Tek što se malo stišala bura oko nestanka mladog 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša čiji je otac istaknuti splitski HDZ-ovac i međunarodni vaterpolski sudac javnost je šokirala vijest o misterioznom nestanku regionalno poznate 38-godišnje Kninjanke Marijane koja se proslavila putenim ponašanjem u srbijanskom Big Brotheru koja je rezultirala razvodom od prvog supruga s kojim ima kćer te udajom za ljubav koju je upoznala tijekom snimanja showa Nikolom Nemešević Nemešom. I nakon kraha braka s Nemešom BB Marijana nastavila je s ljubavnim prevratima zaljubivši se u konobara. No, onda je sve iznenadila vezom, brakom i rođenjem sina Karlu Seifertu nakon čega se povukla iz javnosti. Par je sve do njenog misterioznog nestanka 27. travnja ove godine živio u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Potkraj veljače prošle godine objavili smo priču kako je netom nestala BB Marijana sina iz svog braka s Karlom Seifertom nazvala po slavnom djedu njezina supruga. Maleni Aleksandar Benjamin inače je rođen 12. studenog 2020. godine i ime je dobio po vaterpolskoj legendi, najuspješnijem treneru vaterpolista Mladosti te vaterpolskom sucu Aleksandru Coši Seifertu. Dok pišemo ovaj članak nekako se samo po sebi nameće kako se i u ovoj priči o nestanku provlači vaterpolo. Naime,  i priča o beogradskom nestanku Mateja Periša zadnjeg dana 2021. isto je imala vaterpolo dimenziju zbog činjenice da je njegov otac međunarodni vaterpolo sudac. Sve drugo u ovim pričama o nestanku posve je različito i nema nikakve sličnosti. Marijana, koja se ranije prezivala Čvrljak, zapravo je jedna od najpoznatijih osoba mlađe životne dobi u čitavoj regiji dok je Matej bio posve anoniman.

Tu slavu naravno duguje činjenici da je kao sudionica Big Brothera u Beogradu učinila javni preljub što joj publika nije zamjerila već ju je dapače honorirala tako što ju je učinila pobjednicom i financijskom dobitnicom. Kroz nekoliko ranije objavljenih priča dočarali smo neke dimenzije života kontroverzne Kninjanke. Tako smo pisali kako je njenom prvom suprugu s kojim ima kći procvjetao biznis nakon rastave dok se ona suočila s poslovnom krizom. Zatim smo javnosti predstavili tko je njezin izabranik Karlo Seifert te otkrili kako ima duhovite objave na svom Facebook profilu iz kojih je vidljivo kako simpatizira mafijaša Al Caponea ali se poigrava i s nekim eksplicitnim izrazima intimne naravi.

Pisali smo o njemu i kao nekadašnjem tajniku zagrebačke organizacije HDZ-a. Također, zanimljiv je podatak da je Seifert u zagrebačkoj organizaciji u jednom trenutku zamijenio Margaretu Mađerić koju su nedavno spominjali čak kao buduću ministricu a inače državnu tajnicu u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Zasigurno ga je nestanak njegove supruge i majke njegovog sina beskrajno uznemirio pa je zato odlučio preko Facebooka podijeliti objavu, odnosno preslik sa stranice nestali.gov na kojem piše kako je Marijana Seifert nestala iz stana u Lastovskoj ulici 27. travnja 2022 godine. Navedeno je kako nestala ima plavu kosu, zelene oči i da je visoka 167 cm.