Nije lako Ivici Puljku iz stranke Pametno koji želi biti ponovno splitski gradonačelnik. Kako bi obranio obraz stranke i spasio se gliba u koji su zaglibili njegov bliski suradnik i čovjek kojeg je planirao imati kao desnu ruku u slučaju da pobijedi na izborima - Bojan Ivošević uvučen je u seks skandal preko vijećnika Pametno Luke Baričića. Splitski gradonačelnik u ostavci u pokušaju da obrani Baričića naglašavao je kako je on osoba s invaliditetom. Vjerojatno osoba i političar s više integriteta i iskustva ne bi naglašavao pojam invaliditeta jer za seks skandal u koji je lakovjerno uvučen njegov vijećnik Baričić, a preko njega i Puljkov favorit Ivošević, nije presudan invaliditet već nedostatak zdravog razuma ili višak lakovjernosti. Uostalom prije nego što je izjavio kako napušta politiku splitski vijećnik Baričić odmah je sve priznao te ničim izazvan objavio sliku Aleksandre iz Srbije s kojom je razmjenjivao intimne poruke te kojoj je udovoljio kada je tražila da u komunikaciju uvede i Ivoševića za njezinu navodnu seku Milicu. Za tu će se ljepoticu ispostaviti da je tad bila malodobna, a sad navodno tek punoljetna, a k tomu je Baričić Aleksandri obećavao i posao u Splitu. Dodatno je izjavio i kako je cilj sijele afere njegovo spolovilo tako da sve navedeno nema puno veze s nazivom pa i samim tim imenom stranke Pametno. Druga bi stvar bila da je Baričić u stranci Lakovjerno ili Naivno pa bi takvo ponašanje bilo u apsolutnom suglasju. Naglašavanjem termina osoba s invaliditetom Puljak je i nesvjesno još jedan hendikep natovario Luki Baričiću koji je prije ove seks afere bio poznat više po agnosticizmu i obrani nevjerništva nego po otkopčanom šlicu. No, kolikog se Baričić trudio iz intimnog blata izvući Ivoševića teško da će uspjeti jer bivši ST dogradonačelnik i sam je ostavio dovoljno dokaza vlastite lakovjernosti. Paradoksalno je da se preko Facea dao uvući u grupu za intimne kontakte koja se reklamira kako je kod njih sve besplatno i to preko službenog profila gdje citira Konfucijevu misao Veliki čovjek postavlja stroge zahtjeve na sebe, mali ih čovjek postavlja drugima'.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kada netko uđe u politiku, postane dogradonačelnik pa potom odstupi s te pozicije zbog nesnalaženja u javnim, odnosno komunikacijama sa sedmom silom, zadnje što bi trebao poslije toga raditi je biti lakovjeran i djelovati ad hoc. Naime, Bojan Ivošević koji je trenutačno nominiran za zamjenika gradonačelnika Splita i na tu bi funkciju zasjeo da Ivica Puljak, gradonačelnik u ostavci, ponovno uspije izboriti tu poziciju. Što trebaju splitski glasači misliti o osobi kojoj trebaju povjeriti na 4 godine svoju komunalnu, infrastrukturnu, lokalno-političku.... sudbinu u ruke s obzirom na činjenicu da nominirani kandidat očito ostavlja previše dokaza vlastite lakovjernosti i to one, vrlo delikatne, intimne naravi.

Naime, Bojan Ivošević nije ispao samo ovca zajedno s Lukom Baričićem kada je preko intimne spajalice pristao komunicirati s neznanom djevojkom iz Srbije, što je nakon izbijanja skandala Baričić pripisao lokalnom splitskom poduzetniku Tonćiju Omrčenu, već potvrdu toga da je teški naivac koji ništa ne provjerava moguće je spoznati već uvidom na njegovom Facebook profilu. Ako pogledate listu njegovih Facebook prijatelja vidjet ćete kako se tamo nalaze i profili atraktivnih seksi žena stranih imena. Kliknete li na njihove profile vidjet ćete kako su dotične oskudno odjevene dame klasične 'navlakuše' za WhatsApp grupu koja služi za intimna spajanja. Prva dama odjevena je kao francuska sobarica i zove se Larisa Wanlissi.

Druga dama ima još egzotičnije ime i uz nju je ispisan tekst na talijanskom. No, obje dame mame na stranicu za virtualna intimna druženja sa seksi damama. Uz njihove seksi slike piše: 'Stvorili smo tajnu WA grupu, ima mnogo slobodnih žena kojima su potrebne. Od , pridružite se našoj grupi jer je sve besplatno bez novca. Kliknite ovdje". Kada se klikne na ponuđeni link ukazat će se fotke golišavih cura koje mame na intimne trenutke a preko njih je ispisana poruka 'Bolje od Tindera'. Preko te mreže navučen je bivši američki kongresmen u usponu Anthony Weiner, Demokrat koji je bio žestoki kritičar Republikanaca i čija je supruga bila bliska suradnica Hillary Clinton. Nakon što ga je ženska kojoj je slao slike svog napetog spolovila u gaćicama odlučila javno prikazati u medijima povukao se s funkcije i pokušao potom postati gradonačelnik New Yorka.

No, o toj kampanji snimljen je vrhunski dokumentarac jer se kandidatura pretvorila u fijasko budući da bi, gdje god se pojavio, glasače više zanimao njegov seks skandal nego njegovi planovi za rješavanje NY gradskih problema. Bivši američki kongresmen je u vrijeme skandala bio ne samo oženjen već i imao malo dijete pa su mu glasači naprosto prestali vjerovati. No, Ivošević nije samo lakovjeran kad mu zamamne ljepotice pošalju zahtjev za prijateljstvo preko Facebooka već i obnaženi muškarci. Vjerojatno misli kako će tako steći veću glasačku potporu. Naime, preko Facebooka Bojan Ivošević je i prijatelj s Antom Pasivom. Ako kliknete na njegov profil vidjet ćete kako se radi o seksualno eksplicitno deklariranoj osobi.

On je na Face profilu napisao 'Stariji muskarac 59/187/116 u seksu pasivan volim pusit lizat jaja volim ga primit volim mlađe 18-45g'. (Citirali smo u originalu kako bi glasači imali uvid u stil kojim komuniciraju Ivoševićevi FB prijatelji na mreži. Ante Pasiv, Ivošević Face prijatelj napisao je kako je rođen 1963. godine. Nema nikakve dileme u njegovu spolnu orijentaciju - Ante Pasiv ima brojne prijatelje jasno deklarirane kao homoseksualce. Očito je Bojan Ivošević ili naivan kad se da tako transparentno navući ili pak liberalan i podupire sve vrste intimnosti bilo da se odvijaju preko društvenih mreža bili da su homoseksualne naravi. No, kao političar koji juriša na gradsku fotelju u Splitu ipak bi trebao voditi računa da osobe s kojima je preko Facea prijatelj nemaju baš tako eksplicitan izričaj jer možda njegovoj stranici pristupaju i mlađi punoljetnici.

No, s druge strane ništa nije iznenađujuće za Ivoševića koji je i na izbornoj listi Pametno za Split istaknut kao osoba nepoznate nacionalnosti. Zanimljivo je kako su eksplicitne Ivoševićeve FB prijateljice i prijatelji na njegovom službenom profilu gdje mu je zadnja objava posvećena upravo nasukavanju na seks skandal s početka priče. Nisu gore istaknute jedine atraktivne FB prijateljice jurišnika na splitsku gradsku fotelju. Zamijetili smo i atraktivnu Idu Aleksandru Jovanović koja navodi kako živi u Zagrebu a adut su joj i seksi napućene usne te zavodnički pogled. Citiramo njegov post: 'Izašao je tekst o mom kolegi koji je u privatnom razgovoru, s jednom kako je mislio curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe izmišljao razgovor sa mnom. Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna.

Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno ja sam prestao odgovarati. Nakon čak sedam njegovih zamolbi da uopće komuniciram s dotičnima kako bi ga ta cura posjetila u Splitu ništa osim sprdanja na tu temu nisu dobili premda su jasno tražili i ciljali da se priča o sexu i šalju slike. Cijelo kazneno djelo sigurno nema nikakve veze s jednim parkingom o kojem je također isti novinar imao "ekskluzivne" kasnije utvrđeno montirane (prekrajane) snimke. Niti je jedan zaposlenik gradske uprave koji nije u dobrim odnosima s nikakvim upraviteljem nikakvog parkinga već dva dana po kavama pričao o navedenom. Otpilat ćemo vam do zadnjeg stupića gdje ste pljačkali građane. Do zadnjeg' - objavio je Ivošević na svom FB-u.