Uvijek nas iznenadi kada se stotinama nepoznatih imena koji se svakodnevno oglašavaju na sudskoj oglasnoj ploči, i to zbog ovršnih postupaka, pridruži i neko poznato ime za koje znamo kako dubinom novčanika zasigurno ne spada u kategoriju građana slabe platežne moći. Tako se u relativno kratkom roku ime Davora Šukera dvaput našlo među osobama nad kojima vjerovnici pokušavaju provesti ovrhe zbog dospjelih a neplaćenih računa. U srpnju se prvi put našlo Šukerovo ime zbog ovrhe na sudskoj ploči a eto, nepuna dva mjeseca kasnije po drugi put. Saznajte detalje....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Javni bilježnik Mladen Ježek predao je Općinskom građanskom sudu u Zagrebu prijedlog ovrhe nad imovinom Davora Šukera. Ovrhovoditelj je tvrtka VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol iz Novog Vinodolskog koja donedavnog predsjednika HNS-a tereti za neplaćene režije, odnosno račune za vodu, u ukupnom iznosu od 598,88 kuna. Ovrha je dospjela u veljači 2021. godine. Tvrtka tereti zlatnu kopačku sa SP-a iz 1998. za neplaćene račune za stan u Ulici Knežina u Selcu. Zbog neplaćenih režija za isti apartman Šukera je već stigla ovrha zbog neplaćenih računa za odvoz smeće ovrhovoditelja tvrtke Eko-murvica o čemu smo već pisali.

Ta tvrtka tražila je ovrhu zbog neplaćenih računa počev od 2019. godine. Nova ovrha Šukera je stigla zbog neplaćenih računa za vodu od ožujka do prosinca 2020. Očito bivši nogometni reprezentativac i dužnosnik ima previše obveza a i više nekretnina pa ne stigne uredno servisirati dospjele režije. Šuker nije jedini bivši vatreni kojeg muče ovrhe. Već smo pisali o ovrhama nad Lukom Modrićem, Dinom Drpićem, Boškom Balabanom, Igorom Cvitanovićem, Ahmadom Sharbinijem.... Ovrha je uvećana za ovršne troškove, usluge javnog bilježnika u iznosu 187,50 kn te odvjetnika u iznosu 243,75 kuna tako da će Šuker platiti skoro dvostruko na kraju.