povesti i svoju djevojku Ivanu s kojom je u vezi već 15 godina. No, ovaj podatak otkriva puno više ne samo o njihovoj vezi već i mogućim skorim planovima za vjenčanje. I što još reći osim da je to zaista više nego galantan potez našeg nogometaša sa svjetskom karijerom.

No, u istoj zgradi stanove su kupili i brojni drugi uspješni i pogati Hrvati. Tako smo među vlasnicima pronašli poznatog ekonomista i sveučilišnog profesora Darka Tipurića i njegovu ženu Lelu, bivšeg direktora Leda i Mlinara Mislava Galića i njegovu suprugu Mirjanu, dugogodišnju direktoricu u Zabi i poduzetnicu Mandu Hećimović, Tatjanu Gustavsson, suprugu direktora u Coca Coli Jana Sunea Gustavassona, suvlasnika Aquarius kluba Miljenka Zadru, kustosica u MSU Martina Munivrana, zastupnik Endemola, tvrtke koja u Hrvatskoj producira emisije poput Big Brother Gorana Omrčena Čeku, odvjetnicu Laura Valković, pilota Airbusa Amer Konjhodžić,a poduzetnica Mirtu Celjanac Poljak, Slaven Ćaletu, sina vlasnika OBN-a Ivana Ćalete., Davora Meštrovića...

Inače, Popović je, otkako ima zagrebačku adresu, tri puta mijenjao adrese. Tako je bio prijavljen u Kuhačevoj, na Horvatovcu te konačno na ovoj trećoj adresi - luksuznog kompleksu u kojem je stanove prodavala zagrebačka trvtka VMD standard Željka Vučemila.