Devedesetih godina u Hrvatskoj carovao je dance a jedna od najvećih takvih zvijezda bila je atraktivna i plesno spretna Anamarija Đumbrek. Žarila je i palila pozornicom a onda je napravila zaokret udajom za Talijana i preseljenjem u Rimini gdje i sada živi. Iako desetljećima živi u inozemstvu Anamarija u hrvatskoj metropoli posjeduje stan. Zbog neplaćenih režija našla se pred ovrhom pa će tako iskusiti neveselu stvarnost svakog građanina koji napravi propust plaćanja računa koji neumoljivo pristižu na kućne adrese....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Jedna od nesumnjivo najvećih zvijezda 90-ih u Hrvatskoj uz Tatjanu Matejaš Tajči te prošle godine preminulu Davorku Ručević Kasandru zacijelo je bila atraktivna Zagrepčanka Anamaria Đumbrek. Pjevala je 'novom svijetu koji dolazi', a onda se nakon udaje preselila u Italiju. Svog sada već bivšeg supruga, talijanskog filozofa Lucea Valentinija, upoznala je na plaži na Hvaru. Par je živio u Riminiju gdje su dobili i sina Leonarda. I nakon rastave od Talijana te novog braka s Britancem Alenom s kojim je dobila kći Virginiju, Anamarija Đumbrek nastavila je živjeti u Riminiju. Tamo je stvorila novu karijeru fitness trenerice. Hrvatski mediji već su pisali kako je aktivna na Instagramu i kako s njom svatko može vježbati iz vlastitog doma i biti u top formi jer Anamarija nudi brojne video tutorijale.

Iako je već u nekim zrelijim godinama Anamarija ima zavidnu figuru koja mnoge može ostaviti bez daha. Stoga ne čudi da joj mnogi komplimentiraju kako je i dalje boginja. Inače, u svijet showbiza ušla je sa samo 16 godina, kada je od plesačice iz plesne skupine Tihane Škrinjarić postala dance pjevačica i zvijezda 90-ih. Na turbulentnoj hrvatskoj estradi uspinjala se i posrtala 7 godina. Iza nje su ostali i neki hitovi poput 'Novi svijet', 'Svoja ili ničija', '100%', ali i '16 godina'. Neki se sjećaju kako je pokazala i grudi za hrvatsko izdanje Playboya. Iako mnogi misle kako je prekinula sve sveze s rodnim gradom, to nije tako.

Otkriva nam to i dokument Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Naime, netom je objavljen prijedlog ovrhe nad popularnom pjevačicom. Naime, duguje Gradskoj plinari Zagreb za račune iz ožujka i lipnja prošle godine, odnosno 1.607,69 kuna. Direktorica te tvrtke Ivona Ilijaš preko javnog bilježnika Mladena Ježeka od suda traži određivanje ovrhe. Anamariji su zaračunali i troškove ovrhe u iznosu 187,50 kn. Od dužnice se očekuje plaćanje dospjelog iznosa u roku osam dana a inače će poduzeti ovrhu općenito na njenoj imovini. Ovrha je stigla zbog neplaćenih računa za stan u zagrebačkoj Dubravi u Temovečkoj ulici. U tom kvartu obiteljskih katnica 30. rujna 2019. godine Anamarija Đumbrek kupila je stan gotovinom.