Nakon nestanka 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša te oca četvero djece Zagrepčana 41-godišnjeg Dragana Marića javnost je potresla i vijest o nestanku 43-godišnje Splićanke za kojom se intenzivno traga na Žnjanu. Otkrivamo nepoznate pojedinosti iz života nestale Angele....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zadnjih dana službena MUP-ova evidencija nestalih osoba dopunjena je nestankom oca četvero djece Dragana Marića kojem se izgubio svaki trag ali i Splićanke Angele Jurčević za kojom traga policija. Prije nestanka Angela je živjela u katnici u Krbavskoj ulici u Splitu sa suprugom i djecom. Njezin suprug Ivan ujedno je vlasnik te obiteljske kuće. Vanjski izgled upućuje da se radi o srednje situiranoj obitelji. Na Face profilu Angela Jurčević navela je da radi u KBC Split. Inače, na svom je profilu rado objavljivala slike s mužem i troje djece, sinom i dvijema kćerima.

Imala je puno Face prijatelja i s njima komunicirala putem te društvene mreže. Tamo je rado objavljivala i slike na kojima je pozirala sama. Na slikama je bila vesela i dotjerana a neke su slike bile i s putovanja. Evidentno je sa suprugom i djecom putovala u BiH jer na jednoj slici je vidljiva džamija u pozadini. Također, objavila je i nekoliko panoramskih slika s morem ali i sliku na sanjkama. Na nekim slikama ne skriva osmijeh a na nekima je vidljivo kako je voljela da joj vjetar puše u lice i da se uslika tako djelomično prekrivena kosom u pokretu.

Iz objavljenih fotografija da se zaključiti kako je polagala na svoj vanjski izgled te da je pozirala tako da na slikama djeluje čak i mlađe ali i opušteno. Voljela je odijevanje u trendu ali i modne dodatke. Saznali smo kako je neke trendy stvari kupovala i preko interneta.Što je u pozadini da je nakon nestanka Mateja Periša policija u akciji potrage za Splićankom Angelom ali i Zagrepčaninom Draganom, tek ćemo vidjeti u danima koji slijede. Supruga nestalog Marića je izjavila medijima kako je on bio zabrinut zbog posla  i ukupne situacije ali da mu ne priliči da nestane.