U moderno doba vijesti ne prenose golubovi pismonoše niti itko treba otipkati telegrafsku poruku. Poznate i nepoznate osobe, političari i oni koji to nisu sami o sebi svašta objavljuju na društvenim mrežama. Slike na profilima govore više od riječi, ako netko tko je u bračnim vodama mjesecima ne objavljuje zajedničku sliku s mužem - mnogima je već po tome sve samo po sebi jasno. Takav je trend vidljiv i na Face profilu Ivane Zelić Relate splitske HDZ-ove vijećnice i nositeljice liste na predstojećim izborima za splitske kotare, točnije za Split 3. Osim stranačkih aktivnosti i svojih slika s raznih skupova objavljuje i slike s dvojicom sinova blizanaca ali već dugo nije bilo zajedničke obiteljske slike s mužem Alijem Relatom. Što je sve kumovalo toj situaciji najbolje kao i uvijek znaju njih dvoje ili, kako se kaže, njihova 'četiri zida'. 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Agilna i atraktivna splitska HDZ-ova vijećnica ulaže goleme napore kako bi  što bolje prošla na izborima za svoj gradski kotar. Tako je njena zadnja objava na Face posve izborna. Pozvala je svoje birače sljedećim riječima 'Dragi susjedi, Nadamo se da smo svojim dosadašnjim radom i zalaganjem zaslužili da u nedjelju izdvojite 10 minuta Vašeg vremena i date nam podršku na novim kotarskim izborima. Želimo nastaviti u istom smjeru te dovršiti započete projekte i ostvariti nove ideje, a sve za poboljšanje kvalitete življenja u našem lipom kvartu. Dat ćemo opet sve od sebe za naš kvart!'. Njeni sljedbenici i glasači imaju zanimljive slike i objave za vidjeti. Tako je uvijek pomno dotjerana i savršene figure Ivana Zelić koju neki nazivaju Zelinda ali s pravom nosi nadimak i Barbie objavila setove slika među kojima se ističe i ona s HDZ-ovim nestranačkim kandidatom na zandjim lokalnim izborima Zoranom Đogašem.

Ima tu puno slika sa županijskim i lokalnim HDZ-ovcima ali i s izaslanstvom iz Zagreba o čemu smo ranije pisali u članku pod naslovom: 'Zanosna splitska Barbie HDZ-ovka ostavila ministra Vilija Beroša bez daha, ni župan Blaženko Boban joj nije odolio - Splitska gradska vijećnica poznata je po žestokim napadima na gradonačelnika u ostavci Ivicu Puljka, no mnogi misle kako je ozbiljna kandidatkinja i za titulu najljepše mame blizanaca Hrvatske koje je dobila u braku s fotografom kojem je otac, bivši boksački šampion, nadjenuo ime po Mohamedu Aliju'. Ima i nekoliko slika sa sinovima blzancima uz koje je splitska HDZ-ovka napisala kako je najponosnija mama najboljih sinova. Ništa manje ponosa Ivana Zelić Relata ne manifestira i uz objave slika svoga oca Ivana Zelića brigadnog generala HV-a i prvog ratnog zamjenika zapovjednika 1. bojne Četvrte brigade.

No, mnogima je upalo u oči kako je atraktivna splitska HDZ-ovka u usponu zadnju objavu obiteljske slike u full sastavu imala potkraj lipnja 2020., dakle prije više od vije godine. Na toj slici ponosno pozira s mužem Alijem Relatom, inače sinom nekadašnjeg boksačkog šampiona Ivana Relate Šimundže. Znakovito je kako je Ivana zadnju sliku gdje je nasmiješena i pleše s mužem Alijem objavila u siječnju 2018. godine. No, proteklih godina nije se uspinjala samo splitska HDZ-ovka već je i ocu njenih blizanaca poslovno krenulo. Ranije se bavio primarno fotografijom i iznajmljivanjem apartmana ali onda se dao i u nautički biznis.

Doduše, tu smo mu otkrili golemi gaf o čemu svjedoči naš prethodni članak pod naslovom: 'NEVIĐENE MANIPULACIJE Muž splitske HDZ-ove vijećnice zv. Barbie koji je dobio ime po Muhamedu Aliju renta luksuzne jahte s lažnom posadom fiktivnih stranih imena - Ali Relata, suprug nesuđene splitske gradonačelnice Ivane Zelić Relate, kupljene fotografije atraktivnih mornara i kapetana u kombinaciji s lažnim imenima objavio je kao posadu na svojim jahtama Lucija i Ivana'. No, splitska HDZ-ova vijećnica nije samo ponosna mama, kći svoga oca, kćer, kako je sama napisala 'najbolje mame na svijetu' već je i ponosna unuka svoga djeda. No, dok drugi imaju obične djedove koji nisu osvojili medijski prostor ona ima čak i Superdidu. Naime, tako je njen djed Milan Zelić nazvan u reportaži u 24 sata.

Naime, novinari su o njemu u travnju 2016. napravili reportažu pod naslovom: 'SUPERDIDA Kralj smokvi: 10 metara visoko stablo ima u dvorištu kuće'. Članak je ilustriran i slikama koje su dokazivale kako Milan Zelić bez poteškoća ide 'nebu pod oblake'. Snimljen je na vrh krošnje. U članku je vitalni 84-godišnjak tumačio kako se njegova supruga Mara s kojom će proslaviti 60 godina braka već naviknula na njegovo penjanje ali da tako vješt nije njegov sin Miro koji je u dobi od 59 godina pao sa stabla pa se tri mjeseca oporavljao. Inače, Milan stabla orezuje i u Splitu gdje živi i u Biorinama kraj Trilja gdje ima i stabla oraha visoka 12 metara. Njegov podvig penjanja na stabla zbog orezivanja voćki koji su promovirali u 24 sata ipak nije ostao bez trunčice ljubomore. Tako je jedan komentator napisao da se i on penje na ista takva stabla i orezuje voćke ali nije u 24 sata.

No, bilo kako bilo nije čudo da Milana Zelića njegovi unuci kako je istaknuo zovu Superdida. Tko zna možda mu se prva sjetila dati taj nadimak njegova unuka Ivana Zelić Relata koja članove svoje obitelji nagrađuje komplimentima na FB profilu kad joj se ukaže prilika. Inače, na kraju spomenimo kako je hrvatski predsjednik Zoran Milanović odlikovao njenog oca brigandog generala Ivana Zelića u lipnju ove godine i to Spomenicom domovinske zahvalnosti u prigodi obilježavanja 30. obljetnice Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske za časnu i uzornu službu. Iako se u javnosti stječe dojam kako su hadezeovci i predsjednik Milanović 'dva svijeta nepremostivo različita' ipak postoje brojne situacije poput ove u kojima im se putevi spoje u istoj točci.