Prva nekretninska akvizicija bivšeg Severininog partnera bila je kupnja kuće na Horvatovcu koju je temeljito preuredio. Potom je ulagao u novogradnju ali jedan luksuzni stan već je preprodao. Preko Celanove tajkun je uložio i u zemljište na atraktivnoj lokaciji u Fažani a i na posjede na Hvaru. No, njegovim nekretninskim apetitima nema kraja, uknjižio je nekretninu između Horvatovca i luksuznog kompleksa vila u Babonićevoj na Šalati. Popović preko Celanove kupuje i izvan Zagreba. Doznajte kako traži radnu snagu za svoje silne posjede u Hrvatskoj...

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nije tajna da preko hrvatske tvrtke Milana Popovića teku desetine milijuna kuna koje ulaže u nekretnine. Neokrunjeni kralj bakra nema potrebu za lažnom skromnošću niti za skrivanjem svojih investicija. Očito ima legalno podrijetlo za sve te transakcije pa ne odaje nikakvu nervozu kada mediji ističu što je sve kupio u našoj zemlji. Imperijal je netom pisao kako je osigurao Aleksandru ali i dvojici sinova koje je dobio u vezi s izabranicom Bojanom lokaciju za odmor u ljetnoj sezoni. Tako smo objavili kako je u Uvali Ždrilca na Paklinskim otocima kupio i kuću Fusco s plažom za koju je zatražio i dobio koncesiju i to nakon kupnje hvarskog posjeda Idore Hegel.

Pisali smo prvi i kako je Milan Popović luksuzni stan u zagrebačkoj novogradnji kupio preko tvrtke Celanova te ga prodao zaručnici Marija Mandžukića. Manje je znano kako je svoju drugu nekretninu između Horvatovca i luksuznih vila s bazenima u Babonićevoj na Šalati kupio od Josipa Žužula, brata Ante Žužula, vlasnika Školske knjige te građevinskog poduzetnika. Popović je kupio oveću kuću s golemim zemljištem. No, netom smo otkrili kako je Popović preko tvrtke Celanova tražio domaćina / domaćicu. Oglas je objavljen na Moj-posao.net. U opisu posla navedeno je sljedeće: 'Tražimo osobu koja bi mogla živjeti sa obitelji u kući i brinuti se o funkcioniranju kućanstva'.

U uvjetima je navedeno sljedeće: 'smještaj i hrana plaćeni; 2 mjeseca plaćenog godišnjeg odmora i slobodna nedjelja. Izabrani kandidat može računati na stalni radni odnos te plaću od 5.000 do 7500 kn'. U zemlji kao što je Hrvatska gdje se poslovi najčešće dobivaju preko veze, rodbinske ili stranačke kategorije, Celanovin oglas budi nadu da je moguće pronaći posao u struci na temelju osobnog profesionalizma a ne podobnosti i poznanstva. Vjerojatno je potraga za domaćinom / domaćicom preko internestkog oglasnika urodila plodom jer Popovićeva Celanova poslije nije oglašava.

Popović je preko Celanove kupio i posjed, kuću s velikom okućnicom između Horvatovca i Babonićeve, a oglas za domaćicu je postavio preko Celanove