Nekretninske transakcije bogatih i slavnih zanimljive su široj javnosti kako u inozemstvu tako i čitateljima u našoj zemlji. Stoga ne čudi da mediji često pišu o tome tko je kome prodao svoje kvadrate ili tko useljava u nove stanove. Doznajte kako se Tia Mamić riješila stana na Horvaćanskoj koji je posjedovala prije udaje za Maria Mamića

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U listopadu 2017. pokćerka bivšeg SDP-ovog ministra gospodarstva Ljube Jurčića udala se za sina nogometnog menadžera Zdravka Mamića. Oboma je to bio drugi brak. Iza Tie je bio brak s bivšim košarkašem Cibone Chrisom Warrenom ima sina Dominica Carmela a menadžer Mario iz prvog braka s nekadašnjem TV voditeljicom Monikom Kravić ima dvoje djece. Tia se prije prezivala Warren jer je to prezime ponijela iz petogodišnjeg braka s košarkašem iz Teksasa.

No, njezino sadašnje prezime Mamić oglašeno je 21. studenog 2020. na sudskoj oglasnoj ploči. Radilo se o objavi Općinskog građanskog suda u Zagrebu, odnosno odluci kojom je dopušteno Vladimiru Unkoviću iz Žrnova na Korčuli, upis stana i garaže koji je prethodno bio vlasništvo Tie Warren, pa Tie Mamić. Naime, zemljišnoknjižna referentica Vesna Rustambeg, na prijedlog tog Korčulanina kojeg je zastupao odvjetnik Božidar Husajin, 29. travnja 2019. dopustila je upis vlasništva Unkoviću temeljem ugovora o kupoprodaji nekretnina od 23. travnja 2019. i specijalne punomoći od 03. travnja 2019. godine.

Iz vlasničkog lista je vidljivo kako je u posjed tog stana došla temeljem Diobnog ugovora od 18. veljače 2015., što znači da je stan bio u njezinom vlasništvu i prije aktualne bračne veze. Stan je inače potkrovni, ukupne površine  51 m2 s natkrivenom terasom površine 8,45 m2 i nenatkrivene pov. 23,15 m2 te spremišta s garažom. Novi vlasnik Tijinog stana Vladimir Unković poznat je kao vlasnik apartmanske vile Nana u Žrnovnici na Korčuli. 

Tia prije udaje za Marija Mamića očito nije ni živjela u spomenutom stanu jer je uz njezino ime bila upisana adresa zgrade u Hrgovićima na zagrebačkom Jarunu. U medijima je objavljeno kako bračni par Tia i Mario Mamić žive u luksuznoj novogradnji na zagrebačkom Tuškancu gdje je Mario živio i s prethodnom obitelji. U tom luksuznom stanu koji je lociran tik do zagrebačkog Cmroka prvi su im susjedi Piruška i Zlatko Canjuga. Luksuzni stan okružen je tuškanačkom šumom tako da bračnom paru ujutro zasigurno pjevaju ptičice.