Desetljećima su pripadnici obitelji Zdravka i Zorana Mamića slovili za vrh financijske oligarhije. Koliko je luksuznih zabava, jahti, vila, skupih putovanja.... u medijima bilo kontekstirano uz njihova imena. Koliko je samo građana Hrvatske proteklih desetljeća svjedočilo stilu života na visokoj nozi koji je financiran kroz nogomet, Dinamo, uspješne transfere nogometaša u inozemstvo u režiji braće Mamić. No, njihovi potomci tek će pokazati mogu li se nositi s teretom života na visokoj nozi u doba krize koja je snašla Mamiće. Sudeći po najnovijim događajima kćeri Zorana Mamića ni izdaleka nije naklonjena ni indijska božica bogatstva Lakšmi a ni grčki bog Plutus.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U siječnju 2019. objavljeno je kako Nina, kći Zorana i Vanje Mamić, sada Horvat, prekinula s reperom Jopom tri mjeseca nakon što su postali  roditelji kćeri Vite. Atraktivna baka Vanja medijima se pohvalila kako je njezina kći puno opuštenija kao majka nego što je ona bila. Nina je postala poznata široj javnosti kada je s mamom Vanjom 2013. sudjelovala u kampanji za traperice kreatorice Kristine Burje. Tada je Vanja pozirala u toplesu što je neke podsjetilo na kampanje koje je osamdesetih snimila Brooke Shields. Vanja je tada imala 41 a Nina 19 godina.

No, u međuvremenu puno se toga promijenilo u životu ne samo Nine Mamić već i njezinog osuđenog tate Zorana. Ne samo privatno, jer je s partnericom Senkom Mandić u svibnju prošle godine postao otac još jedne djevojčice, već i pravno. Zoran je naime skupa s bratom Zdravkom osuđen na osječkom sudu pa je i on potražio utočište u susjednoj BiH. Moguće da neugodna situacija u kojoj se nalazi tata Mamić generira i financijske nevolje njegove kćeri iz prvog braka. Naime, ime Nine Mamić prvi put je oglašeno na sudskoj oglasnoj ploči 24. kolovoza ove godine.

Ovrhovoditelj je zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja koja Ninu tereti za neplaćene račune od svibnja do srpnja prošle godine i to za stan na maksimirskom Dobrom dolu. Prema njihovoj evidenciji Mamićka im duguje 515,42 kune za vodu. Uz ovrhu joj je priložen račun za ovršne troškove u iznosu 160 kuna. Ukoliko ne plati u roku osam dana Vodoopskrba i odvodnja teretit će ju za dodatnih 430 kuna. No, tu ovršnim nevoljama nije kraj. I odvjetnik A1 Hrvatska Martin Garašić poslao je prijedlog ovrhe za račun tog telekom operatera.

Kći Zorana Mamića tereti ze neplaćene račune u iznosu 800 kuna i to iz lipnja 2020. Odvjetnik A1 Nini Mamić je zaračunao i dodatni trošak u iznosu 256,25 kuna. Ukoliko dug s troškovima ovrhe ne podmiri u roku osam dana, teretit će ju za dodatnih 156,25 kuna. Uz ime Nine Mamić na računu A1 Hrvatska nije upisana adresa u Dobrom dolu već na Radničkoj cesti. Provjerom u zemljišnim knjigama ustanovili smo kako je tamo kao vlasnica stana te dvije garaže upisana Vanja Horvat (ranije Mamić). Naravno, radi se o luksuznom stambenom prostoru u novogradnji ukupne korisne površine 190,28 m2. Stan je Ninina mama kupila dok se prezivala Mamić ali je poslije promijenila prezime pa je od listopada 2016. upisana kao Vanja Horvat.

Iako živi u luksuznom maminom stanu u novogradnji u Radničkoj Nini Mamić stigla je ovrha zbog mobitela i još jedna zbog neplaćenih komunalija