Početkom lipnja prošle godine be-ha glazbenik Faris Pinjo potvrdio je hrvatskim medijima da je njegov brak s Tarom nakon godinu i pol dana došao kraju. Inače talentirani glazbenik koji dolazi iz Visokog kraj Sarajeva u tajnosti se oženio mladom glumicom i pjevačicom 28. prosinca 2021. u Zagrebu. Nitko od njenih prjatelja to nije znao dok Tara nije sama radosnu vijest objavila na Instagramu. Kada je Glumica prošle godine ušla kao natjecateljica u show 'Ples sa zvijezdama' iz publike ju je bodrio suprug. No, iz showa je kao što je poznato izašla kao neformalno rastavljena osoba a gledatelji su odmah znali kako je njeno srce osvojio plesni mentor i partner Mateo Cvetnić. Službeno je 26-godišnja glumica potvrdila kako Mateo nije bio uzrok kraha njezinog braka s Farisom. 'U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više - ispričala je Tara krajem kolovoza u razgovoru za Gloriju. Inače, Tara je rođena s prezimenom Filipović a prabakino prezime Thaller uzela je nakon prve filmske uloge. Prezime nije mijenjala kada se udala za Farisa Pinju tako da nakon rastave neće morati po nove osobno dokumente. Iako su mediji puni vijesti kako se par rastao sudski dokument dokazuje kako su oni formalno još supružnici. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Netom je preko sudske oglasne ploče objavljeno rješenje Općinskog suda u Zagrebu. Iz njega se vidi kako je sutkinja toga suda Kolinda Kolar odlučivalau u pravnoj stvari predlagateljice T. T. iz Z., i predlagatelja F. P. iz Z., radi sporazumnog razvoda braka. Tako je 11. listopada 2023. riješila da se razvodi 'brak sklopljen 28. prosinca 2021. u Z., a koji brak je upisan u maticu vjenčanih matičnog područja M. za godinu 2021., pod rednim brojem 376 između T. T., rođene T., rođene _ i F. P., rođenog...'. Znakovito je kako u tom dokumentu piše da je Tara rođena T. a zapravo je njeno rodno prezime bilo Filipović no to je sutkinji očito promaklo. 'Obzirom da rješenje odgovara izjavljenoj volji obiju stranaka temeljem čl. 442. st. 2. Obiteljskog zakona ("Narodne novine" 103/15) isto nije obrazloženo' - piše u dokumentu od 11. listopada 2023. koji potpisuje sutkinja Kolinda Kolar. Stranke su u rješenju navedene inicijalima ali na sudskoj ploči objavljena su njihova puna imena i prezimena.

Na kraju je navedena i uputa o pravnom lijeku: 'Protiv ovog rješenja nezadovoljna stranka može podnijeti žalbu županijskom sudu, a koja se predaje putem ovog suda, pisana, u 4 primjerka u roku 15 dana'. Bivši supružnici će platiti sudsku pristojbu po pola. Iako je hrvatska javnost uvjerena kako je par već rastavljen ovaj dokument koji je netom oglašen na sudskoj ploči i tamo će stajati do 7. ožujka 2024. dokazuje kako su oni formalno još u braku. Nakon isteka tog roka počinje teći rok od 15 dana i tek nakon isteka tog roka bivši supružnici bit će slobodni kao ptice na grani što se tiče zakona. Dakle, Tara Thaller moći će, ako želi formalizirati svoju vezu s Mateom Cvetnićem a Faris Pinjo bit će slobodan muškarac koji će moći zaručiti ili odvesti pred oltar svoju novu ljubav, splitsku glumicu sa zagrebačkom adresom Urušlu Najev.